*שרשור ראיונות עם ט"ה* + ראיון

tissue

New member
XDDDDDDD

"מתי הייתה הפעם הראשונה ששתיתם אלכוהול? ביל: ביום הבנים. חגגנו את זה במגדבורג ביום האב. הבנים נפגשים יחד ושותים כל היום. הייתי כל כך שיכור שלא יכולתי אפילו ללכת. גיאורג: כן, הוא התנגש בהכל וכולם צחקו עליו. ביל: אז מה?! אתהה הייתה זה שנעשה רומנטי וניסה לנשק אותי! " DDDDDD:

3has3

New member
תשאל את אחי... זה הנושא האהוב עליו ...

XDDDDDDDDD זה מזכיר לי את שיעור תנ"ך XDD המורה שלנו היא כזאת פתוחה ויכולה לספר לנו על כל דבר XDDD בקיצור היא התחילה לדבר על זה שאנחנו כיתה מסריחה ואז איכשהו היא הגיעה לגיל ההתפתחות ואז כזה היא אומרת:"ועכשיו נחזור לפרק" ואז ילד אחד מנסה לשרוף לה זמן אז הוא כזה שואל אותה:"המורה, איך באים ילדים לעולם?" XDDDDDDDDDDDDDDDDD ואז היא כזה:"כשתחזור הביתה תשאל את אבא ונראה מה הוא יגיד לך" ואז יום אחרי זה היה עוד שיעור תנ"ך והיא שוב דיברה על זה (או שסתם כולם התפרעו.. XDD ) ואז הוא כזה בא אליה ואומר לה:"המורה, את יודעת שאתמול שאלתי את אבא שלי איך באים לילדים לעולם ואת יודעת מה הוא אמ...." היא לא נתנה לו לסיים ואמרה לו לשבת
וככה אני לא יודעת מה קרה XDDD *אוחח זה היה מצחיק אבל חפרתי*

../images/Emo191.gif XDDD זה כמו המורה שלי לאלגברה!

פעם אחת, אחרי איזה טיול או משו הגיעו רק 4 ילדים לכיתה[ואני לא ביניהם] אז סיפרו לי שהמורה לאלגברה[שהיא טובה אבל יש לה מבט רצחני כזה!] דיברה איתם והיא כזה: "נו! מה עם תמר ושי ? הם חברים נכון?" :O והיה לי קטע דומה עם המחנכת באסיפת הורים: היא: "אני יודעת שנורא חשוב עכשיו חברים חברות, מסיבות, בנים, בנות, אהבות, שי..." אני: "מה?!!? איך את יודעת?!" היא: "הפתעה" אני אומרת לכן! המורות יושבות כל היום בחדר מורים ומחטטות בעיניינים של תלמידים :O

3has3

New member
../images/Emo69.gif מן הסתם XDDDD

בגלל זה צריך להיות קשוח ואפל בבית ספר

../images/Emo191.gif כן! שנה הבאה אני אלך לכיתות א' עם אימו

ואפחיד אותם XD אעע שנה הבאה אנחנו הבוגרים של הבית ספר :O כל הקטנים מסתכלים עלינו בכבוד כזה XD

SpongBobit

New member
את עולה ל-ו?

אני(ט') עדיין מפחדת מכן הזיינים חטניקים וגם אלה שביסודי><;[[ הם מזה מגעילים,ערסים פאקצות וכאלה! ואם אני אבוא עם חולצה של בילוש , נראה לי שיהרגו אותי ויקראו לי נאצית! ואנלא מגזימה,קראו לי ככה כי סבא שלי נולד שם><

../images/Emo191.gif לא אני עולה לח', אצלנו זה מא'-ח' XD

לי לא קוראים נאצית אבל אנשים מעצבנים אומרים לי שהוואנס שלי זה של נאצים ובלה בלה בלה

SpongBobit

New member
חחח גמלי עשו את זה בתחילת השנה..

ואז כבר ממש התעצבנתי,ואיזה פרחה דבה באה אלי ושאלה אם זה ונאס? אזז צעקתי לה כן זה של ואנס ואני לובשת את זה כי זה של נאצים!!!! ואז היא אמרה,רק רציתי לשאול יפה קנית><

3has3

New member
../images/Emo69.gif את רצינית? ../images/Emo2.gif

איזה סתומים
לי קראו נאצית רק כי נעלתי ואנס... טוב לא קראו לי נאצית אבל ילד אחד (ואני מדגישה שרק אחד XDD ) שאל אם אני נאצית ואז דיבר איתי שיעור שלם על זה

keren eckshtein

New member
אמא של ידיד שלי לא קונה לו וואנס ../images/Emo122.gif בגלל

שאומרים את כל החארטה הזה . למרות שגם הוא אומר שזה של נאצים וכאלה כל אלה שאומרים את זה הם סתם מפגרים ופשוט חסרי מוח XDDDD

SpongBobit

New member
אני מדמיינת את זה בראש איך זה בחנותXD

חחח עיזבי...איזה טמטום קיים בעולם.. אצלנו בקניון כתבו ליד האגף של הוואנסים מאמר מצחיק על זה,וכתבו שאם תסתכלו טוב טוב תוכלו לקרוא בפנים נח נחמ נחמן מאומןXDDD כי כל פעם נכנסו ושאלו אותם אם זה של נאצים (מודה,שאני קניתי גם שאלתיXD,אבל הייתי מטומטת אז.)

keren eckshtein

New member
המורה לתנ"ך שלי התחילה לדבר איתנו על קריעת ..

קרום הביתולים
ההההההו זה היה שיעור מצחיק XD משום מה כל המורות לתנ"ך נראלי קצת סוטות

3has3

New member
../images/Emo69.gif כנ"ל ../images/Emo3.gif

כשהיא נפלה מהגמל XDDDD אחחח אהבתי שיעורי תנ"ך *חוץ מהחמישה עמודים שקיבלנו בסוף כל שיעור ליום למחרת
*

SpongBobit

New member
זה איחוד של משפטים....

ואני מכירה את הראיונות האלה,אז כןD:

למעלה