שירי השבוע

קרניjack

New member
../images/Emo191.gifשירי השבוע../images/Emo191.gif

שיר השבוע של MCR שלכם?
שיר השבוע לא של MCR?
אלבום השבוע?
קליפ השבוע?
תמונת השבוע?
שבוע טוב

patito ƒeo

New member
שבוע מצויין ../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? i never told you what i do for a living.. לקח לי מלא מלא זמן לאהוב אותו, אבל הנה זה הגיע
שיר השבוע לא של MCR? Kelly Clarkson - All I Know
אלבום השבוע? Three Cheers For Sweet Revenge קליפ השבוע? אין[=

אני

שיר השבוע של MCR שלכם?Hang 'Em High שיר השבוע לא של MCR? Hey Mama-black eyed peas אלבום השבוע?---- קליפ השבוע?goodbye my lover תמונת השבוע? --->

Shusha Chan

New member
~~>

שיר השבוע של MCR שלכם? i never told you what i do for a living - מלא זמן אני חורשת על זה וזה פשוט לא נמאס XD שיר השבוע לא של MCR? אממ... לא יודעת.. אני מתלבטת בין מלא מלא שירי פתיחה/סיום של אנימות
אלבום השבוע? באמת שאין... >__>" קליפ השבוע? וואה... אני לא רואה קליפים בכלל בזמן האחרון. ^^; תמונת השבוע? ~~> קרע אותי XDD

Sweet Revenge

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo191.gif../images/Emo151.gif../images/Emo194.gif../images/Emo197.gif

שיר השבוע של MCR שלכם?You Know What They Do To Guys שיר השבוע לא של System of a Down- Hypnotize קליפ השבוע? Ride the Wings of Pestilence של FFTL תמונת השבוע? אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני התאהבתי.. נשבעתתתת

Sweet Revenge

New member
*מתה* ../images/Emo189.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח OMG!!

MyMystery

New member
Ummmmmm../images/Emo203.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? give em hell kid שיר השבוע לא של MCR? InMe- firefly A Cutthroat Kiss - Scream Silence Now קליפ השבוע?----------- תמונת השבוע? ציירתי את הפלאפון שלי XDDDDDD נו משעמם לי בשיעור מתמטיקקה

marimarina

New member
מיעו.

שיר השבוע של MCR שלכם? מיאו.. לא היה השבוע. ^_^
שיר השבוע לא של MCR? Fall Out Boy-Saturday
אלבום השבוע? panic! at the disco- A Fever You Can't Sweat Out
קליפ השבוע? Panic! At the Disco- I Write Sins Not Tragedies

mor p2

New member
שבוע טוב!..שלי=>

שיר השבוע של MCR? שלכם?my chemical romance - our lady of sorrows-eos שיר השבוע לא של ... Son Of Dork - Ticket Outta Loserville אלבום השבוע?Our Lady Peace-happiness is not a fish קליפ השבוע?אין תמונת השבוע?

m i c k e y 15

New member
שבוע מעולה היה לייייי../images/Emo210.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
..You Know What They Do To Guys
שיר השבוע לא של MCR שלכם
וואייי אני חורשת על sod-ticket outta loserville sod-little thing
mcfly-pinball wizard חורשתת
less than jake-look what happend yellowcard-lights and sounds
אלבום השבוע
אממ welcome to loserville-sod
קליפ השבוע