../images/Emo156.gif../images/Emo129.gif../images/Emo121.gif../images/Emo177.gifMcWeekend!
ורק לידע כללי - יתוש הוא אחד מהדברים שהכי קשורים ליום שישי השלוש עשרה! הם מפחידים! הם יותר גרועים מסרטי אימה!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
TCFC The Last Song Star Girl The End The Heart Never Lies ועוד מלא אבל בעיקר אלה...
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
בדיוק אותם שירים כמו של שבוע שעבר: Mi Vestido Azul Green Day - 21 guns Bon Jovi - Always AAR - Damn Girl, Dirty Little Secret, 11:11pm' Move Along, real Wold, One More Sad Song Coldplay - Fix You, The Scientist, Viva La Vida, Clocks Maroon 5 - goodnight Goodnight Plain White T's - Hey There Delilah, Rhythm of Love, Take Me Away, 1234, Our Time Now The Fray - How to Save a Life Billy Joel - Just The Way You Are Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing You Me At Six - Liquid Confidence Tokio Hotel - Monsoon Hoobstank - The Reason Queen - The Show Must Go On, Who Wants to Live Forever Adam Lambert - What Do You Want from Me ותוספת: ממעמקים - עידן רייכל שיעור מולדת - כוורת הנסיך הקטן - הגרסה של כוורת חורף 73 - להקת חינוך מיוחד (שיר כל כך עצוב
) מנעי קולך מבכי - עידן רייכל יורם - גידי גוב
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האנטומיה של גריי גלי מדריך הטרמפיסט לגלקסיה מבצע סבתא
האוס
ספר / פיק השבוע:
צלה של הרוח (עדיין לא סיימתי לקרוא, למרות שזה ספר מעולה!) הנסיך הקטן - הספר הכי טוב שנכתב אי פעם לדעתי.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
איזה מישהו בטאמבלר שכתב: Happy birthday Iniesta. Hope you die או משהו כזה... ואחר כך היה מישהו (יכול להיות שאותו אחד) שכתב שלאבידל הגיע סרטן. WTF בנאדם? בו תגיד את זה מול הפנים שלי נראה אם תחיה! לאך אחד לא מגיע את הדברים האלה!
משהו ששימח:
בארסה
בקושי היו לימודים השבוע...
משהו שהעציב:
יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ופעולות האיבה.
ציטוטיה:
אני: קמתי בבוקר וידעתי שמשהו לא בסדר איתי. העובדה שהלכתי ישר לתוך קיר מעידה על זה. חברה שלי: לא היא לא. את תמיד נתקעת בקירות. ואז היא התחילה לפרט את כל הפעמים שנקעתי בקיר
וזה קרה הרבה
חברות שלי תמיד יורדות על מקפליי ועל המוזיקה שלהם. ואז חברה שלי בלי שום קשר לשום דבר, בלי שאמרתי כלום עליהם בימים האחרונים, מתחילה לשיר את Sorry's Not Good Enough. אני: *מתחילה להשתגע ולספר לכל מי שאנחנו רואות* היא שרה שיר של מקפליי! היא שרה שיר של מקפליי! היא שרה שיר של מקפליי! אני למורה לתנ"ך: מיכל אבל תקשיבי, עם כמה שאני מתה על תנ"ך, שיעור תנ"ך ידכא אותי עכשיו. ואני צריכה להיות במצב רוח מעולה, כי בערב בארסה הולכת להבטיח את הליגה ואני חייבת להיות מאושרת. אז אולי לא נעשה שיעור? מיכל: טוב. בסדר. והיא באמת לא עשתה שיעור
אני: תגידי, ראית במקרה ילדה עם חולצה סגולה שאומרת כל כמה שניות: היי! תראי איזה פרפר מדהים! או: וואו איזו ציפור יפה! ניצן: לא... אחרי כמה דקות כשמצאתי אותה: יואו אור את יודעת כמה חיפשתי אותך? אור: למה לא התק- היי! תראי את הציפור המדהימה הזאת!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
נאדה.
המלצת השבוע:
אל תאכלו שישה בורקסים בצהריים שלפני ארוחת הערב של יום שישי. מצב נורא.
התמונה הכי חמה: