שרשור הפרק השבועי:הטופ מודל הבאה

adi love noa

New member
../images/Emo190.gifשרשור הפרק השבועי:הטופ מודל הבאה../images/Emo190.gif

שם הפרק:הנערה שנישקה מקק(
) תקציר:הבנות מתבקשות לצעוד בתצוגה עם ג`וקים עצומים, כשהן נועלות נעלי עקב קשים להליכה. המשימות הולכות ונהיות הזוייות
אבל לפחות זה מבטיח שיהיה לנו הרבה אקשן בפרק,צפייה מהנה
תמונות אחר-כך. כמובן שהשטן בכותרת הוא מחווה לג'ייד
המלכה האם...

שיו..מזמן לא צחקתי ככה

כל הפרק בהתחלה על המסלול וגם בסוף פשוט התפקעתי מצחוק נראה לי הפעם האחרונה שצחקתי ככה לא הייתה היום..חח היה קצת מצער מהבחורה שבסוף נפלה ונפצעה ברגל
וכל כך רואים את השנאה בין גייד לגינה[אם אני זוכרת שמות נכון
]אבל אני שמחה ש
ספוילר
שבוע הבא היא תחזיר לה
שבוע הבא האם המלכה מתחיל ב-ג שופטת לשעבר היא חוזרת-נשמע מעניין מאוד
סה"כ היה פרק מאוד מאוד מאוד מצחיק
וקצת חבל לי על מי שעזבה

always be me mc

New member
מסכימה עם כל מילה!../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

וכל כך ריחמתי על דניאל(זו שנקעה את הרגל )
אגב בהרבה מובנים אני מצטערת שהמקרה הזה לא קרה לג'ייד

adi love noa

New member
שחורייה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קודם כל אני חייבת לכתוב שנקרעתי מצחוק שג'ינה ביקשה מדניאל לצפות בזמן שהיא מתקלחת,כאילו מה חשבת לעצמך? חחח היא הרגה אותי שהיא התחילה לרדוף אחריה. ג'ייד הייתה מרושעת כמו תמיד ואותי לא הפתיע שהיא ניצחה בתחרות הליכה אתם ראיתם מי השופטים?איך היא לא תנצח הם חושבים שהיא אחת מהם-פריקים...התצוגה הייתה מפחידה הג'וקים היהלומים הרצועות הקטנות האיפור המפחיד ג'ייד בטח הרגישה כמו בבית. ג'ינה כ"כ חסרת ביטחון שזה מדהים כי היא כ"כ יפה ומיוחדת שהייתם מצפים ממנה להיות עם בטחון יתר אבל מסתבר שרק המכוערות(אהמ*ג'ייד*אהמ)עם בטחון עצמי בשמים. ננה לא כ"כ התבלטה הפרק וחבל... ג'ואני הפכה לאחת מהחביבות שלי היא כזו חמודה ושיחקה אותה על המסלול. קארי הייתה פשוט אסון הנפילה והצילום הגרוע אני לא אהבתי את היופי שלה מהיום הראשון מקומה הוא לא בנבחרת. ג'ינה הייתה גם אסון לא קטן,היא עיצבנה אותי שהיא התחילה לצרוח,אני גם שונאת ג'וקים אבל אני לא מטורפת. אבל הייתה הרגשה כאילו הם בחרו את התמונה הכי גרועה שלה-אני בטוחה שהיו לה תמונות יפות כי שהיא ישבה בצד בזמן שהבנות הצטלמו היא הייתה מהממת. התמונה של ג'ואני הייתה באמת מיוחדת הרגל,השיער בקיצור מושלם. דניאל גם הייתה טובה היום,מסכנה בטח ממש כאב לה,זרת זה איבר ממש כואב והתמונה שלה הייתה יפה ג'ייד הייתה בסדר בתמונה אבל אני כבר מזמן לא רואה שם שום יופי חיצוני היא הייתה ממש רעה איך שהיא הרסה לג'ינה בזמן שהיא הצטלמה
גם קארי הייתה מגעילה בזמן שמראים איך ג'ינה מסדרת לה את השיער היא אומרת שלא מפריע לה שהיא תלך-כמה דו פרצופיות יש שם. התמונה של ננה הייתה בסדר,לזלי הייתה חמודה בתור זאב וממש התאים לה,ברוק צריכה ללמוד לעבוד עם מה שיש לה. מסכימה עם השופטים על ההחלטה. פרק נחמד מאוד מחכה לראות שבוע הבא את ג'ינה מתנפת על ג'ייד-יהיה נחמד

adi love noa

New member
ג'ייד-כיפה אדומה

או כמו שאמר מיס ג'יי-זאב מחופש לכיפה אדומה

תמונה יפה...אבל...

היא נראית כאילו עוד שניה היא תוציא את השוט שלה ותצליף בכולנו.
אני לא חושבת שהביטחון שלה הוא יהירות, אלא שיש בה את שתי התכונות האלה יחד. ולא משנה אם יש לה אותן או לא, אלא תלוי כיצד היא משתמשת בהן. ועד עכשיו, היא משתעשעת בלעקוץ אחרות, ולמרות שהלוגיקה שלה זה לא להתחבר אלא לנצח, אבל זה לא אומר שהיא צריכה להשתמש בזה לרעה. ובכל זאת, היא מצטלמת טוב מאוד, יש לה תווי פנים והבעות חזקות.

adi love noa

New member
ג'ואני-סינדרלה

פשוט נפלאה,בתמונה הזו לא רואים את התנועה המהממת של הרגליים וחבל:(

עד עכשיו, אני הכי אוהבת אותה ואת מולי סו...

ג'ואני מתנהגת במקצועיות והיא צועדת על המסלול בצורה מעולה לדעתי, כולל עם הנעליים המפחידות. ובעיניי היא הצטלמה מדהים בכל 3 הפעמים, אני מצפה ממנה להשאר עד הסוף, לגבי הניצחון, אני לא בטוחה. יש לה עצמות לחיים גבריות ומאסיביות, עם המיקאפ+הבעה+זווית צילום הנכונה היא תראה עוד יותר טוב. מולי סו בעיניי מאוד מיוחדת, ואני אוהבת את המבט שלה, אבל היא צריכה לנסות להפתח קצת ולהוציא את הקסם שלה החוצא. הקטע שבו כל אחת צעדה עם הנעליים ההזויות האלה פשוט נשמתי נעצרה כל פעם... זה היה כל כך מפחיד, אני ראיתי את הנעליים הכלה בתצוגות אופנה בTV במיוחד של מעצבים יפניים. למי שיש קרסוליים חלשות ולא יודעת כיצד להניח את הרגל ביציבות, תיפול תוך שניות. לי למשל, יש קרסוליים מאוד חלשות, ואני לא מחזקת אותן באמצעות פעילויות כושר, וזה לא טוב, לא כי אני מעוניינת לצעוד בנעליי עקב, ואני לא, אלא כי לא משנה איזו פעילות אני עושה, תמיד הן כואבות לי בסוף >< קיצר, המשימה הזו בתוכנית היתה מפחידה מאוד ומצחיקה בו זמנית, אכזרי, אני יודעת...><

adi love noa

New member
דניאל-שלגייה

נפלאה. אהבתי שהיא נפלה וכל זאת חייכה יש לה חוזק נפשי בשביל להיות דוגמנית.

always be me mc

New member
דומה יותר לפייה מאשר נסיכה../images/Emo3.gif

והיא בהחלט לא נרדמת פה זה אז למרות שהתמונה יפה היא פישלה פה לדעתי

סורי, רציתי שהיא תלך הביתה במקום קארי.

למרות ששתיהן היו חלשות במיוחד, לדעתי, ג'יינה פישלה יותר. אני גם מפחדת מג'וקים, אבל אלה ממש יפים, מיוחדים כאלה, והם קשורים, אם הם לא היו, הייתי גם מפחדת... אבל הם היו....אז מה הבעיה? פשוט זה גרם לה צמרמורת, אבל היא היתה חייבת להתגבר על זה. והתצלום שלה, חמוד, אבל לא מתאים למשימה - היא היתה צריכה ממש לדמיין את עצמה כהיפייפיה הנרדמת, וטיירה צודקת, אפשר לעשות פוזה שתדגיש את זה מבלי לחייך.

למעלה