יום שישי ה13- סיכום שבועי

Ayelet 363

New member
תיקון

מסתבר שהוא לא ביים את הפרק בגלי, אבל הוא ביים פרק מגניב ב-How I Met Your Mother. הבן אדם פשוט מדהים.

hodaya96

New member
סכמ"ש

יום הכי טוב בשבוע:רביעי יום הכי פחות טוב בשבוע:לא היה משהו טוב שקרה השבוע:קניתי נעליים חדשות משהו לא טוב שקרה השבוע:- משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:- אמן/להקת השבוע:וואן ריפובליק איש השבוע:אבא שלי ספר השבוע:אין תוכנית השבוע:צ'אק סרט השבוע: סופרהירו השיר האחרון שישי הפוך יצאת גבר סיפור סינדרלה מאכל השבוע:קוסקוס של אבא ציטוט משיר שאפיין את השבוע:it's a new dawn it's a new day it's a new life for me.. and i'm feeling good (לדעתי זה יהיה ציטוט קבוע.. אצלי כל יום חדש זה סיבה להרגיש טוב
) תמונת השבוע:ג'רמיייייי תוכנית לשבוע הבא:אממ אין תכניות.. נראה מה יהיה:) משהו שבא לכם להוסיף:היה לי שבוע יבש:( ולסיום- מתכננים משהו לכבוד יום שישי ה13-צפיתי קצת בסרטים (לא מפחידים..)

עונה :)

יום הכי טוב בשבוע: חמישי יום הכי פחות טוב בשבוע: שבת משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי שופינג חחחח משהו לא טוב שקרה השבוע: בשבת הייתי חולה :( משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: 30 SEC TO MARS איש השבוע: איאן סומרהלדר ספר השבוע: יומני הערפד - הספר הראשון יאיייי תוכנית השבוע: האפרס איילנד מרתון O: סרט השבוע: ברונו חחחחח מאכל השבוע: קציצות... ציטוט משיר שאפיין את השבוע: - תמונת השבוע: מושלללם תוכנית לשבוע הבא: נראה כבר.. משהו שבא לכם להוסיף: אממ שיהיה שבוע טוב XD ולסיום- מתכננים משהו לכבוד יום שישי ה13 . היה לחברתי הטובה יומולדת XDXD

Ayelet 363

New member
מסכמת

יום הכי טוב בשבוע: לא יודעת. יום הכי פחות טוב בשבוע: לא יודעת. משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי המון סדרות שאני אוהבת. היו לי שיעורי נהיגה טובים. משהו לא טוב שקרה השבוע: היו לי שיעורי נהיגה. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אין. אמן/להקת השבוע: Glee. איש השבוע:Neil Patrick Harris. ספר השבוע: Dragon Keeper מאת רובין הוב. תוכנית השבוע: איך פגשתי את אמא, חברים, בנות גילמור. סרט השבוע: מומנטו. מאכל השבוע: נודלס וענבים. ציטוט משיר שאפיין את השבוע: אין ממש ציטוט, אבל אני מכורה ל- Glee- Don't Stop Believin'. תמונת השבוע: אין. תוכנית לשבוע הבא: משהו שבא לכם להוסיף: ולסיום- מתכננים משהו לכבוד יום שישי ה13

../images/Emo60.gif

יום הכי טוב בשבוע:שבת יום הכי פחות טוב בשבוע:חמישי משהו טוב שקרה השבוע:קניתי 2 חולצות חדשות וסבתא קנתה לי שמלה שממש אהבתי
משהו לא טוב שקרה השבוע:רבתי עם חברה
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:- אמן/להקת השבוע:וויתי'ן טמפטיישן איש השבוע:סבתא ספר השבוע:למה גברים אוהבים ביצי'יות
תוכנית השבוע:יומני הערפד סרט השבוע: מאכל השבוע:פשטידה של סבתא ציטוט משיר שאפיין את השבוע: Just gonna stand there And watch me burn But that's alright Because I like The way it hurts.. Just gonna stand there And hear me cry But that's alright Because I love The way you lie... תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא:לבלות עם חברים כמה שיותר !!! משהו שבא לכם להוסיף:ראשון אמר לשני שיגיד לשלישי שרביעי עושה אצל חמישי שישי שבת ;) ולסיום- מתכננים משהו לכבוד יום שישי ה13? לא עשיתי כלום למען האמת..אפילו לא צפיתי בסרטי אימה שאני כ"כ אוהבת

פנדורה5

New member
מסכמת באיחור

יום הכי טוב בשבוע: אין. יום הכי פחות טוב בשבוע: שני. משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי תוך 24 שעות להתחיל ולסיים טרילוגיה שלמה של ספר לא מעניין במיוחד. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: לחתולה שלי היה מצב רוח למשחקים היא קפצה מעל הספה בסלון תוך כדי פליק פלאק ובכך עשתה שני חסדים- גם הבהילה את אח שלי, וגם הצחיקה אותי. אמן/להקת השבוע: בנות נחמה. איש השבוע: החתולה שלי. ספר השבוע: "מכשפה", "קוסמת". תוכנית השבוע: יומני הערפד, האוס. סרט השבוע: ראיתי קארטה קיד באינטרנט- לא משהו. מאכל השבוע: ספגטי שהכנתי. ציטוט משיר שאיפיין את השבוע: אין. תמונת השבוע: אין. תוכנית לשבוע הבא: לסדר את המדף שלי לקראת שנת הלימודים. משהו שבא לכם להוסיף: הצלחתי להוריד את אח שלי מהמחשב ליותר מרבע שעה מרצונו החופשי, בכך שהכנתי לו חביתיות מתוקות. ולסיום- מתכננים משהו לכבוד יום שישי ה13
לישון עד מאוחר ולעשות כל דבר שיתגרה במזל הרע ולבדוק אם זה עובד. (זה לא עבד).

למעלה