עוד אחדדדדד 0hila0, ואוהבת לשיר מוזיקה ישראלית באמת?! קוראים לזה מוזיקה?!
0 0hila0 New member 1/11/06 #14 עוד אחדדדדד 0hila0, ואוהבת לשיר מוזיקה ישראלית באמת?! קוראים לזה מוזיקה?!
כ כוסית על הגג New member 1/11/06 #22 עוד../images/Emo3.gif כוסית על הגג, וכשהתינוק שלך ישן טוב יותר צודק .. סוף סוף הוא לא צורח הבן אלףXDDD
עוד../images/Emo3.gif כוסית על הגג, וכשהתינוק שלך ישן טוב יותר צודק .. סוף סוף הוא לא צורח הבן אלףXDDD
T talshoosh New member 1/11/06 #23 עוד אחד../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif "talshoosh, ומחפש לקוחות חדשים?" כן תודה... העסק מדרדר
עוד אחד../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif "talshoosh, ומחפש לקוחות חדשים?" כן תודה... העסק מדרדר
O OoOסיונוששOoO New member 2/11/06 #24 לה לה../images/Emo3.gif "OoOסיונוששOoO, וואז היא אמרה לי – ליידי, בואי..." שו?!
O OoOסיונוששOoO New member 2/11/06 #25 נה נה../images/Emo3.gif "OoOסיונוששOoO, ומה כתוב לך בכוכבים?" תגידו לי אתם
ס ספיר חולה על נינוש New member 3/11/06 #27 שוב אני../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif ספיר חולה על נינוש, ולמה אתה עושה ג`קוזי לשיניים? מי עושה ג'קוזי לשיניים?????????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישהו עושה דבר כזזזזזזזהההההההההההה?!
שוב אני../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif ספיר חולה על נינוש, ולמה אתה עושה ג`קוזי לשיניים? מי עושה ג'קוזי לשיניים?????????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישהו עושה דבר כזזזזזזזהההההההההההה?!
T talshoosh New member 3/11/06 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif ג'קוזי לשינים?????????? חחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif ג'קוזי לשינים?????????? חחחחחחחחחחחחחחח
ס ספיר חולה על נינוש New member 3/11/06 #29 חחחחחחחח כע../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif../images/Emo126.gif
T talshoosh New member 3/11/06 #30 עוד../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif "talshoosh, והאם היא באמת מתאימה לך?" לא! למה נראה לכם?! היא אפילו לא מתקרבת לרמה שלי!!! אז שלא תעזו אפילו לחשוב על זה!
עוד../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif "talshoosh, והאם היא באמת מתאימה לך?" לא! למה נראה לכם?! היא אפילו לא מתקרבת לרמה שלי!!! אז שלא תעזו אפילו לחשוב על זה!