הקורבן

../images/Emo75.gifהיי בת-אל ,, :)

מה נייש ? , D; חח אני אשאל אותך עוד מעט שאלות , ,P = אני הולכת לראות שלום אסייג . [:

../images/Emo204.gif היי מיכללי .

מה נייש ? , D; סבבה . חח אני אשאל אותך עוד מעט שאלות , ,P = אני הולכת לראות שלום אסייג . [: ביי'ק.

../images/Emo75.gifחזרתתתתתתי , D =

מה השעה עכשיו ? , ראית את שלום אסייג בערוץ 2 ? , כשהוא היה יותר צעיר . O; הוא לא היה כ"כ מצחיק . קצת [; . קנית דברים לביצפר ? , היום קניתי חולצות ועטים P = . הי הנה התחברת לאיסיק , מגנייייב D = . לאיזו כיתה את עולה ? , ל-י' ? , אם כן , חילקו אתכם למגמות ? , היה לך יום גיבוש ? , איך הכיתה ? D = ,, לי יש כיתה מלאה הפתעות XD . חעחע , איך זה להיות קורבן ? , נכון כייייייף ? , לענות על שאלות D = מה השעה עכשיו ? , יש לך כבר מישהי בראש לקורבן הבא ? , מי ? , חע , סתם D; . אל תגלי P= . אוו עוד דקה יחשבו עליי ,, שנייה נחכה שיגיע ונשלח ת'הודעה . רגע , שניה ... , להלהלהללה נהנהנהננה פהפהפהפהפ חהחהחהחהחה נוווווווו .
זה לא משתנה , ~ אייייייפ , חרא >< . לבנתיים לא חושבים עליי XD . חע D; , הנננננננננה , עכשיו נשלח ,, ביי . :) חושבים עליי , אולי את ? . XD

../images/Emo204.gif היי מיכללללי .

מה השעה עכשיו ? , 23:35 ראית את שלום אסייג בערוץ 2 ? , לא. כשהוא היה יותר צעיר . O; הוא לא היה כ"כ מצחיק . קצת [; . קנית דברים לביצפר ? , חוץ מספרים וקלמר כן היום קניתי חולצות ועטים P = . הי הנה התחברת לאיסיק , מגנייייב D = . לאיזו כיתה את עולה ? , ח' ל-י' ? , לא O; אם כן , חילקו אתכם למגמות ? , -- היה לך יום גיבוש ? , ללא . איך הכיתה ? D = ,, לי יש כיתה מלאה הפתעות XD . חעחע , חחחחחחח איך זה להיות קורבן ? , בסדר, חח :) נכון כייייייף ? , אפשר להגיד. לענות על שאלות D = מה השעה עכשיו ? , 23:36 יש לך כבר מישהי בראש לקורבן הבא ? , נמנמנ ... לא |: מי ? , -- חע , סתם D; . אל תגלי P= . אוו עוד דקה יחשבו עליי ,, שנייה נחכה שיגיע ונשלח ת'הודעה . רגע , שניה ... , להלהלהללה נהנהנהננה פהפהפהפהפ חהחהחהחהחה נוווווווו . זה לא משתנה , ~ אייייייפ , חרא >< . חחחחחחח סתווומה !!!!! XD לבנתיים לא חושבים עליי XD . חע D; , הנננננננננה , עכשיו נשלח ,, ביי . :) חושבים עליי , אולי את ? . XD לכי תדעי :)

lililulu

New member
לכי לכי! אחרי שקראת לי הדר?! לא תקבלי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סתם [;

היי אתת !!

דבר ראשון , שבת שלום [: דבר שני , סליחה אם אני שואלת שאלות שנשאלו אני לא קוראת הכל .. חע D= מה צבע הילקוט שלך ? והקלמר ? כמה מקצועות לימוד יש לך בבצפר ? מה השעה הכי מאוחרת שאת גומרת ? את ההאחות הכי קטנה במשפחה ? מה שמה של המחנכת צ'לך ? היא נחמדה ? D= יופי.נראלי
הקיצ, הלכתי[= בה ביי. ותזהרי לקרוא לעמית שוב הדר! XP

../images/Emo204.gif היי P:

דבר ראשון , שבת שלום [: דבר שני , סליחה אם אני שואלת שאלות שנשאלו אני לא קוראת הכל .. חע D= מה צבע הילקוט שלך ? תכלת ולבן :) והקלמר ? אין עדיין
כמה מקצועות לימוד יש לך בבצפר ? ל'דעת מה השעה הכי מאוחרת שאת גומרת ? נמנמנמ שנה שעברה זה היה 1 וחצי את ההאחות הכי קטנה במשפחה ? לא מה שמה של המחנכת צ'לך ? אני עדיין לא יודעעעת ! היא נחמדה ? D= -- יופי.נראלי הקיצ, הלכתי[= בה ביי. ביייי . ותזהרי לקרוא לעמית שוב הדר! שתתתתקי XD XP

../images/Emo108.gifבתאל:]

הי:] מה נישמע? מאיפה? בת כמה? שמחה שבחרו בך להיות הקורבן? לאיזו כיתה את עולה? את רוצה כבר שיתחילו הלימודים או שימשיך החופשש? זהו:) שבת שלום ולילה טוב:]

../images/Emo204.gif היי מריה :)

הי:] מה נישמע? בסדר :) מאיפה? בת ים בת כמה? 13 וחצי שמחה שבחרו בך להיות הקורבן? כן לאיזו כיתה את עולה? ח' את רוצה כבר שיתחילו הלימודים או שימשיך החופשש? חחחחחחחחופפפפפפפפש !!!!!!! זהו:) שבת שלום ולילה טוב:] שבת שלום.

למעלה