החלונות הגבוהים אין להם תחליף לדעתי. אביתר בנאי או יזהר אשדות?
A amitshilo New member 1/3/08 #44 החלונות הגבוהים../images/Emo47.gif אין להם תחליף לדעתי. אביתר בנאי או יזהר אשדות?
M mekl New member 1/3/08 #48 אממ..השכל הולך עם יהודית,הלב הולך עם רונה../images/Emo23.gif בועז בנאי או כפיר אפשטיין?
A amitshilo New member 1/3/08 #50 לשאול עם רונה קינן או יהודית רביץ, זה כמו לשאול גבר בדואי את מי מהנשים שלו הוא יותר אוהב.
R Refreshing Menta New member 29/2/08 #39 ../images/Emo126.gif ממש התבלגן! אז נמשיך מכאן../images/Emo26.gif דני סנדרסון או גידי גוב? [כוורת ]
M mekl New member 1/3/08 #49 שלום חנוך, בארור! שאלה הזויה! אממ.. אם כבר מתי כספי, אז מתי כספי או יוני ריכטר?
A amitshilo New member 1/3/08 #51 די! השאלות האלה כ"כ קשות! בכל זאת, יוני רכטר "שיר לשירה" - אסף אמדורסקי / יעל לוי / קורין אלאל / מירי מסיקה? השאלה הזאת חוקית?
די! השאלות האלה כ"כ קשות! בכל זאת, יוני רכטר "שיר לשירה" - אסף אמדורסקי / יעל לוי / קורין אלאל / מירי מסיקה? השאלה הזאת חוקית?
M mekl New member 1/3/08 #52 כע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני שואלת שאלות קשות, מלעשות נראה לי שקורין אלאל.. בית הבובות או סינרגיה? *לאאוהבתאפחדמהםלשםהפרוטוקול*
כע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני שואלת שאלות קשות, מלעשות נראה לי שקורין אלאל.. בית הבובות או סינרגיה? *לאאוהבתאפחדמהםלשםהפרוטוקול*
A amitshilo New member 1/3/08 #54 נינט. כי אני מעדיפה כל דבר על מוזיקה מזרחית. "הצל שלי ואני" - מירי מסיקה או יהודה פוליקר?
M mekl New member 1/3/08 #55 ברור שיהודה פוליקר../images/Emo11.gif איך בכלל אפשר להגיד אחרת?! בנזין או תיסלם?
A amitshilo New member 1/3/08 #56 יום שישי, אני יודעת. אבל תיסלם. כן, גמאני חושבת שיהודה. צליל מכוון או החברים של נטשה?
M mekl New member 1/3/08 #57 אני לא מכירה כלכך טוב את החברים של נטשה..../images/Emo3.gif אז צליל מכוון הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין? *מי שיענה תשובה שגויה יסקל
אני לא מכירה כלכך טוב את החברים של נטשה..../images/Emo3.gif אז צליל מכוון הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין? *מי שיענה תשובה שגויה יסקל
A amitshilo New member 2/3/08 #59 אנחנו חוזרים על עצמנו! שלום חנוך, נו מה. גלי או גלית? (ארווזיון נו..)