כשאני משפשפת . . .

RAVEN 175

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo60.gifהיטס! עכשיו! מק! 5 להיטים!

עכשיועכשיועכשיו
|

butbut

New member
../images/Emo126.gifשיקפצו לי.

אני כבר יודעת את הכול שם בע"פ.... XDD סתם תודה על האיזכור=]

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifואוו.. אני נעלבתי אישית עכשיו.

אבל בכל זאת, מק בהיטס.. טוב היה, בשנייה זאת נגמר היה כלכך

butbut

New member
../images/Emo126.gifLMAO למה? אני באמת יודעת את זה כבר

בע"פ הם תמיד משדרים את זה ולא משנים כלום. נאמ..אבל ראיתי בכול זאת- בגלל זה אמרתי תודה על האיזכור=]

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifחח לא משנה, זאת אני אפאחד לא יבין אותי

><" אני חולה בעוד דברים חוץ ממאומציזם

butbut

New member
../images/Emo126.gifאוו למדת את המילה שלי^^XDDDD

נאמ..זה טוב להיות חוים,בדברים כמו מאומציזם. זה פשוט תפור עלייך
אגב-חילחלתי בתמונות שלי מכול המפגשים של הפורום. ולא מצאתי אפילו תמונה אחת שלנו ביחד. עצוב. ת'אמת...חסר פה תמונות שלי עם הרבה בנות מהפורום- הכולז ה קבוצתי...או שהן נתפסו שם בטעות. XDDD

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifחח, את יודעת מה זה אומר..

שאנחנו חייבותחייבות להיפגש מתישהו! באמת צריך כבר לנצל את העובדה שאנחנו גרות קרוב [יחסית ><"] ככה תוכל להצטלם שנינו בלי תמונות קבוצתיות

butbut

New member
../images/Emo126.gifמתי יש לך זמן?LOL

את לומדת בפורים? אני ממש חייבת לנצל את החופשים שלי כמו שצריךXD

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifאני חושבת שיש לי חושבת ביום ראשון..

וגמאם לא.. נפלאות השישבת אבל לעשות משהו בסופ"ש

butbut

New member
../images/Emo126.gifכן, סופשבוע יכול להיות נחמד=]

האמ האמ=]

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifיאייי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif תבחרי סופ"ש, כל סופ"ש שאת

חושקת בו
חוץ מהסופ"ש של 14-15.3 אמריקאית באה לישון אצלי ^^

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo207.gif../images/Emo124.gif../images/Emo26.gifוועההה חזרתיייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אעאעאעאעעאאעעעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא Home ~sweet~ home!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111oneoneone יאוווווו איזה כיייףףףף!!!! טוב... אז למי שלא מעודכנת, משני עד חמישי האחרונים הייתי בצפון בטיול שנתי של בצייפרררר.....! ><" נמנמנממממ טוב! אז עכשיו אני צריכה לשפוך את כל החומר כי אינלי ברירה
מוקעקעקעעעעעע *אזהרה----
חפירה!
* וול.. אז ככה זה מתחיל..
היום הראשון [יום שני XD]: התעוררתי ב5 וחצי
מההשקמה של בזק כי הטלפון המעפן שלי לא צילצל! אז אמרתי... 'הממ טוב נישן עוד דקה....' שהפכה ל20 דקות! בעאכס! אז יצאתי מהמיטה ורצתי בבית כמו איזה פסיכית על אקסטזי, לבסוף אירגנו הכל וב6 וחצי יצאנו מהבית לכיוון הבצפר. הגענו לבצפר בסביבות 7... ויצאנו עם האוטובוסים ב8 ועשרה! זונות! ישבתי איזה חצי שעה באוטובוס בלי לעשות כלווםם! בעעע נסענו נסענו נסענו ואחרי איזה חצי שעה עצרו לנו באיזה מקום כדי שנוכל לקנות קצת אוכל ולהשתין וכל החרטות האלה... חזרנו לאוטובוס.... שמעתי בדני [האמפי שמת תוך חצי שעה] וכמובן... הוא החזיק בערך.... 45 דקות
כשהגענו למסלול לקחו אותנו לאיזה מקום שקשור למלחמת ששת הימים והמדריך החפרן תחת חפר וחפר כמו שרק הוא יודע לעשות... ואז לקחו אותנו למסלול הליכה לכיוון הבניאס. כןכן- הבניאס. אותו מפל שזוהר הבטיח לנינט שהוא יקח אותה...אך לעולם הם לא הלכו
ניראלי לפחות.
[השיר שלנו! דהההה
] אז שם הלכנו והצטלמנו וכל זה ואז.................. עלינו הל חזרה וצעדנו בראש מורם לכיוון שאוטובוס שלקח אותנו לאכסניה. עכשיו כל מה שאני רציתי לעשות זה.......................................... לאכול
ולהתקלח
.
הנסיעה לקחה איזה שעה וקצת שבה שמעתי באמפי של חברה שלי שאני זו שמעבירה לה תשירים אז היה שם מקפליי וכל מיני כאלה שאני שומעת תודה לאל... אה! וגם שמעתי תשירים שיש לי בפלא-4 שירים מסכנים:
yellowcard- the takedown
arch enemy- blood on your hands
all time low- six fwwt under the stars
muse - stockholm syndrome ועוד איזה 3 חתוכים לצלצול שאינלי כוח לפרט אותם XD קיצר אז כשהגענו לאכסניה אני וחברות שלי פשוט טסנו
לחדר כי היינו מחוסלות! רצנו רצנו רצנו ואז כשהגענו לדלת.. פתחנו אותה... ונכנסנו וראינו כניסה לאזור של המקלחת שהיתה בה מראה ענקית, 2 כיורים, ואז 2 דלתות שמובילות לשירותים עצמם ולמקלחת הקטנה והמיניאטורית XD נכנסנו יותר וראינו 2 מיטות קומותיים, מיטה אחת רגילה, טלויזיה תלויה, שולחן, ארון ו...............................עוד דלת
. ישר אני וחברה שלי פתחנו אותה ומה אנחנו מוצאות?! מיטה פאקינג זוגית. עוד טלויזיה. עוד שולחן. עוד ארון. בתוך הארון מיני בר- ריק לאכסון של דברים. אההה וגם היו לנו 2 מרפסות כי היה לנו יענו חדר כפול
. קיצר אני וחברה שלי [נועה] ישר הכרזנו
ש~אנחנו מקבלות תחדר עם המיטה ושכולם יקפצו. לא היו שום התנגדויות.
התקלחנו [יאוווו זו היתה המקלחת הכי כיפית שהיתה לי בחיים שלי!
] וירדנו לחדר אוכל שם מצאנו שניצלים,פתיתים,תפוחי אדמה, פסטה, לחמניות, טונות של סלטים והרים של לחם
אכלנו יפה יפה וחזרנו לחדר... אחר כך יצאנו להסתובב באכסניה, חצי שכבה שמעה שישלנו סוויטה והשתלטה לנו על החדר, הבנים קפצו לנו על המיטה וכך היינו עד הכיבוי אורות ב12.
המשך בהודעה הבאה

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo26.gif../images/Emo124.gifהמשך החפירה!XDD../images/Emo27.gif

היום השני: ~ 6:30 ~ "
קומוווווווווווווווווווו יזונות בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
*חבטות בדלת* כןכן זו היתה השניה בה התעוררתי. המשצי"ם [מדריכי שלח צעירים] אירגנו את ההשקמה, לקחו מגה-פון
והתחילו לצרוח לתוכו, הצמידו אותו לפלא ושמו תשירים שיש להם בו, רצו ודפקו על הדלתות.... כל זה עד 7 ורבע. התארגנו והכל, ירדנו ל
ארוחת בוקר
-שכללה פנקייקים, ביצים
, קורנפלקס, גבינות
, ירקות
, הרים של לחם [שובXD], שוקו
, תה
, מיץ תפוזים בלה בלה בלההההה. אכלנו, הכנו תסנדביצ'ים
-2 לחמניות שאני שמתי באחת שוקולד ובשניה חומוס ונקניק, תפוח אחד וטרופית- ויצאנו לאוטובוס. כל השעה שנסענו אני שמעתי באוזניות תשירים בפלא וחרפתי לי
. XD כשהגענו אמרו לנו לקחת הכל כי אנחנו יוצאים למסלול של 6 שעות עד 4. גאד. זו היתה ההתחלה של היום הכי גרוע בחיי. כמעט.>< הלכנו והלכנו... במין מסלול מעוות כזה שכאילו אתה הולך במין עמק כזה.. או 2 הרים שנחל מפריד ביניהם, ופשוט... התחלנו ללכת בירידה לכיוון הנחל, הירידה היתה חדה בטירוף ומלאה בסלעים ענקיים כאלה.. סיוט פשוט. הגענו לנחל, עברנו אותו כשקיפצנו על האבנים הסופר חלקות שאני מתתי מפחד שאני אחליק >< ואז עלינו למעלה. המשכנו קדימה, שוב ירדנו, שוב עברנו תנחל, עלינו למעלה, המשכנו קדימה, ירדנו, עברנו תנחל, עלינו למעלה, המשכנו קדימה, ירדנו, עברנו תנחל............................................................... כן! ככה איזה 30 פעם!!!!!!!! חולי נפש!!! וכל הדרך עיקמתי תרגל איזה 100 פעם בגלל כל האבנים והסלעים וגם המדריך [החופר] שלנו פשוט רץ קדימה והלכנו איזה שעתיים ברצף בלי לעצור בכלל עם פערים ענקיים ולא נתנו לנו הפסקת שתייה או אוכל! ואז הגענו לאיזה מפל כזה... ממש יפה והבנים חהכמים שלנו פשוט הורידו חולצה ונכנסו למים -הקפואים!!!- ואחר כך הם רעדו... ס'חאמודים! XDD כשחזרנו מהמפל היה לנו עוד קטע של לעבור תנחל.. ואז כמובן...בום! החלקתי.
דפקתי גליצ'ה כזאת.. נחתתי יר על הצד השמאלי של הטוסיק המסכן שלי... וזה לא היה נעים. בכלל לא. >< כאילו... לאאאאאאאאאאא! למה שאני יעבור את זה בשלום נכון?! גאש
. וממש כאב לי השריר בתחת XD אבל לא היתה לי ברירה כי לומשנה מה.. אנחנו באמצע שומקום וחייבים להמשיך תמסלול המעפן כי אף אוטו לא יכול להגיע לשם
. קיצר איכשהוא עברתי את הכל וכשסיימנו סופסוף! חזרנו לאוטובוס וחיכינו איזה שעה עד שכולם יזוזו.. בזמן הזה התחברתי למסן דרך הפלא ודיברתי עם
|בדגש|בוטין החצילית השקסע שיליייי
יאו איך אני נשמעת כמו איזה פקאצה כושלת.>< והיא..... חירמנה אותי! כן! היא כתבה לי תיאורים של דני...... נוגע בעצמו כשהוא צעיר ו..ו.. בלי רחמים! ואני כולי מתחממת באוטובוס ואמרתי לה להפסיק והנמלה לא הפסיקה! בוט אני לא אשכח לך את זה חכי תראי מה אני יעשה לך בטיול שלך!!!!! X____X בכל מקרה אחרי שדיברתי עם בוט התנתקתי מהמסנ ודיברתי בפלא עם פונינית איזה חצי שעה כשהיא היתה בדרך ליום הורים המדהים שלה.. לא חשוב ואז הגענו לאכסניה וירדנו לארוחת ערב ואז בערב היה איזה דיסקו מעפן XD ואני נשארתי בחדר עם הבנות וראינו הישרדות והחלקתי לחברה שלי תשיער עם מחליקי הפשוש ^__^ ואז התחברתי למסנ שוב ודיברתי איזה שעה עם טומי החמודיש כפרעליו
3333> ואז כיבוי אורות..... כרגיל.
היום השלישי והאחרון מוקעקעקעעעע: אחרי שהתעורררנו והכל... בקושי הצלחתי לצאת מהמיטה... בעע סידרנו את התיקים והכל וירדנו לארוחת בוקר שאני הייתי כלכך מאושרת כי פשוט גוועתי!! >< עלינו על האוטובוס באיזה דיליי של שעתיים וכרגיל הייתי צריכה לשמוע תשירים החפורים שיש לי בפלא =___= ואז..... מיקי החמוסית האהובה עליי שלחה לי סמס! ואז היא התקשרה! ואז דיברנו איזה פרק זמן נחמד ואני חפרתי לה על כמה שאני שונאת את המדריך החופר שלי שפשוט לא סתם תפאקינג פה שלו!! יאווו זה היה כלכך מעצבןןן כשסיימתי לדבר איתה כבר הגענו ליעדנו שהיה איזה מצפה כזה... היה איזה דוכן אז קניתי שרשרת של מגן דוד ב4 שקל והלכנו לשמוע איזה חפירה נוספת של המדרך שלי שסחבה איזה חצי שעה ברוח מטורפת וקור אימים!!
ואז עלינו שוב על האוטובוס שנסענו לנחל סהר.. שם הלכנו שוב... בעעעעעעע ואחרי כל זה..... נסענו חזרה הביתה!!! ווווהההההההההוווווווווווווו
וזהו ואז חזרתי הביתה והתחלתי תחפירה הזאת שלקחה לי יומיים וחצי
XDDDD ויאווו איך התגעגעתי לכולכן!
המונהמונהמונייייייייייייייייי
וואי אם יש מישי שהקראה ~הכל~
את מלכה
!

butbut

New member
../images/Emo126.gifXDD נפלת על הפלח של התחת או התחתה?

כבר הזכרנו שלתחת יש שני פלחים-זכר ונקבה. ימין[תחת] שמאל[תחתה]
ברור שאני נמלההXDD אם אני נמלה אז את..את...אתת...טוב אני חשובת שחסילון ים יספיק ^^ XDDDDDDDDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאההה על התחתה!!! XDDDDDDDD

חחחח את נמלה עוקצנית! לא סתם נמלה!! אדומה כזאת................................ אוקי.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifאת רומזל לכך שאני נמלת דם??אעע??Tע???

קודם כול קוראת לי נלמה...ואז אומרת שאני עוקצניתת. ואז ברוב חוצפתה היא מזכירה שאני!!!!!!!!! נמלת דם!!!! אה-אה!! אה-אה!! הבנתי הבנתי.. אני הבנתי הכו.. הכולה כול.. מממש הכול!!!!!!! ,אין יותר מבינה ממני. אני הכי בינה בעולם. אה-אה. אה-אה? טפו-טפו. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifיאו למה תמיד את שמה תתמונות המגעילות שלך

??!!! אייייכככססססססססססססססססססססססססססססס אני שמחה שהבנת
הכל הכל הכל הכל. כפרעלייךךךך

למעלה