ג'רארד ומאט מאוונג'ד ואשתו מאחורה, אם אני לא טועה..
N NoAmItA ChAn New member 3/2/11 #13 אני יודעת שהוא כבר לא חלק מהלהקה, אבל בוב עם וילה ואלו מהימ ואדם לזארה מטייקינג באק סאנדיי.. ועוד אדם רנדומלי D:
אני יודעת שהוא כבר לא חלק מהלהקה, אבל בוב עם וילה ואלו מהימ ואדם לזארה מטייקינג באק סאנדיי.. ועוד אדם רנדומלי D:
N NoAmItA ChAn New member 5/2/11 #31 כי התמונות שלהם נמצאות בתקיית "30סטמ" שלי XPPP אבל באמת, לחשוב שפעם התבלבלתי וקראתי לג'ארד ג'רארד, ואז כשחזרתי לשמוע את MCR לאחרונה קראתי בטעות לג'רארד כמה פעמים ג'ארד XD
כי התמונות שלהם נמצאות בתקיית "30סטמ" שלי XPPP אבל באמת, לחשוב שפעם התבלבלתי וקראתי לג'ארד ג'רארד, ואז כשחזרתי לשמוע את MCR לאחרונה קראתי בטעות לג'רארד כמה פעמים ג'ארד XD
X XoLilMissLolaoX New member 4/2/11 #25 לי יש אבל אני לא יכולה להעלות דרך האייפוד ויש הפסקת חשמל ....בלעעעעע חשבתי להעלות אותה לא יודע למה בסוף
לי יש אבל אני לא יכולה להעלות דרך האייפוד ויש הפסקת חשמל ....בלעעעעע חשבתי להעלות אותה לא יודע למה בסוף
X XoLilMissLolaoX New member 5/2/11 #29 איאן!!../images/Emo23.gif חחחח מתוקים מעניין על מה הם דיברו חחחחחחחח
B BringMeTheHorizon New member 5/2/11 #32 |נדחפת| ג'רי ובריאן מולקו, הסולן של פלסיבו התגעגעתי, אז באתי! הייתי פה לפני מליון שנה בערך, כל הבנות בטח התחלפו כבר חח לידור, 17, יהוד
|נדחפת| ג'רי ובריאן מולקו, הסולן של פלסיבו התגעגעתי, אז באתי! הייתי פה לפני מליון שנה בערך, כל הבנות בטח התחלפו כבר חח לידור, 17, יהוד