משחק הסריגה האתגרית

88hentai88

New member
../images/Emo190.gifמשחק הסריגה האתגרית

טוב אז אחרי שחשבתי ממש חזק עד ש
כדי למצוא משחק חדיש, מעניין ואתגרי הגעתי לרעיון מדליק. נחליף מתנות סרוגות, אבל אסור לסרוג דברים רגילים, זאת אומרת לא ביגוד, לא תכשיטים, לא מפיות , לא צעיפים , לא תיקים או גרביים ונעלי בית, בקיצור לא לכל מה שנחשב לסריגה קלאסית, אני רוצה שכל אחת שתחליט להשתתף במשחק תהיה יצירתית ותנסה לסרוג משהו שבדרך כלל לא סורגים!!! אז נירשמים אצלי מעכשיו, כוווווווווולן מוזמנות, אני בטוחה שזאת תהיה התנסות מעניית ומאתגרת. אז אני הראשונה להירשם! =)

טובה ב

New member
האם יש תחרות של ראש הפורום

היצירתי ביותר בתפוז? אם לא אז צריך להציע להם לקיים תחרות כזאת ולהכריז עליך לך מועמדת מועדפת.זה לא נגמר לך, הא? ולעצם העניין, אני מניחה שאת מתכוונת לעבודות כמו כוס היין של אסתר מירושלים, או המובייל הבלתי נשכח שלך. אז מכיוון שלא יהיה לי זמן כרגע ממש לבצע, הנה רעיון: צלחת למצות (עוד מעט פסח) ממפית עגולה מעומלנת, תפורה בארבע פינות. עוד משהו, אמנם לא חדש, אבל לפי הקצב הנוכחי נראה לי שייכנס חזק : אהילים סרוגים בדוגמאות תחרה. היה להיט בשנות השבעים. בהצלחה למשתתפים.

רוצה לשאול שאלה ולשמוע את דעתכן

בכל משחקי המתנות שמתקיימים בפורומים, מכינים מתנות לאדם שלא מכירים. ההשקעה במתנות היא גדולה ומכיוון שלא ידוע מה טעמו של האדם אליו תגיע המתנה אז קיימת בעיה מה לעשות, באילו צבעים, מה הוא יאהב. אני,ואני מדברת רק על עצמי, לא הצטרפתי למשחק הצעיפים משום שלא ידעתי מה לעשות מבחינת דוגמה, צבע, אורך, סיומת ושאלות בסגנון הזה. לא רציתי, מאותו שיקול לקבל צעיף ממישהיא שעמלה עליו ובסוף אני לא אוהב את הצבע או המרקם. הרעיון מעולה ויצירתי. אבל שוב עולה אותה שאלה של התאמה. אתן מסכימות שתמיד כשקונים או עושים מתנה לאדם שמכירים אז מנסים להתאים את המתנה לאדם. ואולי אני מגזימה???? אני לבד? מישהיא חושבת כמוני? אולי אני טועה אז שכנעו אותי

88hentai88

New member
יקירתי...

לדעתי כשמדובר בביגוד ואביזרי לבוש אז כן את אולי צוודקת, למרות שמה שיפה הוא פשוט יפה ומיחד ותמיד אפשר למצוא לו התאמה, בעיניין שלנו זה קצת יותר הקטע המפתיע, היצירתי וזה הכבוד שצריך לתת ליצירתיות, לחלוק אותה עם אחרים ולתת אותה לאחרים... זאת דעתי האישית כמובן.

בתיה4

New member
אם תרשו לי הערה

אמנם אני לא לוקחת חלק פעיל אבל עוקבת אחרי הפורום מהיום הראשון של הקומונה. אולי זו קצת חוצפה מצידי להתערב אבל כיוון שהועלו ספקות אז ..... לפי מיטב זכרוני בהחלפת מתנות קודמת הועלתה תמונה אחת או שתיים בלבד , כך ששאר משתתפי הפורום לא נהנו מראיית היצירות. לא כדאי להתנות את ההשתתפות בתחרות בפרסום תצלום והוראות של היצירה? ואולי לעשות תחרות שכל אחת תעשה לעצמה משהו יצירתי ופשוט תפרסם בפורום וכך למנוע קבלת מתנה שהושקעה בה הרבה עבודה ולמקבלת אין מה לעשות איתה?

גם אני איתך ואפילו שאלתי את שרון ל

למי אני עושה ולפי זה החליט היו לי בפורומים המון אכזבות

מה למי. לי, לא איכפת לי מה תעשי

אני יותר מאשמח לקבל ממך. ולעניין רעיונות אני דלה ברעיונות אם תציעו לי משהו ואני אדע למי אני שולחת אני אשתדל מאד.

שרכי

New member
משחק המתנות

ראשית יש המון שמחה בהפתעה, גם אם לך אין מה לעשות עם המתנה שקיבלת עצם זה שחיכית למתנה והנה הפתעה... תמיד אפשר לתת למישהו שאוהבים ולהוסיף את הסיפור שמאחורי המתנה שנית זה באמתעניין של אופי הדברים האלה . אצלי למשל כשזה שלי זה מושלם ולא משנה מה אחרים חושבים שלי= קניתי עשיתי קיבלתי מצאתי לא משנה מה העיקר שעכשיו זה בחזקתי ואם לא מוצא חן בעיני תמיד אפשר לשמח מישהו אחר בדבר.

רעיון מדליק לסורגות הותיקות

רק חבל שאני לא יכולה להצטרף בקושי סורגת את המוכר והידוע. בהצלחה למשתתפות

תודה שולי על התמיכה

למרות שאני אוהבת לסרוג וסורגת כבר די זמן-אם אין לי הוראות ברורות אז לא יוצא לי בכלל. מה גם שאני ורעיונות לא מסתדרים ביחד אני צריכה שיהיה מוגדר מוסבר וברור. אחשוב על זה כמה זמן ואולי באמת צריך לנסות ולהתפתח לעוד כיוונים.

tova האחת

New member
אז מה זה יכול להיות-תני רמז ללא

יצירתית כמוני.שכשחילקו את הדימיון הייתי במקום אחר.

iris3111

New member
טובה'לה כבר נאמר זה משהו שלא לובשים

לא מפה לא צעיף לא תיק לא.... לא.... אז מה זה יכול להיות?..... ווואלה ניחשת נכון

טובה ב

New member
היי טובה א כאן טובה ב

באמת הגיע הזמן שנחליף בינינו דיבורים: אז במקרה כזה צריך לפנות אל אלוהי האינטרנט, יתברך שמו: פעמים רבות בעבר העלו כאן המשתתפות אתרים של עבודות יד מגוונות, שמשיקות לסריגה, אבל אינן ממש סריגה. תחפשי אתר כזה, יש לי משהו מעורפל בזיכרון, מאוחר יותר אחפש ואם אמצא, אשלח לך. אני חושבת שמתוך התבוננות במלאכות האלה, אחרי שהעיניים שלך יספגו צורות וצבעים, יבוא לך רעיון מקורי לנושא חדש. את יודעת איך זה, מחברים אחד לשניים והתוצאה השלישית היא כבר שלך. הכי חשוב זה להשביע את העיניים. ככל שרואים יותר, כך עולים יותר רעיונות עצמיים, וזה עובד כך אצל כולם, גם אצל אלה שהיו אחרונים בתור, כמו שאת מדווחת.הראש שלי הולך בדרך כלל יותר לכיוונים השימושיים, אני מתארת לעצמי שאלך על משהו שאפשר אחר כך להשתמש בו, או שעונה על איזה צורך יומיומי, ואז אדאג גם לעטר אותו. הנה תוך כדי דיבור איתך אני נזכרת בפרט מהאתרים ההם: כיסוי סרוג בתחרת קרושה לקולב בגדים. זה גם יכול להיות יפה בפני עצמו, אם למשל כורכים לו סביב הצואר פרח סרוג כמו רביד, אבל בעיקר מעשי: מונע החלקה של הבגד התלוי. תספרי לי אם הכיוון הזה באמת פותח לך רעיונות.

למעלה