*שרשור ראיונות עם ט"ה* + ראיון

../images/Emo191.gif *שרשור ראיונות עם ט"ה* + ראיון

היי=] אז החלטתי לפתוח שרשור ראיונות. תרגמתם ראיון? קראתם ראיון? המצאתם ראיון? יאללה שרשרו=] הנה ראיון: שלום לכם ביל, טום, גוסטב וגיאורג! כולם ביחד: שלום! נו ספרו, יש לכם צחוקים ביניכם? ביל: ברור, הכל עובר ברוח טובה גיאורג: חח כן! כמו הפעם שגנבנו לביל את האיפור ושמנו בפח ! *כולם מתפקעים מצחוק, ביל בשוק* בואו נמשיך, כאמור- ביל(מתפרץ באמצע): אני לא מאמין!! אני בשוק! *כולם ממשיכים לצחוק, חוץ מביל כמובן* בואו נמשיך בבקשה, אז ספרו לנו- ביל: דיי אני עדיין בשוק!! הייתי בטוח שגנבו לי אותו והוצאתי על זה מלא כסף!! טוב נגמר לנו הזמן, אז יש לכם משהו להגיד לפני שנגיד להתראות? ביל[באיטיות מאיימת]: אני חושב שאני אצטרך להגיד שלום לטוווםם!!! *ביל רודף אחרי טום ברחבי החדר* =-=דר"א: המצאתי אותו XD היה לי משעמם !!=-=

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif

לרגע חשבתי שזה אמיתי ואז אמרתי לעצמי ביל לא קזה עם איפור חח הוא רק עושה לעצו את הלק

אורלוש5

New member
XDDDDDD

יאפהה חח אני בהתחלה כזה:"אה? אין מצב שזה אמיתי,זה אמיתי?.." עד שהבנתי שביל לא כזה דביל..חח

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gifאת לא מאמינה איך אני וחברה שלי נקרענו!

חשבנו שזה אמיתי והיינו שפוכות על הרצפה ויש לציין שהיא לא מתה על טוקיו.. ואז קראנו שאת המצאת ואז נקרענו עוד יותר.. חח זה היה טוב XDD

Rock This Party

New member
חחחחחחחח ענק

תאאאאאאאמר יא מצחיקולה! מצחיקולה שקסית אבל! חחחחחחחחחח "אני בשוק!" בואו נמשיךך "דיי אני עדיין בשוק!!" XDDDDDD

../images/Emo191.gif חח גם אני אהבתי את הקטע הזה XD

רק אחרי שכתבתי אותו שמתי לב לגאוניות שבזה. XD *תודה לכולן =] *

Rukia nik

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואה זה היה כ"כ מצחיק! הקומיקאית הבאה של ישראל~

../images/Emo124.gifציטוטים מצחיקיםמראיונות עם טוקי../images/Emo124.gif

אוקי אני ממש מצטערת אבל זה מהרבה ראיונות אני לא זוכרת מאיפה הם אז אני ממש מתנצלת שאין קרדיטים אני חושבת שבעיקר מהבלוגים של קלרה, אן טיטי ולרה וטליה. הרבה מהציטוטים הם של ביל (מן הסתם כי מדבר הכי הרבה), תהנו
טום: לפעמים התשתי את שתי הבחורות- הצלמות, "הייתי עושה את זה איתם"_(צוחק). ביל(קוטע אותו): כן, כן, מספיק כבר עם "הייתי עושה את זה איתם" שלך!.
הם אי-פעם קיללו אתכם או קראו לכם בשמות? ביל: אנשים פעם קראו לי הומו, ופשוט לא הגבתי. העובדה שאני משתמש באיפור לא אומרת שאני הומו. אם אנחנו מדברים על מכתבים ממעריצים , אני אפילו לא מקבל הרבה מכתבים מבנים, הם הולכים לגוסטב. גוסטב: מאוד מצחיק, שוב מתעסק בזה ביל? ביל: לא משהו רציני, אני באמת חשבתי שאני יהיה הכי פופולארי בקרב בנים מעריצים.
טום:אני אוהב לראות סרטים מפחידים עם חברים. ביל(אומר לטום): כי אז זה לא כל כך מפחיד, נכון טום?! (צוחק)
מה הדרך שבה אתה מקבל את מה שאתה רוצה? ביל: כשאני באמת רוצה משהו זה הולך לי ממש קל: אני רק מדבר על זה עד שאני מקבל את מה שאני רוצה (צוחק) אני לפעמים מתנהג קצת כמו ילד קטן, אני מתנהג כמו ילד מתוק וחמוד כדי שיאמינו לי. זה תמיד עובד כמו קסם
טום: לא פשוט לשגע [לעצבן] אותי. אני חושב שרק אדם אחד בטוח יכול לעשות לי את זה. האדם הזה קטן ממני ב-10 דקות, השם שלו מתחיל ב- ב', ואני לא יכול להגיד מי זה, כי הוא יראה את זה.
מה צריך לתת לך כדי שתלבש פעם אחת את הבגדים של ביל? טום: טוב.. אני יכול לתאר משהו עם אנג'לינה ג'ולי.. לא, זה שטויות. אני אף- פעם לא לבשתי את הבגדים של ביל, ואני אומר בכנות, אני לא חושב שאני אמצא חן בעיני מישהו בצורה כזו. [עם הבגדים].
כמה גיטרות יש לך? איך אתה קורא להן? טום: אני בהחלט לא יודע כמה מהן יש לי. אני חושב ש- 20 בערך ואני לא נותן להן שמות. אבל גיאורג קורא לגיטרת הבס שלו "Mr. Sandberg". הוא החבר היחיד שלו.
ביל: רק השטתנו אבל בסוף זה נהיה רציני. גוסטב: ביל התחיל" לתת לי אגרופים" אבל בסוף הוא היה זה שדפק את הראש בריצפה. הוא הסתכל עלי בעיניים גדולות ואמר:"מספיק!" כששחררתי אותו הוא היה עצבני כולו. ביל: כן, תזהרו ממני, כי אני נהיה עצבני עם כולם. הלכתי מכות עם גיאורג גם.
מתי הייתה הפעם הראשונה ששתיתם אלכוהול? ביל: ביום הבנים. חגגנו את זה במגדבורג ביום האב. הבנים נפגשים יחד ושותים כל היום. הייתי כל כך שיכור שלא יכולתי אפילו ללכת. גיאורג: כן, הוא התנגש בהכל וכולם צחקו עליו. ביל: אז מה?! אתהה הייתה זה שנעשה רומנטי וניסה לנשק אותי!
האם אי פעם ראיתם סרטים למבוגרים בלבד? ביל: כמובן! על המחשב שלי יש לי את הסרט המועדף עלי, ההוא עם פריס הילטון. והסרט עם פמלה אנדרסון וטומי לי גם טוב מאוד.
טום, איך אתה הולך עם המכנסיים בלי שיפלו לך? טום: ... קצת עם הרגליים רחוקות אחת מהשנייה [הליכת ברווז] אבל בכל מקרה הייתי חייב ללכת ככה אפילו אם המכנסים היו צמודות בגלל שהרבה תלוי לי באמצע ביל: *מגלגל עיניים ומשמיע קול של "אלוהים, לא שוב" (זה שהוא תמיד עושה כשטום מדבר על ה-ציוד שלו).
יש דברים שאתם לא עושים יחד? ביל- הולכים לשירותים וגם להיתקלח (צוחק), וחוץ מזה הכל יחד.
מה היית עושה אם היית בלתי נראה ליום אחד? ביל:הייתי שם רגל לכל אחד. לפעמים אני מתגעגע... ביל:לכלב שלי
איך אתה חושב: שאפשר להיות הבחורה של ביל ובלי לקנאות לכל המעריצות שמסביבו? ביל- (צוחק) תאמת אני יכול לתאר איך הבחורה שלי תקנא, אבל זאת לא בעיה אני יכול להבין אותה. הרי גם אני- כזה
Jess: זאת שאלה מאוד נחמדה...מה אתם חושבים על מעריצים שעושים פירסינגים וקעקועים, רק בגלל שגם לכם יש כאלו? ביל: זה משוגע!!!!! Jess: אהה…אוקיי. ביל: אני כבר ראיתי כמה כאלו אנשים ואני חושב שזה... ( *בדיוק פתאום Jess קמה מורידה את החולצה ומראה לביל שיש לה קעקוע על העורף של הסמל הלהקה*- כמו שיש לביל ) ....אוי גם לה יש אחד.
אם הבנים היו עובדים במלון נו אז מי מכם מספיק חברותי וסובלני בשביל לעשות כזאת עבודה? (ללחוץ על הכפץורים במעלית
) ביל: אני חושב שאני הכי טוב מתקשר חברותית מכולם, אני תמיד מדבר, אני יכול להחזיק שיחה על כל נושא- רציני או טיפשי...זאת העבודה המושלמת בשבילי! גיאורג (אומר בצוחק): מה מותר לו(הכוונה לביל) לעבוד עם תסרוקת כזאת?? ביל: (צוחק)... הם לא יראו את התסרוקת....בטח יתנו לי את אחד מהכובעים האדומים הטיפשים האלה שהעובדים לובשים.
בראבו:כמה כסף בזבזתם? (בניו יורק) טום:יותר מדי!קניתי הרבה בגדים וכובעים. ביל וגיורג נאבדו בזמן השופינג שלהם והגיעו בטעות ל Chinatown(מקום מגניב דווקא:)). הם לא הבינו כלום כי כל השלטים היו ביפנית(XD). הם יכלו לברוח משם רק בעזרת מונית.
האם תסכים ללכת עם שיער פזור רק פעם אחת בשביל המעריצים שלך? *בבקשה בבקשה!* אני בטוח שזה מה שאף אחד לא רוצה לראות. אני שומר את זה לעצמי, זה הולך לקרות רק במקלחת
ביל: בכנות יש לי חיים מגניבים , אבל אם אתם רוצים לדעת, אם אני עדיין (זמין?) : אז אני כן !!!! זה מהאתר tokiohoel-il.com שווה לקרוא את הראיון!
מה אתה חושב כשאתה קורא שלטים כמו "אני רוצה לראות את הזין שלך"? שאחי הגדול יהיה שמח.
איך אתה מסתדר עם היותך מלאך? טוב..אתם יודעים..טוב מאוד. אני תמיד טס מעל העיר ומסתכל לכל מקום. הייתי מביא טיפה מזל או יורה חצי אהבה לעבר האנשים וכשיהיה לי זמן, אני אלך לקניות. זה תמיד טוב כי אני אוכל לסחוב את השקיות בעזרת הכנפיים שלי. אתם יודעים, אני לא טיפוס של הליכה ברגל.
האם אתה באמת מתחבק עם טום? חה חה, ברור שאני מחבק את טום לפעמים, כמו שאחים עושים את זה.
מה אתה חושב בנוגע לפאנפיקים ולטופיקים שעוסקים בקרבה אינטימית לאחיך? לכל אחד יש את הפנטזיות האלה...למרות שלפעמים הן ממש אבסורדיות אבל בשביל זה פאנפיקים קיימים
מה היית אומר אם ילד היה שואל אותך מאיפה ילדים מגיעים ? ביל:תשאל את אחי... זה הנושא האהוב עליו ...
מדוע בעטת בטום במהלך ביצוע השיר "אין דה נאכט", בקונצרט בהאנובר? כי האידיוט לא מביט עלי! אני תמיד מביט עליו והוא תמיד עסוק בדברים אחרים. הוא זקוק לבעיטה לפעמים.
האם אתה יכול להסביר לנו, הנשים, מדוע אתם, הגברים, תמיד מגרבצים? מה? חה חה... אני לא עושה את זה… לא לפנייך
האם אתה באמת מתנהג כל כך טוב (ק.פ: במובן של מאופק, אני חושבת) בכל מה שקשור בסקס, או האם יש בך ניצוץ של מרידה? טוב... אני מוכרח לומר שזה תלוי בבחורה.

ElinorLahav

New member
* מתגלגת על הריייייייייצה *

יאאאאאאאאאאמא ! חחחחחחח XD יאו הטום הזה קוורע איך הוא אמר כי תלוי לי הרבה באמצע ! תותח אין עליו ! חחח תודה זה העביר לי ת'זמן ! חחחח

keren eckshtein

New member
אני משתינה [!!!!!] ../images/Emo6.gif

יואו הם פשוט קרועים אין לא יכולה XD די הרגו אותי .. אהבתי עם הקטע שתלוי לו באמצע וגם שביל בעט בטום DDDD: ושהנושא האהוב על טום זה סקס -.- חרממממממממן - אני אוהבת אותו
XDDDDDDDDD די די לא יכולה אני פשוט נשפחת !

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gifXDDDDD

"Jess: זאת שאלה מאוד נחמדה...מה אתם חושבים על מעריצים שעושים פירסינגים וקעקועים, רק בגלל שגם לכם יש כאלו? ביל: זה משוגע!!!!! Jess: אהה…אוקיי. ביל: אני כבר ראיתי כמה כאלו אנשים ואני חושב שזה... ( *בדיוק פתאום Jess קמה מורידה את החולצה ומראה לביל שיש לה קעקוע על העורף של הסמל הלהקה*- כמו שיש לביל ) ....אוי גם לה יש אחד." זה הרג אותי XDDDDDDD

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif חח אני מכירה כבר הכול פה

חח אבל אני תמיד צוחקת שוב ושוב חחחחחחחחחחח אני ממש אוהבת אותם חח

למעלה