כשאני משפשפת . . .

../images/Emo190.gif כשאני משפשפת . . . ../images/Emo148.gif

אני כל כך אוהבת את התנועות המחזוריות הקולות שמשמיעים נוזלי הגוף את הכאב והנעים שמעורבבים ביחד כשאני משפשפת לעצמי את העיניים.

butbut

New member
../images/Emo69.gifלמה אנשים כמוך מסתובבים חופשי?

God Bless You.

butbut

New member
../images/Emo207.gifתמונה חדשות של מק' -הם עדיין שם ../images/Emo36.gif

באוסטרליה. נראה שדי חמים ונעים שם. בתמונה: דני-וכמובן הבקבוק בירה ביד. אוליביה-במכנסונים הקצרים[ג'ינס]. ואייזי-זאת שעומדת ממול- עם חצאית מיני.

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo141.gifנאמ-מישהי מתנדבת לתרגם../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif

אין לי מצב רוח לזה היום><" McFly will stay in Australia 'til the last week of March, then they'll go to England, after two months of intense work. Right now mcfly is being very cautious and keeping in secret the whole process of recording the album. All that we know so far is that this album is going to be very mature, an album completely different from the concept that we had of the band before, to be more specific, we'll probably have songs with a sound very similar to "Ignorance". Mcfly has also chosen the first single, but we won't listen it before April. And about when the album will come out, July is still the official date. Now, one of the things that is still being decided is on who will launch the album. Universal Music said they will, but McFly want to do it by themselves and also wants to leave the label. And about the tour, in the next weeks the tickets will be on sale for the summer gigs, and in April we'll be able to buy the tickets for the other tour that will be in October and November from this year. תודה לפורום הרישמי של מקפליי[שרובו מורכב מלונדוניות] על המידע:]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמנסה לתרגם=\\

מקפליי ישארו באוסטרליה עד השבוע האחרון של מרץ, ולאחר מכן הם יחזרו לאנגליה, אחרי חודשיים של עבודה אינטנסיבית. ברגע זה מקפליי שומרים בסוד את כל התהליך של הקלטת האלבום. כל מה שאנחנו יודעים עד עכשיו זה שהאלבום הזה הולך להיות מאוד בוגר, אלבום שונה לגמריי מהקונספט של האלבומים הקודמים של הלהקה, אם להיות יותר ספציפיים,כנראה שהשירים ישמעו דומה לאינגנורנס. מקפליי גם בחרו את הסינגל הראשון, אבל לא נשמע אותו לפני אפריל. ובנוגע לתהליך יציאת האלבום,יולי הוא עדיין התאריך הרשמי. אחד מהדברים שעדיין לא בטוחים הוא מי ישיק את האלבום. יוניברסל מיוזיק אמרו שהם יעשו זאת, אבל מקפליי רוצים לעשות זאת בעצמם וגם לעזוב את החברה. במוגע לסיבוב הופעות, בשבועות הקרובים ימכו כרטיסים להופעות בקיץ, ובאפריל נוכל לקנות כרטיסים לסיבוב ההופעות האחר, שיהיה באוקטובר- נובמבר השנה. זהו, מקווה שיצא נכון

ווע, למה איזי עברה לבלונד? אהבתי אותה ברונטית

ולגבי כל מה שהוזכר בפורום לגבי דני-אוליביה...... (לא יצא לי להגיב אז אגיב עכשיו) אני מקווה שדני לא התנהג כמו שאומרים שהוא התנהג; זה ממש מוזר שהוא- המקפלייר הכי שמח- יהיה כזה מרושע :/

butbut

New member
../images/Emo126.gifמסכימה-אבל טוב אולי זה עוד אחד מן הדברים

שבגלל שאף אחד לא מכיר אותו באמת אישית אי-אפשר לדעת. LOL

sweet shir

New member
למה את מופתעת? ../images/Emo6.gif

זאת הייתה הודעה מפגרת ועל כן ה-Oם;... למי אכפת מה היא משפשפת?

hooba

New member
../images/Emo80.gifXDDDDDDDDDDDDDDDD

איש איש בסטייתו יחייה ><

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את במסן? אם לא, תתחברי. אם כן, תשלחי לי הודעה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשאני אשפשף?!

מה פתאום?!

sweet shir

New member
XDDDDDDDDDDDDDD

כנ"ל לגבייך חבובית. שלחי הודעה במסן XDDDD (חבובית?! XD)

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifיש סיליט../images/Emo70.gif

סורי שאני נדחפת
זה פשוט משהו שאני תמידתמיד אומרת, וזה היה כלכך דורש!

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח אני יודעת-לא ראית את התגובה שלי

להודעה שלה? XDD נאממ סתם ראיתי שההודעה שלך לא מובנת אז פירקתי אותה לפרצוף מופתעXDDD
כי באמת לא מעניין שיש לה סטיות אישיות.

למעלה