../images/Emo210.gif../images/Emo26.gif../images/Emo124.gifהמשך החפירה!XDD../images/Emo27.gif
היום השני: ~ 6:30 ~ "
קומוווווווווווווווווווו יזונות בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
*חבטות בדלת* כןכן זו היתה השניה בה התעוררתי. המשצי"ם [
מדריכי
שלח
צעירים] אירגנו את ההשקמה, לקחו מגה-פון
והתחילו לצרוח לתוכו, הצמידו אותו לפלא ושמו תשירים שיש להם בו, רצו ודפקו על הדלתות.... כל זה עד 7 ורבע. התארגנו והכל, ירדנו ל
ארוחת בוקר
-שכללה פנקייקים, ביצים
, קורנפלקס, גבינות
, ירקות
, הרים של לחם [שובXD], שוקו
, תה
, מיץ תפוזים בלה בלה בלההההה. אכלנו, הכנו תסנדביצ'ים
-2 לחמניות שאני שמתי באחת שוקולד ובשניה חומוס ונקניק, תפוח אחד וטרופית- ויצאנו לאוטובוס. כל השעה שנסענו אני שמעתי באוזניות תשירים בפלא וחרפתי לי
. XD כשהגענו אמרו לנו לקחת הכל כי אנחנו יוצאים למסלול של 6 שעות עד 4. גאד. זו היתה ההתחלה של היום הכי גרוע בחיי. כמעט.>< הלכנו והלכנו... במין מסלול מעוות כזה שכאילו אתה הולך במין עמק כזה.. או 2 הרים שנחל מפריד ביניהם, ופשוט... התחלנו ללכת בירידה לכיוון הנחל, הירידה היתה חדה בטירוף ומלאה בסלעים ענקיים כאלה.. סיוט פשוט. הגענו לנחל, עברנו אותו כשקיפצנו על האבנים הסופר חלקות שאני מתתי מפחד שאני אחליק >< ואז עלינו למעלה. המשכנו קדימה, שוב ירדנו, שוב עברנו תנחל, עלינו למעלה, המשכנו קדימה, ירדנו, עברנו תנחל, עלינו למעלה, המשכנו קדימה, ירדנו, עברנו תנחל............................................................... כן! ככה איזה 30 פעם!!!!!!!! חולי נפש!!! וכל הדרך עיקמתי תרגל איזה 100 פעם בגלל כל האבנים והסלעים וגם המדריך [החופר] שלנו פשוט רץ קדימה והלכנו איזה שעתיים ברצף בלי לעצור בכלל עם פערים ענקיים ולא נתנו לנו הפסקת שתייה או אוכל! ואז הגענו לאיזה מפל כזה... ממש יפה והבנים חהכמים שלנו פשוט הורידו חולצה ונכנסו למים -הקפואים!!!- ואחר כך הם רעדו... ס'חאמודים! XDD כשחזרנו מהמפל היה לנו עוד קטע של לעבור תנחל.. ואז כמובן...בום!
החלקתי.
דפקתי גליצ'ה כזאת.. נחתתי יר על הצד השמאלי של הטוסיק המסכן שלי... וזה לא היה נעים. בכלל לא. >< כאילו... לאאאאאאאאאאא! למה שאני יעבור את זה בשלום נכון?! גאש
. וממש כאב לי השריר בתחת XD אבל לא היתה לי ברירה כי לומשנה מה.. אנחנו באמצע שומקום וחייבים להמשיך תמסלול המעפן כי אף אוטו לא יכול להגיע לשם
. קיצר איכשהוא עברתי את הכל וכשסיימנו
סופסוף! חזרנו לאוטובוס וחיכינו איזה שעה עד שכולם יזוזו.. בזמן הזה התחברתי למסן דרך הפלא ודיברתי עם
|בדגש|בוטין החצילית השקסע שיליייי
יאו איך אני נשמעת כמו איזה פקאצה כושלת.>< והיא..... חירמנה אותי! כן! היא כתבה לי תיאורים של דני...... נוגע בעצמו כשהוא צעיר ו..ו.. בלי רחמים! ואני כולי מתחממת
באוטובוס ואמרתי לה להפסיק והנמלה לא הפסיקה! בוט אני לא אשכח לך את זה חכי תראי מה אני יעשה לך בטיול שלך!!!!! X____X בכל מקרה אחרי שדיברתי עם בוט התנתקתי מהמסנ ודיברתי בפלא עם
פונינית איזה חצי שעה כשהיא היתה בדרך ליום הורים המדהים שלה.. לא חשוב ואז הגענו לאכסניה וירדנו לארוחת ערב ואז בערב היה איזה דיסקו מעפן XD ואני נשארתי בחדר עם הבנות וראינו הישרדות והחלקתי לחברה שלי תשיער עם מחליקי הפשוש ^__^ ואז התחברתי למסנ שוב ודיברתי איזה שעה עם טומי החמודיש כפרעליו
3333> ואז כיבוי אורות..... כרגיל.
היום השלישי והאחרון מוקעקעקעעעע: אחרי שהתעורררנו והכל... בקושי הצלחתי לצאת מהמיטה... בעע סידרנו את התיקים והכל וירדנו לארוחת בוקר שאני הייתי כלכך מאושרת כי פשוט גוועתי!! >< עלינו על האוטובוס באיזה דיליי של שעתיים וכרגיל הייתי צריכה לשמוע תשירים החפורים שיש לי בפלא =___= ואז.....
מיקי החמוסית האהובה עליי שלחה לי סמס! ואז היא התקשרה! ואז דיברנו איזה פרק זמן נחמד ואני חפרתי לה על כמה שאני שונאת את המדריך החופר שלי שפשוט לא סתם תפאקינג פה שלו!! יאווו זה היה כלכך מעצבןןן כשסיימתי לדבר איתה כבר הגענו ליעדנו שהיה איזה מצפה כזה... היה איזה דוכן אז קניתי שרשרת של מגן דוד ב4 שקל והלכנו לשמוע איזה חפירה נוספת של המדרך שלי שסחבה איזה חצי שעה ברוח מטורפת וקור אימים!!
ואז עלינו שוב על האוטובוס שנסענו לנחל סהר.. שם הלכנו שוב... בעעעעעעע ואחרי כל זה..... נסענו חזרה הביתה!!! ווווהההההההההוווווווווווווו
וזהו ואז חזרתי הביתה והתחלתי תחפירה הזאת שלקחה לי יומיים וחצי
XDDDD ויאווו איך התגעגעתי לכולכן!
המונהמונהמונייייייייייייייייי
וואי
אם יש מישי שהקראה ~הכל~
את מלכה
!