שירי השבוע

J u s t M a y a

New member
אמ..

כי זה "בריטפופ דפוק מהניינטיז?"
[עזבו, יש לי טראומות מפורומים אחרים].

l u d

New member
עונה ^^

שיר השבוע של MCR שלכם?- the jetset life is gonna kill you שיר השבוע לא של MCR?- guns n' roses- rocket queen velvet revolver-dirty little things אלבום השבוע?- guns n' roses-appertite for destruction קליפ השבוע?- guns n' roses-welcome to the jungle תמונת השבוע?-

קרניjack

New member
שלי

שיר השבוע של MCR שלכם? BURY ME IN BLACK שיר השבוע לא של MCR? אנדר פרשר.השיר הטוב בזמנים אלבום השבוע?- קליפ השבוע?- תמונת השבוע? חמודות ונסלדות

שלייייי......./images/Emo189.gif

שיר השבוע של MCR שלכם?I'M NOT OKAY שיר השבוע לא של מיי כימקל רומנס? I MISS YOU של בלינק 182 אלבום השבוע?אין.... קליפ השבוע?אין.. וואי כמה זמן לא ראיתי טלוויזיה. תמונת השבוע?

L 0 L

New member
שלי../images/Emo204.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? אמ HELENA שיר השבוע לא של MCR?אמ plastic tree - mizuiro girlfriend אלבום השבוע?--- קליפ השבוע? --- תמונת השבוע?>>>

Love Bem

New member
../images/Emo205.gifעונה|סטן|

שיר השבוע של MCR שלכם?Hang 'Em High שיר השבוע לא של MCR?אממ.. Bfmv - All These Things I Hate אלבום השבוע?Dark Light של HIM קליפ השבוע?HIM - Join Me תמונת השבוע?
ביבי קול!

kati666

New member
MOI../images/Emo41.gif../images/Emo192.gif|חרידי|

שיר השבוע של MCR שלכם?: It's Not A Fashion Statement, It's A Fucking Deathwish
שיר השבוע לא של MCR?: Sex Never Goes Out Of Fashion-Garbage
אלבום השבוע?:
קליפ השבוע?:
איפה השאלות הנחמטות של פעם?

super jesus

New member
כבר תורי?../images/Emo178.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? The ghost of you שיר השבוע לא של MCRא?Evanescence- Ovtober אלבום השבוע? אביב גפן השלישי קליפ השבוע? אין.. תמונת השבוע? מההופעה אתמול: שבוע טוב

../images/Emo199.gifהממ...../images/Emo189.gif

שיר השבוע של MCR שלכם?
הממ..Ghost Of You [כי הייתי אתמול במועדון והיה אותו והתלהבתי
] שיר השבוע לא של MCR?
Panic! At The Disco - I Write Sins Not Trajedies Panic! At The Disco - The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage אלבום השבוע?
Panic! At The Disco - A Fever You Can't Sweat Out קליפ השבוע?
Panic! At The Disco - I Write Sins Not Trajedies תמונת השבוע?

EnchantedS

New member
באיחור גדול:)

שיר השבוע של MCR שלכם? הלנה (השמענו את השיר הזה לאמא של חברה שלי, יחד עם הקליפ, כדי שהיא תשמח שהבת שלה שומעת דברים גותים ולא רועשים, לעומת זה... כי היא שונאת אותם... חחח והיה מצחיק:) היא כזה "איפה את שומעת מוזיקה?! זה סתם כלים מנגנים דברים לא קשורים!!" ועל ג'רארד בקליפ: "מה קרה לו? הוא ניראה סובל! חהחהחה" -> ואמרנו: "נו, כן, סבתא שלו כרגע מתה!! מסכן... איפה סבתא שלו? הינה, הרקדנית באלט שם!! בגירסה הפוטוגנית יותר!!". חח שיר השבוע לא של MCR? Avenged- sevenfold- Bat country אוי, זה שיר יפה!!.............. אלבום השבוע? הממ ת'רי צ'ירז? קליפ השבוע? Avenged- sevenfold- Bat country כן, גם הקליפ מגניב מאוד:) תמונת השבוע? יש לי סיכה עם התמונה הזו! יאי:)

למעלה