משחק הסריגה האתגרית

יוספה56

New member
מישהי יכולה לצרף רעיונות

לפני שאני מצטרפת רוצה לקבל רעיונות בכדי לדעת עם אני יכולה לבצע. וכמה זמן ניתן להכנה. הדברים המיוחדים בדרך כלל לוקחים יותר זמן מצעיף או כובע שכל סרגנית יכולה להרים בערב או שתים.

יש למה כמה רעיונות כמו אהילים

אני חושבת לסרוג משהו בקרושה (חומרים יש לי כבר) השאלה אני רק צריכה לדעת למי ואז אתאים צבעים.

טובה ב

New member
הנה אתר עם קצת דברים

אחרים. לא מדהימים, אבל זורקים רעיונות. תסתכלי על מחזיקי הסירים בצורת שמלה זעירה. האמת שלא הבנתי את זה עד הסוף, אבל זה בהחלט חדשני.

../images/Emo45.gif אני משתתפת

רק הסבירי בבקשה... איך הולך המשחק - איך נותנים ת'מתנות, איך יודעים למי סורגים, מתי זה קורה וכו'. את משו את !!!

iris3111

New member
תישמעי חמודה'לה ברוכים השבים אלינו

באמת הגיע הזמן. רק מגיחה ונעלמת זה לא יפה

zoika

New member
מצטרפת. מאז שקראתי את הודעתך

שרון, מחפשת רעיון מקורי. עוד לא מצאתי, אבל............

ענבל30

New member
ווי, יש לי כמה רעיונות מקוריים ../images/Emo6.gif

אני אשמח להשתתף הפעם במשחק!

אני אמנם לא משתתפת מאחר וזה

כרוך בלהגיע לדואר וכאלה וזה קצת קשה......אבל חשבתי על פריט שהוא שימושי מאוד לכל המשתתפות........פשוט וקל להכנה.......ואז כולן תעשנה את אותו הפריט אבל כל אחת ביד הדימיון הטובה עליה......... כי באמת קשה לחשוב על כל מיני דברים.........והדברים אולי לא יהיו שימושיים לאחרות......... אז אם נראה לכן רק תאמרו............. לא אומרת כרגע מה הפריט עצמו כדיי שאם באמת כל אחת צריכה לעשות פריט אחר זה יקלקל..........

גם אני בפנים, ולכל חסרות הביטחון

בנות, נו ברצינות, איך מישהי שסורגת לא יצירתית, זה הרי לא מסתדר, כמה פעמים אנחנו מאלתרות בהחבאת החוט, בהוספת דוגמא ועוד כל מני כאלה. אז אני אומרת די לצניעות, ובואו ניתן להמון להיסחף בכל מני פריטים מלאי דימיון וחסרי שימוש... איזה כייף.

הכוונה שלי שאחת לא תתן סיכה לדש

ןתקבל דבר יותר גדול. קצת יותר להשקיע ותאמינו לי אפשר. כי גם בהחלפות הצעיפים היו בנות שנתנו מכל הלב וקיבלו דברים שלו היו שמות עליהן . אז לכן שכולן תהינה מרוצות להשקיע כמו שאתן נותנות כך רוצים לקבל.

snufka

New member
אין לי זמן למשחק,אבל...

יש לי רעיון....לעשות כריכה למחברת ולהפוך את זה ליומן,או ספר טלפונים,או אולי אלבום וכו'... אהבתי את רעיון המשחק ...אחלה שרון...

למעלה