לזלי-הזאב הרשע היא נראת כ"כ ביצ'ית אבל היא לא כזו באמת
A always be me mc New member 10/8/07 #22 אין מספיק חוזק בפנים../images/Emo3.gif יענו זה נחמד אבל זה לא הכי משכנע.
A adi love noa New member 10/8/07 #10 מולי סו-הילד הקטן העצוב לדעתי היא מיוחדת ולא אכפת לי שהיא נראת לה חסרת אישיות
A always be me mc New member 10/8/07 #23 לא אוהבת אותה ולא מתחברת לייחוד שאת מציינת../images/Emo3.gif
A adi love noa New member 10/8/07 #11 פורונדה-פרונזל אהבתי את התמונה למרות שבדרך כלל היא נראת רע,במיוחד כי השיער נראה כאילו הנוא דבוק
A always be me mc New member 10/8/07 #24 חח היא נראית יותר כמו חרק שעף../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל בעקרון התמונה דיי יפה
A adi love noa New member 10/8/07 #13 ננה- אני לא מצליחה לזכור מה היא הייתה תמונה חמודה,צבעונית ועבודת פנים מושלמת
A always be me mc New member 10/8/07 #26 לפי TV.COM היא הנסיכה והצפרדע../images/Emo13.gif ואני ממש אוהבת את התמונה שלה
A adi love noa New member 10/8/07 #14 המודחת:קארי-זהבה מתאים לה להיות זהבה אבל התמונה לא בולטת,לא מיוחדת כזו רגילה...
א אנה בננה הממושקפת New member 10/8/07 #35 בהחלט תמונה מעפנה, אבל היא תיפקדה יותר טוב במשימה על המסלול עם הג'וקים. ולרגע, חשבתי שיעיפו את שתיהן, כי עשו את זה בעבר... נו טוב, אני מנחשת שג'ינה לא תשאר עד הגמר, ולא בגלל שהיא סגורה.
בהחלט תמונה מעפנה, אבל היא תיפקדה יותר טוב במשימה על המסלול עם הג'וקים. ולרגע, חשבתי שיעיפו את שתיהן, כי עשו את זה בעבר... נו טוב, אני מנחשת שג'ינה לא תשאר עד הגמר, ולא בגלל שהיא סגורה.
4 4hilla4 New member 12/8/07 #39 טוויגי פשוט הרסה אותי! כל התצוגה היא הייתה עם הפנים למטה! היא כזרת חמודה והיא כזאת מהממת שזה לא יתואר!!!!
טוויגי פשוט הרסה אותי! כל התצוגה היא הייתה עם הפנים למטה! היא כזרת חמודה והיא כזאת מהממת שזה לא יתואר!!!!