../images/Emo191.gif אני מניחה שכעכשיו תורי XD
אוקיי זו הוכלת להיות חפירה XD - צוור !!
אוקיי , מזל טוב עד 13232323 . כי זה מאגניב כזה XD . שתצליחי בהכל ~ במיוחד בבית ספר ילדה עילגת שלי
~ מוכעכעכע ! תמשיכי להיות ילדה בעלת מום , טיפשה , וכסילה < את לימדת אותי את המילה הזו !!! XD . > אמא אמ .. אני חולה עלייך ואת יודעת את זה 3> את המתנה שלך תקבלי מחר , זה סרטון XD . אבל מאאגניב כזה , והשיר ברקע זה טרסלבניה , ויש תמונות של הלקים שלך ושל היומן המכוער שלך XDDDDDDD ושלך ושל דני |גבות| בקיצור מאגניב ברמות , אבל בר המטומטם הזה כל היום היה עסוק ולא הכין ! , אבל את תדאגי , מחר אני אתחנף אליו ואני ארביץ לו עד כלות נשימתו XD . ואז הוא יסכים ^^ . צורקי עכשיו רציני XD < גאד פעם ראשונה אצלנו שאנחנו רציניות !! XD > אני אוהבת אותך המון המון המון 3> תראי מה גרמת לי לעשות ! XD לקום בשבע , לעשות קוקו של אלה יסטאר ולהקתו ואוי ובואי מה עבר עליי XD . אבל הכל בשבילך (L) . בכל מקרה , הינה כמה ציטוטים מפגרים שלנו XDDD , מקווה שתהני מהנוסטלגיות הבאות
- אני : ' אני כזה ענייה ברחוב ואז אני רואה אישה אחת ואומרת לה : " רוחממה ! בבקשה תתני לי פיצפוצים לעוגה !! לא אכלתי שבועע !! בבקשהה ! אני מתחננת ! " ואז היא נתנה לי XD וקמתי מהחלום XD וצחקקתי לעצמי XD ' - - - צור : ' בואי נדבר דרך הבלוגים D: ' אני : ' אוקיי D: ' צור : ' הגבתי לך D: ' אני : ' הגבתי לך D: ' צור : ' הגבתי לך D: ' אני : ' הגבתי לך D: ' צור : ' הגבתי לך D: ' אני : ' הגבתי לך D: ' צור : ' הגבתי לך D: ' אני : ' עכשיו כל השיחה תיהיה הגבתי לך !? |פרצוףשלשפם| - - - צור : ' את לא מבינה באיזה פוזה אני מתכתבת איתך ! XDD ' אני : ' איזו ? XD ' צור : ' עם רגליים על השולחן ופקק של דורדוראנט על הפה XDDDDDD ' - - - ועוד אתם קוראים לי עילגת האא ?! צור : ' ישלי שיעור בארבע וחצי O: ' אני : ' איזה ? O: ' צור : ' אורגו לייק דה ! ' צור : ' * אורן XD צור : ' * אורגן XD - - - אני : ' ישלי סוד |פרצוףשצורלאמרשהלילעשות| ' צור : ' אני קורא D: ' אני : ' מה ?! XDD ' - - - הייתה לנו שיחה על החננה שבאף XD לא כדאי לכם לשמוע XD . - - - צור הרוצחת XD : צור : ' או שפשוט ' אופס ' נפיל אותו מהחלון O: אני : ' לאאאאאאאאאאאאא ! ' אני : ' פנחחס תצייילל את עצמךךךךךךך !!!!!! ' אני : ' פנחחסס לאיפה נעלממתת 1?!??! ): ' - - - צור : ' לא ! כי כאפה בשם שני זה יותר טוב ! ' אני : ' תזהרי כי את תחששי מימני !
' צור : ' מה יש לי לחשוש מכפאה ? OO" ' אני : ' אתה באה באלימות ?!
' צור : ' |מוכ| כן עילגת אם לא הבנת ! ' אני : ' תזהרי מימני יא ' בת שמנמנה ! O: ' צור : ' יא בת כנוכיה O: ! ' אני : ' אוישייישיש זה מזכיר לי שבכוכב נולד מרגול אמרה לבת חן XD : ' בת חן ! את זמרת בת ז ......... ' ואז כולם בשקט XD ' את זמרת בת זמרות ! ' אהעאעהא את זוכרת את הפוסט פריצה שאת עשית לי ? *-* :
http://israblog.nana10.co.il/blogre...e=&year=2008&month=8&day=0&pagenum=3&catdesc= אח אח , צורקי , תמשיכי לאכול מנטוסים בטעם מנטה , כי צבעוני זה גוש גוע ! O: . ותמשיכי לצייר כמו אמנית דגולה < את הציור אני שמה בקובץ מצורף !!! XD > אוהבת אותך הכי הכיהיכהיכהיכיכיייייי שבעולם
. מזל טוב , יא ' צוציקית ! XD את רק בת 13 !! XDD ~ מי שמדברת
~ יא ' בת אחובסקי XD ~ מסתכלת בהיסטורית הודעות ~ גאד , אנחנו מטומטמות XDD. אבל מטומטמות חמודות ? | ריסים | אכן כן , כל השאר מקאנים בחוכמה היתרה שלנו . * מתחנגל1 * ~ טחח . חוכמה . ילדות שמדברות על סנוקפין ועל כמה שהוא חתיך הן ממש חכמות
. ~ אמ אמ צורקי ! תמשיכי ~ או עדיף שלא . ~ לחפור לי על המבחנים שלך , ואמן שתתחתני עם בן שלח ותעזבי את בעליי לעתיד בשקט < כולל בנצ'וק מסופר מודל השקס
|מוכ| הויי נוסטלגיות עם ברוני , את זוכרת איך קראו לצב של המכוער הזה ? XD שבגלל זה הוא לא אכל מרק צבים !? XDDD קלארס לא ? XD ' בגיל 12 היה לי צב ' XD ההאעהאע אני מתגעגעת >: . העיקר הישרדות המטומטמת הזו הם שמים > < . האאאאאאאא , הינה ברכה שכדאי שתקחי לצומת לבך - תפסיקי לחשוק בי בסתר XD . יו את זוכרת את השיחה שלנו ?! ש ש עכשינו כזה ' תפסיקי לחשוק בי ' ו ו - ' דרכינו נפרדות ' XD הוו גאד כמה צחקתי מהשיחה הזו !! XDDD ו ו ו - את זוכרת את : " כשלי עצוב את עוזרת XD כשלי קר את מחממת XD בזכותך אני שניצל טוב יותר ! " טוב דיי אני אפסיק לחפור XD ! אוהבת אותך כ"כ כ"כ כ"כ . שני 3333333333333333333333>