McWeekend ביום שישי ה-13!

Noa L black

New member
התמונה קטלנית ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והציטוטים בכלל, הרגת אותיXD אשכרה הלכתי לתרגם גם בטרנסלייט... היי, לפחות כריסטיאנו מסיים את העונה יפה!
(פיצ'יצ'י
)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאוי אלוהים אני לא מבינה למה גלי עשו את

Friday... כאילו... הם בדרך כלל עושים מוזיקה טובה אבל זה... למרות שהם עשו את זה יחסית טוב... עד כמה שאפשר עם השיר הזה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הקטע בגרמנית היה אדיר
אני לא מאמינה שלא ביררת מה את אומרת לפני שאמרת את זה!! תני לי לנחש, את לא באמת מתכוונת לזה שהוא חתיך. זה פשוט יום שישי ה-13 אז את מנסה להפחיד.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהציטוטים! ../images/Emo6.gif

יפה שמצאת דרך לחנך ילדים
והתמונה!? O:

Adimenzer

New member
../images/Emo156.gif../images/Emo129.gif../images/Emo121.gif../images/Emo177.gifMcWeekend!

ורק לידע כללי - יתוש הוא אחד מהדברים שהכי קשורים ליום שישי השלוש עשרה! הם מפחידים! הם יותר גרועים מסרטי אימה!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
TCFC The Last Song Star Girl The End The Heart Never Lies ועוד מלא אבל בעיקר אלה...
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
בדיוק אותם שירים כמו של שבוע שעבר: Mi Vestido Azul Green Day - 21 guns Bon Jovi - Always AAR - Damn Girl, Dirty Little Secret, 11:11pm' Move Along, real Wold, One More Sad Song Coldplay - Fix You, The Scientist, Viva La Vida, Clocks Maroon 5 - goodnight Goodnight Plain White T's - Hey There Delilah, Rhythm of Love, Take Me Away, 1234, Our Time Now The Fray - How to Save a Life Billy Joel - Just The Way You Are Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing You Me At Six - Liquid Confidence Tokio Hotel - Monsoon Hoobstank - The Reason Queen - The Show Must Go On, Who Wants to Live Forever Adam Lambert - What Do You Want from Me ותוספת: ממעמקים - עידן רייכל שיעור מולדת - כוורת הנסיך הקטן - הגרסה של כוורת חורף 73 - להקת חינוך מיוחד (שיר כל כך עצוב
) מנעי קולך מבכי - עידן רייכל יורם - גידי גוב
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האנטומיה של גריי גלי מדריך הטרמפיסט לגלקסיה מבצע סבתא
האוס
ספר / פיק השבוע:
צלה של הרוח (עדיין לא סיימתי לקרוא, למרות שזה ספר מעולה!) הנסיך הקטן - הספר הכי טוב שנכתב אי פעם לדעתי.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
איזה מישהו בטאמבלר שכתב: Happy birthday Iniesta. Hope you die או משהו כזה... ואחר כך היה מישהו (יכול להיות שאותו אחד) שכתב שלאבידל הגיע סרטן. WTF בנאדם? בו תגיד את זה מול הפנים שלי נראה אם תחיה! לאך אחד לא מגיע את הדברים האלה!
משהו ששימח:
בארסה
בקושי היו לימודים השבוע...
משהו שהעציב:
יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ופעולות האיבה.
ציטוטיה:
אני: קמתי בבוקר וידעתי שמשהו לא בסדר איתי. העובדה שהלכתי ישר לתוך קיר מעידה על זה. חברה שלי: לא היא לא. את תמיד נתקעת בקירות. ואז היא התחילה לפרט את כל הפעמים שנקעתי בקיר
וזה קרה הרבה
חברות שלי תמיד יורדות על מקפליי ועל המוזיקה שלהם. ואז חברה שלי בלי שום קשר לשום דבר, בלי שאמרתי כלום עליהם בימים האחרונים, מתחילה לשיר את Sorry's Not Good Enough. אני: *מתחילה להשתגע ולספר לכל מי שאנחנו רואות* היא שרה שיר של מקפליי! היא שרה שיר של מקפליי! היא שרה שיר של מקפליי! אני למורה לתנ"ך: מיכל אבל תקשיבי, עם כמה שאני מתה על תנ"ך, שיעור תנ"ך ידכא אותי עכשיו. ואני צריכה להיות במצב רוח מעולה, כי בערב בארסה הולכת להבטיח את הליגה ואני חייבת להיות מאושרת. אז אולי לא נעשה שיעור? מיכל: טוב. בסדר. והיא באמת לא עשתה שיעור
אני: תגידי, ראית במקרה ילדה עם חולצה סגולה שאומרת כל כמה שניות: היי! תראי איזה פרפר מדהים! או: וואו איזו ציפור יפה! ניצן: לא... אחרי כמה דקות כשמצאתי אותה: יואו אור את יודעת כמה חיפשתי אותך? אור: למה לא התק- היי! תראי את הציפור המדהימה הזאת!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
נאדה.
המלצת השבוע:
אל תאכלו שישה בורקסים בצהריים שלפני ארוחת הערב של יום שישי. מצב נורא.
התמונה הכי חמה:

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifפאק אני לא מאמינה ששרשרתי למקום הלא

נכון
שאן, תשרשרי את זה בבקשה למקוויקנד

Noa L black

New member
הציטוטיםXDDDDDDDDDDD

הרגת אותי. המורה שלך גדולה. XD שלי מזה צחקה כשאני וחברות שלי קמנו ביחד וצעקנו שריאל לקחו גביע (; האוס

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכן המורה שלי לתנ"ך אדירה ../images/Emo6.gif

היא מתה עליי, כי אני מעולה בזה
האוס

Serena16

New member
../images/Emo45.gifהתמונה ../images/Emo6.gif

אני גם שונאת שאהדה לקבוצה מסוימת יורדת לפסים כאלה... שהיו אנשים ששמחו שלאבידל היה גידול ושיש כאלה שצועקים במגרש RONALDO MUERTE וכאלה.. זה זוועה. הציטוטים

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifזה פשוט נורא! אני בחיים לא אלך למישהו

שאני שונאת ויגיד לו אמן תמות, אלא אם כן באמת באמת מגיע לו. אבל לעזאזל להגיד לבן אדם "היי יש לך יומולדת, אמן תמות"? לאיזה רמה אפשר לרדת?

Serena16

New member
דווקא לזה לא הייתי

מייחסת הרבה חשיבות כי אני לא חושבת שזה נאמר ברצינות... אבל אני שמעתי אנשים שאשכרה שמחו שלאבידל היה סרטן וזה באמת נורא בעיניי... כי מאחורי שחקן כלשהו לא אכפת לי באיזה קבוצה יש בנאדם ומשפחה... שהוא נכנס דקה אחרונה בקלאסיקו היה לי חיוך ענק על הפנים :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהתמונה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא מאמינה שביטלו לך שיעוור . XD ס'זבל את . טוב נו לפחות באת במצברוח טוב למשחק
ד"א הדבר שהכעיס אותך
רציתי להכות את הבנאדם הזה. כאילו לא בגלל שזה היה בארסה, אלא בגלל שכאילו בנאדם - אתה באמת כרגע איחלת למישהו סרטן!? וגם מוות? כאילו אין לך לב? רגשות? טיפה אנושיות!?! ><" וזה היה אותו אחד. אנשים טיפשים יש בעולם הזה .

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחח ראית מזה?? ../images/Emo6.gif

באתי במצברוח מעולה למשחק! אבל ממש התאכזבתי ממנו...

ריהותם

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo66.gif../images/Emo152.gifMcWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Friday Night
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
מוסיקה עברית
הלהקה המגניבה של השבוע:
אריק אינשטיין תמוז אהוד בנאי ארקדי דוכין הדג נחש אברהם טל שוטי הנבואה RHCP Blur Gorillaz Mark Ronson Kanye West
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
WipeOut ישראל!
ספר / פיק השבוע:
התפסן
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שכל החברים שלי היו רקובים ממש ביום העצמאות!!! התיק הפקה!
משהו ששימח:
תגבור בספרות!אחרי מלא זמן שלא ראיתי את הכיתה כולם באו והיה כיף,כמו בשיעורים.מתה על הכיתה שלי!
הייתי במומלצים של ישרא-בלוג וMSN
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
עדי:"נמאס לי,הלכה לי המוזה"בסוף המתכונת הארוכה בספרות שכולם כבר שבוזים.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Red Hot Chili Peppers-Warped
המלצת השבוע:
לא לדחות דברים
התמונה הכי חמה:
כיף אצל יפתי

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיש לך בלוג? איזה?

ווייפאאוט היה אדיר
למרות שהמנחים לא היו טובים בכלל...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifיש לי בלוג בישרא

כבר המון זמן,מעל 4 שנים אני באותו הבלוג,בלי להחליף מספר! וויפאאוט היה טוב,והמנחים אתמול היו מצחיקים!בתכנית הראשונה ככה ככה,יש קטעמים קצת מעצבנים,אבל בכללי הם די אחלה!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיש מצב לקישור? או שאת מעדיפה לשמור

את זה אנונימי?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאנונימי הוא לא

חברים שלי קוראים שם,הם בחיים לא טורחים להגיב אבל א"כ בבי"ס "מה ראיתי כתבת בבלוג?".התחלתי לכוב אותו בכיתה ח' ורציתי שאנשים ידעו,א"כ זה פעל לרעתי,אבל היום זה לא משנה לי. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=394100 תהני

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif מה קשור גשם פתאום?!

צלילי מקפליי:
I Wanna Hold You
צלילים אחרים:
Madonna - Swim Ashlee Simpson - In Another Life / Coming Back for More / Giving It All Away / Surrender Air With Gordon Tracks - Playground Love
Cobra Starship feat. Sabi - You Make Me Feel ~חרישה~ מרסדס בנד - כולם אומרים שהשתניתי / איך אני יורד מהעצים / תאילנד Kid Cudi - Simple As... מוקי ויוסלס איי.די - יוצא מזה
יוצרי הצלילים:
אשלי סימפסון והאלבום של מדונה - Ray of Light
משהו שראיתי ביוטיוב:
Panic! At The Disco - Ready to Go אחחח ברנדוןןן
http://www.youtube.com/watch?v=0xDf-_8KvGM Paramore: Playing God הם קצת העתיקו מהקליפ של ליידי גאגא לפפרצי כשהיא מרעילה את חבר שלה אבל בסדר... http://www.youtube.com/watch?v=iDy2wCQYSrU&NR=1 ונזכרתי בקליפ הזה פתאום! חחח Lindsay Lohan - Over http://www.youtube.com/watch?v=OEEQ8JO9l_g וקליפים מהתוכנית של אשלי סימפסון מ-2004 שיואו איזה ישן זה איך אהבתי את התכונית הזאת חחח http://www.youtube.com/watch?v=RdGVjzoeLNw Lady GaGa - Judas אני פשוט מכורה לקליפ הזההה
http://www.youtube.com/watch?v=wagn8Wrmzuc
משהו שראיתי בטלוויזיה:
ילדי ראש הממשלה. יואו זה נראה כזה טוב! אתןן חייבות לראותת
סקס והעיר הגדולה עונה2 שנות ה-70 עונה5 Glee פרוייקט מסלול7
סרט שראיתי:
כלבת. גרוע ביותר
חצי הכוס המלאה:
עצמאות היה נחמד
חצי הכוס הריקה:
היה יכול להיות יותר טוב חחח
מתנגן:
Snoop Dogg feat. David Guetta - Sweat
מוטו:
כשאתן רואות מישהו חתיך - תתחילו איתו! חחחח
פרופיל:
סצנה מתוך הסרט צ'אטרום עם 2 השחקנים הכי מהממים בעולם! הייתי בשוק בקטע הזה שהוא מנשק אותו חחחח זה שמנשק אותי שיחק את רובי באנגוס, תחתונים ונשיקות חזיתיות למי שראתה.. והייתי בשוק שגיליתי שיש לו ילדה והוא יוצא עם מישהי בת 40!

למעלה