רוצה להגיד לכם מה דעתי עליכם

droriko

New member
אדוני אולי יכול לספר לי

מאיפה הוא הגיע למסקנה שהימנים הם עניים מסכנים?

צודקת כל מילה!!! גם אם לא במילים האלה

הצורה שאת כותבת את זה .... ברור שרוצים להפיל אותו, כל התקשורת נגדו, אבל זה לא יעזור להפיל אותו, זה לא יפתור שום דבר. אנשים (שוב זה לא אנשים אלא אנשי התקשורת) כאן סתם מחפשים כל הזמן אקשן על חשבון משלם המיסים שאח"כ צריך ללכת לבחירות

../images/Emo44.gif הפגנות נגד נתניהו בסיוע התקשורת

כל ההפגנות הם נגד ראש הממשלה ומקבלות סיוע נירחב על ידי התקשורת הישראלית ( שמאל קיצוני )

neophile

New member
לא רוצים להפיל אותו

מה שהפוליטיקאים שכחו זה את קבוצת האינטרסים הגדולה והחשובה ביותר , הרבה יותר חשובה מהטייקונים ומשאר הלוביסטים - את האזרחים . אחרי שדופקים אותנו כלכך הרבה אנחנו מתאגדים כקבוצה אחת כדי להזכיר לממשלה (וזה לא משנה איזה ממשלה!) את הכוח שלנו ושיתנהגו ויפעלו בהתאם ולא יפקירו את האינטרסים שלנו בגלל שאנחנו כבשים שותקות . מה שאתה והצווחנית הזאת מציעים זה שנטמין את הראש בחול

מצידי גם תידחוף אצבע לתחת

כולכם שקרנים וגם צבועים
בהתחלה אומרים שזה לא פוליטי - אחר כך אומרים שזה הכל פוליטי

neophile

New member
יש משהו בישראל שהוא לא פוליטי ?

גם לתמוך בזכויות של ניצולי שואה זה פוליטי לא ? שילכו לעבוד הבטלנים האלה ...

ממש לא להטמין, הח"כ של הציבור אשמים

אבל זה שכל שנתיים יש בחירות לא תורם לכלום זה שתפיל אותו בלי להביא חלופות נורמליות מה עשית בזה? זה כמו שהרבה מתלוננים לי בכל מיני קבוצות בפייסבוק שהחרדים אשמים בזה שהם גרים בביתר עלית מודיעין עילית אלעד ואולי בעתיד גם בחריש איפה היו הח"כ החילונים ב40 שנה האחרונות ? למה הם לא בנו כלום לציבור הבוחרים שלהם? אז להאשים כמובן זה הכי קל שיש

../images/Emo198.gif../images/Emo197.gif לא ראיתי הפגנות של חרדים

אני לא ראיתי הפגנות של חרדים או ערבים . השמאל הקיצוני משחק אותה תמים למדיי .................

neophile

New member
למה שהם יפגינו אם הם מקבלים כל מה שהם רוצים ?

כרגע כל החכים הדתיים סותמים את הפה כי הערה אחת לא במקום והזעם יהיה מופנה גם אליהם - כי הם יודעים טוב מאוד שהאנשים האלה שמפגינים הם אלו שממנים את המשפחות מרובות ילדים ואת הלימודי תורה שלהם .

העיקר ש- החילונים שמאלנים לא מיתגייסים לצבא

חילונים שמאלנים - שהם לא מיתגייסים לצבא ועוד מישתתפים בסרטי קולנוע נגד מדינת ישראל

neophile

New member
זה חלק מהאנשים

אין ספק , אבל רוב האנשים מוחים על יוקר המחייה וזה בהחלט עניין פוליטי בהתחשב בכך שביבי הוא תומך נלהב של הקפיטליזם החזירי . על פי התיאוריה שלו הכסף שהטייקונים מרוויחים צריך "לטפטף" לאנשים אבל משום מה זה לא קורה ...שיטה נכשלת .

השבוע הגיעו אנשי ימין אל שדרות רוטשילד

השבוע הגיעו אל אוהלי המחאה בשדרות רוטשילד כמה אנשי ימין שהם גם תומכים במאבק למען הדיור . התגובה של אנשי השמאל הייתה - שהם קיבלו מכות בכל הגוף וגם החרימו להם את השלטים של הליכוד

neophile

New member
איפה שיש אנשים יש פוליטיקה

בייחוד במחאה המונית . אבל זה לא בהכרח מה שאת חושבת של חבורה של שמאלנים עוכרי ישראל ... כי מסתבר שגם הרבה אנשים שהצביעו לביבי הם שמאלנים במובן החברתי-כלכלי ..הפתעה !

droriko

New member
היה מנהיג שלא היה מקורב לטייקונים?

רבין הקדוש לא היה חבר קרוב של מרטין שלאף? הוא לא התכוון לבנות לו קזינו ? בכלל אם אתה מסתכל ימנה שמאלה על המפה הפוליטית אתה רואה אנשים כמו לבני וברק שמסתובבים באותם החוגים בדיוק שביבי מסתובב בהם . אז בטח תגיד לי שעכשיו ששלי יחימוביץ' לא מסתובבת שם , אבל למה לי להצביע למישהי שמנסה בכח למסמס את הדעות המדיניות שלה (ולמרות מה שטוענים יש לה כאלה).

שדרות לו הייתי רוטשילד ../images/Emo106.gif

מעניין מה יגידו כל הבנקים הגדולים מימול

למעלה