"לכל השדים והרוחות

../images/Emo24.gif איך תמיד את מזכירה לי...

מה שאני כל הזמן שוכחת... שיש קטבים בעולם שלילי-חיובי.... תודה
מעניין, בהיררכיית יצורי היקום איפה אנחנו ממוקמים אל מול יצורים אחרים כמו שדים, רוחות, ישויות וכו'? האם אנחנו חיים במקביל אחד לשני? האם גם להם יש עולם מלא תוכן כמו שלנו? האם השדים מנהלים חיי משפחה?....

מגי 336

New member
הם חיים במימד שלהם

ואנחנו חיים בעולם שלנו. אנו ברואי האור והם ברואי החושך לפעמים מתערבבים... כוחה של המחשבה הוא כוחו של התדר ליצור חיבור בין המימדים מחשבות חיוביות, יוצרות תדר חיובי וחיבור אל האור מחשבות של פחד, דאגה, חוסר אמון - יוצרות חיבור לתדר אחר, ומזמנות את ברואי החושך.

spinareo

New member
כמו שאמרתי קודם אני מדבר עם שדים

הם חיים בעולם מקביל לנו בשם שיבר באירוע הכור שבצ'רנוביל התנתק הקשר הישיר היחידי שהיה איתם וכולם עברו ליקום שיבר הם חיים עם ישויות כמונו רק שמשתמשות ב 20-30 אחוזים ממוחם יש להם עולם מלא תוכן והם מקיימים קשרי משפחה וחברות חלקם אפילו מתראים עם שיברים ובני אדם כמונו!!!...

nataly36

New member
מה 'כפת לי אם הם קיימים או לא??!!

כל עוד הם לא חלק מחיי!!! עכשיו יותר ברצינות: יכול להיות שהם כאן, ויכול להיות שלא. אני בוחרת שהם לא יהיו חלק מחיי. אז הם לא. וזהו בעצם.

spinareo

New member
יכול ליהיות שהם כן רק שאת לא שמה לב

יכול ליהיות שהם השפיעו על חייך וחשבת שזה היה רק צירוף מקרים!!!...

spinareo

New member
כיום יש בעיה

עד 1918 היו שדים בעולם ואחר כך הם נשאבו ליקום שיבר אך חלקם עדיין מציקים לנו מה שהיום מאוד מפחיד אותנו הם פוסרים אלה הם ישויות רעות מיקום פוסר שניזונות מפחד ומשנאה. (הן לא בדיוק ניזונות הם יותר נהנות מזה)!!!...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמה שכתבת כאן רק מחזק את האמונה שלי....

שצריך לשוב מחשבות חיוביות לההיות טובים לנטל בצורה חיובית כעס, שנאה לתת לאור לשלוט!!!
וזה מתחבר מאוד לתקשור שהיה לי פעם בנושא כוחות האור וכוחות האופל...

spinareo

New member
אה כי זה מתאים למלאכים חצי שטניים

לומר ולדבר על דברים כאלה אני מדבר עם מתקשר עם מלאך שעובד את אלוקים וגם את השטן(שהו לא כלכך רע בעצמו תפקידו סך הכול להגן על הטובים מפני הרעים ולהעניש אותם על מעשיהם כדי שבגלגול הבא לא יחזרו על אותה הטעות)אותו המלאך דיבר איתי על דברים כאלו!!!...

spinareo

New member
כמו שאמרתי קודם

יש רק פוסרים כיום לכן המלח עושה רק להם ולרוחות משהו לזרוח מלח על שדים זה כמו לזרוק על בן אדם אחר מלח לא יקרה להם או לו כלום!!!...

spinareo

New member
אני מתקשר איתם והם אומרים לי

לא ידוע זה פשוט בא בטבעיות אפילו הוא לא יודע למה ככה זה היה מאז ומתמיד!!!...

למעלה