יום שישי ה13- סיכום שבועי

../images/Emo190.gifיום שישי ה13- סיכום שבועי../images/Emo190.gif

יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: משהו שבא לכם להוסיף: ולסיום- מתכננים משהו לכבוד יום שישי ה13
סופ"ש נעים

morani871

New member
עונה!

יום הכי טוב בשבוע: שישי יום הכי פחות טוב בשבוע: רביעי משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי משכורת :) משהו לא טוב שקרה השבוע: לא היה לי מחשב כמעט שבוע משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: הראל סקעת איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: יומני הערפד (מה לעשות שזה מה שראיתי בזמן שלא היה לי מחשב..) סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: ללכת לסרט בסינמה סיטי, ונראה לי שכבר אמרתי את זה בשבועות האחרונים וזה לחפש עבודה חדשה. משהו שבא לכם להוסיף: ולסיום- מתכננים משהו לכבוד יום שישי ה13? תיכננתי לראות שוב פעם "יומני הערפד" אבל נראה לי שאני אפרוש למיטה, אני עייפה..

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gif סכמ"ש ../images/Emo79.gif

יום הכי טוב בשבוע: חמישי
יום הכי פחות טוב בשבוע: ראשון.. התחרפנתי משעמום. משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי את המשכורת שליייייייייייי ! ואז בזבזתי חלק ממנה כמובן. זה נורא כיף לדעת שהשגת את זה לבד
משהו לא טוב שקרה השבוע: לא זוכרת משהו ספציפי.. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: --- אמן/להקת השבוע: הפיקסיז, אביב גפן. איש השבוע: הכלבה שלי, לולו?
ספר השבוע: --- תוכנית השבוע:
ניפ טאק, איך פגשתי את אמא, שקר לי, על טבעי. סרט השבוע: השומרים
מאכל השבוע: בן&ג'ריס
ציטוט משיר שאפיין את השבוע: All you ever do is fade away... תמונת השבוע: love ya bitch
תוכנית לשבוע הבא: אין. שזה מדאיג אותי קצת
משהו שבא לכם להוסיף: --- ולסיום- מתכננים משהו לכבוד יום שישי ה13 היינו בים לכבוד יומולדת של חברה. לא היה מפחיד במיוחד
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

lilith93

New member
עונה

יום הכי טוב בשבוע: היום (שבת) יומולדת!!!!!!!!!!!!! 17 לי! יום הכי פחות טוב בשבוע:אתמול היה משעמם רצח משהו טוב שקרה השבוע:הלכתי אם דודה ליום כיף והיא קנתה לי מלא דברים :) משהו לא טוב שקרה השבוע:אין... משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:נדאה אמן/להקת השבוע:... איש השבוע:אמא ספר השבוע:..... תוכנית השבוע:לאס וגאס וCSI סרט השבוע:מולאן רוז' מאכל השבוע:צ'יפס ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע:תמונה שלי שעיצבתי תוכנית לשבוע הבא:לחגוג יומולדת אם חברות:) משהו שבא לכם להוסיף:

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gif המוןהמון מזל טוב ! ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

shaharEB

New member
מזל טוב ../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

ליטל022

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo171.gifמזל טוב...

עד 120
(טיפה באיחור אבל עכדיך מאשר לעולם לא. !!
)

shaharEB

New member
מסכמש"ת ../images/Emo11.gif

משהו טוב שקרה השבוע:הייתי בצילומים של צחוק מעבודה!! שמחתי מאוד היה מצחיק,אבל אורי חזקיה לאא היה שם =[ אבל לא נורא אותו אני הולכת לראות ב8\20- סגור! משהו לא טוב שקרה השבוע: אורי חזיקה לא היה בצחוק מעבודה =\ משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: שחר חסון בצחוק מעבודה היה הזוי! הוא שיחק אותה שיכור ושבר כוסות על הבמה..ואז החליק על השתייה שהוא הפיל
אמן/להקת השבוע: erreway! איש השבוע:רוברט פטינסון [בתמונה תראו למה]! ספר השבוע: גן הקיץ
תוכנית השבוע: מועדון לילה
סרט השבוע: the runaways
מאכל השבוע:?! ציטוט משיר שאפיין את השבוע:vas a salvatre otra ves תמונת השבוע:=> [התמונה המקורית אומרת רק : get off my dick , ומישהו הוסיף את ה:IT BELONGES TO KRISTEN STEWART תוכנית לשבוע הבא: יומולדת
משהו שבא לכם להוסיף: נואופ XX ולסיום- מתכננים משהו לכבוד יום שישי ה13? לא...

morani871

New member
חחח.. תמונה מצחיקה..

חשבתי שזה לא רוברט כי זה נראה הזוי שהוא ילבש חולצה כזאת...

shaharEB

New member
למה הזוי? מישהו צריך להראות לאנשים

המציקים [באתי להגיד מוצצי דם
] שיעזבו אותו ואת ה*** שלו בשקט חחח

morani871

New member
הזוי בגלל הכיתוב

למה שיסתובב עם חולצה כזאת, זה מושך עוד אש.

MY LAMPARD

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יום הכי טוב בשבוע:יום חמישי כמובן...יום הולדת 17 :) יום הכי פחות טוב בשבוע:יום שני... משהו טוב שקרה השבוע:הרבה מתנות
משהו לא טוב שקרה השבוע:לא הרגשתי טוב כמעט כל השבוע.. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:משהו מצחיק שקרה - לחתול שלי קוראים למפארד ורציתי לדבר על יומני הערפד ולא יודעת איך בטעות יצא לי לומר "יומני הלמפארד"...אולי צריך לעשות סדרה כזו על חתול חתיך שמגיע לעיירה מיסתורית
אמן/להקת השבוע:בויזון ,כרגיל... איש השבוע:ניל פטריק האריס!!!!!
ספר השבוע:אני כבר בכלל לא קוראת :( תוכנית השבוע:איך פגשתי את אימא... סרט השבוע:אונדין מאכל השבוע:גלידה ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: המתוק שלי!!
תוכנית לשבוע הבא:ליווי חברות לגיוס :( משהו שבא לכם להוסיף:אני כבר לא יכולה יותר עם החום הזה!!!!!!!!!

Ayelet 363

New member
חח...

מזל טוב! אהבתי את החתול, ואת הרעיון לסדרה. דרך אגב, צירוף מקרים- גם אני בחרתי את ניל פטריק האריס לאיש השבוע שלי! נכון שהוא פשוט מוכשר? התפקיד שלו באיך פגשתי את אמא, בפרק בגלי שהבנתי שהוא גם ביים, חובב קסמים, ואיך שהוא פתח את טקס הטוני ובטקס כלשהו (גם הטוני?) שר בסוף שיר קצר על הזוכים.
.

MY LAMPARD

New member
תודה :)

הוא מוכשר ברמות מטורפות - באיך פגשתי את אימא התאהבתי בו מהרגע הראשון ,איך שהוא שר בגלי !!
הוא מדהים!!

למעלה