היום ב-
אנשים

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

אני פה כל הזמן... גם אם אני לא מגיבה אני בטוח קוראת
אבל כן, אני חוזרת
כפרעלייך

lollipop1

New member
MEEEEEEEE

כללי שם: עינב גיל: 15 וחצי עיר:נהריה :( הפסקה ללא עיר! איפה עוד גרת? לצערי, באותו מקום כל חיי:( כיתה: י מזל: בתולה תכונה טובה: אין לי! חחח תכונה רעה: אני רשעה למדי... 3 דברים על עצמך: רעה, צינית, רעה אובססיות: בריטים,גיטרות, קולה,סקייטבורדים, אמו
פאדיחה: קשה לי לזכור משאלה: לגור בלונדון זיכרון רע:שהחתולה שלי נדרסה:( זיכרון טוב:שיעור גיטרה ראשון שלי זיכרון הילדות הכי חזק שלך: בלעתי נייר כסף ונחנקתי חח געגוע: מישהו מקנדה :( פחד: בתים נטושים אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: :"אני דלוק על אנה" חיית מחמד [אם יש]: שששששששששששששננננננננננדייייי (כלבה) המעשה הכי נועז שעשית: ביליתי לילה שלם בבית נטוש המעשה הכי טיפשי שעשית: ^^^^^ פריט לבוש מועדף: מכנס שלושטרווה משובץ חום ותכלת עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב אתה מאמין בגורל? כן אתה מאמין באלוהים? לא מצליח בבית ספר? בערך מה אתה רוצה להיות בעתיד? נסגדת מה הדבר הכי חשוב לך? הגיטרה שלי והמשפחה שלי יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? נוופ 24 השעות האחרונות חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כככככככןןןןןןן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן הרגשת טיפשה? תמיד XDD דיברת עם מישהו שאתה אוהב? עם מי?חברות:) התגעגעת למישהו? לא מוזיקה שיר שגורם לך לצחוק: את דומה לכלב- שייגעצ שיר שגורם לך לבכות: נוט אלון שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב: Hey There Delilah שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: ליסטן טו יור הארט (לא הטראנס המכוער) שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חברה: לא קיים מוזיקה עברית או לועזית? לועזית! שומע עכשיו מוזיקה? למרבה הפלא לא האהוב עלי- אוכל: פירה שתייה: קולה
קינוח: מאפינססססס שיעור: ספרות חג: פורים חודש: אגוסט יום בשבוע: שישי צבע: ירוק שם לבן: גילי שם לבת: נועם תוספות לפיצה: זיתים ירוקים דגנים: קראנץץץץץץץץץץץץץ
אות: ז' XDD מילה: נסגדת עיר: לונדון חדר בבית: מיין סרט: יורוטריפ ספר: בעעע זמר: דנייייי
זמרת: ? להקה: מקפליי, דורק דיסק: וולקאם טו לוזרוויל שחקנית: מנדי מור שחקן: שיין ווסט ריח: מאפייה רגש: שנאה! מורה: ענת השנוא עלי- אוכל: תרד שתייה: מים קינוח: כל דבר עם שקדים ואגוזים מקום: ישראל שיעור: תנ"ך חג: יום כיפור חודש: ספטמבר יום בשבוע: חמישי צבע: אדום תוספות לפיצה: טונה דגנים: רגילים מילה: שיווווו עיר: נהריה חדר בבית: החדר הישן שלי סרט: הצעקה ספר: כל ספר מגזין: מעריב לנוער תוכנית: אודטה |הכחדה| ריח: חחח בית שימוש ציבורי רגש: קנאה מורה: אביגדוררררררררררררררררררר ולסיום- כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה? 5 דקות בערך בכללי- איך היה השאלון? אחלה מסר אחרון לעולם לפני סיום: תסגדו לי

גם לי בא לענות(שאני דיי נדחפת הא?!)

כללי שם: ענבל גיל: 13 ומשו עיר:הוד השרון איפה עוד גרת?רמת גן כיתה: ז'(4) מזל: גדי :) תכונה טובה:אממ..לא יודעת.. תכונה רעה: רגישה 3 דברים על עצמך:יש לי עיניים ירוקות,היו לי 7 חברים עד עכשיו ו..אמ..יש לי שיער מתולתל מאוד! אובססיות: סוכריות על מקל ו/או מסטיקים, ללחוץ על המקשים של הפלאפון שלי פאדיחה: באתי לבצפר עם נעלי בית משאלה: שמישו יאהב אותי זיכרון רע: לא זוכרת כרגע ומעדיפה לא לזכור בכלל זיכרון טוב: יש המוווון זיכרון הילדות הכי חזק שלך:כמעט נפלתי מהדירה שלי שהייתי בת שלוש(מהקומה ה11) געגוע: לידיד שלי פחד: למות ולאבד מישהו יקר אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"אני רוצה שנפרד" חיית מחמד [אם יש]: כלבה מתוקה וארבעה אוגרים המעשה הכי נועז שעשית: עליתי על הקומבה המעשה הכי טיפשי שעשית: עליתי על הקומבה פריט לבוש מועדף: טי שירט שחור עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף..ברור! יומולדת! אתה מאמין בגורל? כן אתה מאמין באלוהים? ברור מצליח בבית ספר? בערך מה אתה רוצה להיות בעתיד?זמרת או שחקנית מה הדבר הכי חשוב לך?המשפחה שלי(כולל החיות) והחברת שלי יש לך גשר? לא:) יש לך משקפיים\עדשות מגע?היו לי משקפי קריאה 24 השעות האחרונות חיבקת מישהו? הכלבה שלי נחשבת? רבת עם חבר? לא בכית? כן צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק?כן קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? עם מי?לצערי הרב-לא התגעגעת למישהו? מאוד! מוזיקה שיר שגורם לך לצחוק: חייל של 100 שערים-שייגעצ שיר שגורם לך לבכות: לא זוכרת כרגע שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב: אין שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: love is in the air דיי נדוש הא? שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חברה: אממ..כל השירים של מקפליי מוזיקה עברית או לועזית?לועזית שומע עכשיו מוזיקה? לא האהוב עלי- אוכל: פיצה שתייה:לימונדה קינוח:גלידת תות שיעור: הסטוריה חג: סוכות חודש: ינואר יום בשבוע: שבת צבע: כחול שם לבן: יובל שם לבת: עומר תוספות לפיצה:זיתים ירוקים דגנים: כריות נוגט אות:ע' מילה: שיט עיר:הוד השרון חדר בבית: החד שלי! סרט:יש מלאא ספר: כל הסידרה של יומני הנסיכה זמר: דרייק בל זמרת: אבריל לאבין להקה: מקפלייי דיסק: לא יודעת שחקנית: הילארי דאף שחקן: ג'וני דפ ריח: של אוכל שאמא שלי מכינה(לא משנה איזה) רגש: שמחה מורה: רחל אדר השנוא עלי- אוכל: דג/חציל שתייה:פאנטה קינוח:אממ..אין מקום: בצפר שיעור: ערבית חג: פסח חודש: יוני יום בשבוע:ראשון צבע: ירוק תוספות לפיצה:כל דבר שהוא לא זיתים ירוקים או בלי כלום דגנים: אין מילה: אין עיר: תל אביב חדר בבית: של אח שלי סרט: אישה חתול ספר: אין מגזין: ערוץ הילדים תוכנית: אין ריח:דג רגש: אהבה מורה: חגי ולסיום- כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה?רבע שעה בכללי- איך היה השאלון? נחמד מסר אחרון לעולם לפני סיום:האהבה כואבת..אל תנסו

Mai 17

New member
עונהההה../images/Emo13.gif

כללי שם: מאי גיל: 17 וקצת עיר: נהריה... איפה עוד גרת? מממ בארגנטינה ובקיבוץ כיתה: יא' :| מזל: בתולה תכונה טובה: אני תמיד מוכנה לעזור... תכונה רעה: עצבנית וחסרת סבלנות 3דברים על עצמך: השם שלי זה באמת מאילן אני פשוט אוהבת שקוראים לי מאי,אוהבת לטוס (בעצם מי לא) ואוהבת שוקולדדדד אובססיות: מקפליי, באסטד, סוד ובגדים פאדיחה: מממממ משאלה: שהשנה תיגמר מהר ולטוס ללונדוןןןןןןן וניו יורק זיכרון רע: שסבא וסבתא שלי נפטרו :'( זיכרון טוב: מממ יש הרבה זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שעברתי לארץ?! מאיפה לי געגוע: למשפחה שבחו"ל פחד: ללכת לבד בלילה ברחוב.. אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שמישו יגיד לי "אנחנו צריכים לדבר" חחחח חיית מחמד [אם יש]: אין לצערי המעשה הכי נועז שעשית: ממממ
המעשה הכי טיפשי שעשית: חחח לוזוכרת בטח היו הרבה פריט לבוש מועדף: צעיפים עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיווו אתה מאמין בגורל? פחות או יותר אתה מאמין באלוהים? לא ממש מצליח בבית ספר? אפשר לומר שכן.. מה אתה רוצה להיות בעתיד? אין לי שמץ עדיין מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים יש לך גשר? היה יש לך משקפיים\עדשות מגע? נופ 24 השעות האחרונות חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? ברור גרמת למישהו לצחוק? אני מקווה חחח קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? כן, כמו תמיד חחח סתם דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן עם מי? עם חברים.. התגעגעת למישהו? לא ממש מוזיקה שיר שגורם לך לצחוק: אין משו מיוחד... שיר שגורם לך לבכות: גודבייז של סלין דיון אז אני לא שומעת אותו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב: יש יותר מדי כאלה שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: אני צריכה לחשוב על זה שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חברה: שיז דה בלייד של SUGARCULT הודות לקלררררררררר
מוזיקה עברית או לועזית? ל-ו-ע-ז-י-ת!!! שומע עכשיו מוזיקה? כן, אני שומעת דורק האהוב עלי- אוכל: סיני, פסטה, על האש שתייה: קולההה קינוח: עוגות, גלידה, שוקולד שיעור: אנגלית/צרפתית חג: פסח חודש: ספטמבר בגלל היומולדת ויולי-אוגוסט בגלל החופש יום בשבוע: שישי-שבת צבע: תכלת, שחור, חום שם לבן: יובל שם לבת: נועה, יובל תוספות לפיצה: תירס או בולגרית דגנים: כריות, צ'יריוס אות: לוידעת מילה: לוידעת עיר: לונדון, ניו יורק, טורונטו חדר בבית: החדר שלי סרט: בחזרה לעתיד, אפקט הפרפר..כל מיני ספר: הארי פוטר זמר: דני וג'יימס
זמרת: קלי קלרקסון להקה: מקפליי, באסטד, דורק דיסק: של הלהקות הנ"ל שחקנית: קירסטן דאנסט שחקן: אשטון ריח: הוגו אינטנס ורושאס רגש: אהבה..ואושר מורה: אביטל לאנגלית השנוא עלי- אוכל: זיתים =\ שתייה: לוידעת קינוח: כל מה שמכיל תמרים מקום: לוידעת שיעור: ספרות, מתמט' חג: טו בשבט? חחח חודש: לוידעת יום בשבוע: ראשון צבע: צהוב תוספות לפיצה: זיתים דגנים: אין לי משו שנוא מילה: פוללל עיר: נהריה משעממת חדר בבית: שירותים? חחח סרט: הטינה זה סרט גרוע ספר: כולם חוץ מהארי פוטר מגזין: מעריב לנוער תוכנית: יצאת צדיק ריח: של השירותים בביצפר רגש: כעס מורה: פנינההההה ולסיום- כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה? לא מדדתי אבל לא יותר מדי בכללי- איך היה השאלון? חביב ביותר
מסר אחרון לעולם לפני סיום: הכל קורה רק לטובה..! (כה, ברור..!!)

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

תודה רבה פוינטר,יא פריקית אחת!
כללי שם:אלה גיל:14 וחצי עיר:ת"א איפה עוד גרת?מרכז ת"א,סנטה קטרינה,ריו דה ז'נרו,ברזיל כיתה:ט' מזל:טלה תכונה טובה:סבלנות? תכונה רעה:מוסרית? 3 דברים על עצמך:קוראת טרמינלים,לא נאיבית,רוצה מאוד לגור באילת אובססיות:מוזיקה,הצורך לדבר,הריסון........
פאדיחה:בכיתה ז' כשאבירן הבימבו עשה עליי חרם היינו בשיחה אצל הרכזת שכבה,והיא הייתה צריכה ללכת לרגע,ונשארנו איזה רבע שעה או יותר לבד אצלה בחדר בשקט מוחלט ולא ידענו מה לעשות..אכן רגע מביך...ופאדיחה כשהתחלתי לשחק בסנייק
משאלה:שאנשים ייכבדו אחרים זיכרון רע:התאונה שאחי עבר....
זיכרון טוב:טיול שנתי בכיתה ז' והמסיבה אצל אגוזי/מקדונלס
זיכרון הילדות הכי חזק שלך:כשאמא הביאה את אלון,והצלקת שקיבלתי באותו יום בברך. געגוע:סבא... פחד:אש אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:מכונית רוחקת כפי שחרקה כשפגעה באחי=\ חיית מחמד [אם יש]:אלכס:פ המעשה הכי נועז שעשית:הצקתי לשאול
המעשה הכי טיפשי שעשית:הצקתי לשאול
פריט לבוש מועדף:גרביים עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב אתה מאמין בגורל?כן אתה מאמין באלוהים?מאוד מצליח בבית ספר?לא מה אתה רוצה להיות בעתיד?ביל גייטס מה הדבר הכי חשוב לך?אמונה יש לך גשר?לא יש לך משקפיים\עדשות מגע?משקפיים 24 השעות האחרונות חיבקת מישהו?כן-אלון רבת עם חבר?לא בכית?לא צחקת?כן-מריאנו דפק על אלי גיטרה שבורה בפיספוסים של ארץ נהדרת,צחקתי ב-4 בבוקר
גרמת למישהו לצחוק?אולי קנית משהו?לא הרגשת טיפשה?לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? עם מי?שרון
מורן
ספיר
התגעגעת למישהו?כן-איילת
מוזיקה שיר שגורם לך לצחוק:וואלה לא יודעת...שירים של סאבלימינל ודממה הצל נעלם מהמבמה.. שיר שגורם לך לבכות:שירים איריים,SFA..carry her של פייטסטאר...שירים של סלין דיון,ביונסה..וכל מיני..wondering child מפאנטום האופרה. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב: IWHY שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך:.................? שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חברה: wondering child מוזיקה עברית או לועזית?שניהם נשמעים אותו דבר. שומע עכשיו מוזיקה?כן-בלינק182-always האהוב עלי- אוכל:של אמא שתייה:קולה/מים!!! קינוח:עוגה? שיעור:היסטוריה!
חג:פסח חודש:ניסן יום בשבוע:שישי צבע:שחור שם לבן:עדן/איידן שם לבת:תמר/אווה/אוולין תוספות לפיצה:עגבניה דגנים:קורנפלקס אות:א' מילה:אגוזי עיר:אילת חדר בבית:חדרי סרט:טיטניק/13/הפסנתרן ספר:............? זמר:דני ג'ונס זמרת:ביונסה,סלין דיון להקה:דסטניז צ'יילד דיסק:survivour-דסטניז צ'יילד שחקנית:קייט ווינסלנט שחקן:אלי גרונשטיין,מייק מארייס ריח:כדורים מספוג רגש:שלווה מורה:גילית/מרתה השנוא עלי- אוכל:דגים שתייה:שמפניה קינוח:.........? מקום:ספרד שיעור:מתמטיקה חג:..................חג המולד חודש:................ יום בשבוע:............. צבע:................. תוספות לפיצה:אנשובי דגנים:סינימיני מילה:סבבוש,טנקיו,פליז,וכל המילים הלועזיות שרושמים בעברית": עיר:ברצלונה חדר בבית: סרט:מינכן ספר:.......... מגזין:פנאי פלוס,וכל מיני ירחונים של שטויות על גביי שטויות תוכנית:כוכב נולד,גיא פינס,ארץ נהדרת,יצפאן,היכל התרבות,כל הריאלטי והשטויות של הפוזאיסטים... ריח:סיגריות,ביוב,זיהום רגש:אהבה,התרגשות,פחד,קנאה,אי נוחות מורה:............. ולסיום- כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה?לא ספרתי,דיברתי עם שרון
בכללי- איך היה השאלון?כיף! מסר אחרון לעולם לפני סיום:הדבר הטוב ביותר שתלמד הוא לכבד ושייכבדו אותך בחזרה...

Im Not Alone

New member
עונה =]

תנקיו ליטל
כללי שם: איילת גיל: 12 וחודש עיר: רחובות
איפה עוד גרת? ברחוב אחר? כיתה: ו 2
מזל: חצי גדי חצי קשת,אני בגבול
תכונה טובה: אני חמודה
תכונה רעה: אני קרציה
3 דברים על עצמך:אני אוהבת לאהוב,אוהבת שאוהבים אותי,ואוהבת את אלה
אובססיות: טום,דאגי
ג'יימס,צרלי,ג'סי מקרטני,צ'אד מייקל מוריי
בקיצור כל חתיך ואלה
פאדיחה: נמנמנמ..לא זוכרת
משאלה: לפגוש את טום\דאגי ולהתחתן עם אחד מהם
ואלה שושבינה
זיכרון רע: בנחמין
קשה בלעדיו זיכרון טוב: החלום שלי על מקפליי
זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שרצתי אחרי בן וצעקתי שאני אוהבת אותו
געגוע: סבא
פחד: מוות
אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אמרתי לך
חיית מחמד [אם יש]: גוּלי ! האוגר הכי מושלם שיש ! המעשה הכי נועז שעשית: עזרתי לחברה מול מורה
המעשה הכי טיפשי שעשית: צעקתי [צרחתי..] בחצות שאני אוהבת את טום
פריט לבוש מועדף: ג'ינס
עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף
אתה מאמין בגורל? יאפ אתה מאמין באלוהים? יאפ?? מצליח בבית ספר? יאפ,חוץ מתנ"ך... מה אתה רוצה להיות בעתיד? מפורסמת =] עדיף בלהקה
מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה,חברות,אהבות,ואלה
יש לך גשר? נופ יש לך משקפיים\עדשות מגע? נופ..אבל עוד מעט כן
24 השעות האחרונות חיבקת מישהו? יאפ רבת עם חבר? נופ בכית? נופ צחקת? יאפ גרמת למישהו לצחוק? יאפ קנית משהו? אולסטארררררררררררר
הרגשת טיפשה? יאפ דיברת עם מישהו שאתה אוהב? עם מי? יאפ,אלה
ודיקו !!!!! התגעגעת למישהו? יאפ
מוזיקה שיר שגורם לך לצחוק: שיר שילד מהכיתה שלח לי
שיר שגורם לך לבכות: NOT ALONE
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: נמ...שיר של ביונסה
בגלל אלה
וAAY כי טום כתב את זה לחברה האיכ שלו
שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: AAY שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חברה: נמ..לא דעת מוזיקה עברית או לועזית? לועזית שומע עכשיו מוזיקה? נופ האהוב עלי- אוכל: שוקולד שתייה: קולה דיאט.. קינוח: גלידה שיעור: אנגלית\חשבון חג: חנוכה,פורים חודש: דצמבר ויולי יום בשבוע: שישי צבע: סגול,תכלת שם לבן: טום שם לבת: אלה,עדי ועוד הרבה
תוספות לפיצה:
דגנים: קראנץ' =] אות: א מילה: אעעעעעעעעעעעעע או נמנמנמנמ עיר: אילת\לונדון
חדר בבית: שלי ! סרט: סיפור סינדרלה ספר: כמו דקירות סכין זמר: ג'סי מקרטני זמרת: הילארי דאף,אשלי סימפסון להקה: מקפליי,סוד,באסטד דיסק: MOST WONTED שחקנית: ג'ניפר אניסטון,הילארי דאף שחקן: צ'אד מייקל מוריי
ריח: של שוקולד רגש: אהבה
מורה: שפרה
השנוא עלי- אוכל: בשר
שתייה: סודה קינוח: קוראסון מקום: סמטה חשוכה
שיעור: מוזיקה חג: ט"ו בשבט >< הוא מיותר חודש: כולם מושלמים
יום בשבוע: רביעי צבע: שחור תוספות לפיצה:
דגנים: כאלה עם דבש מילה: כוסאמק
עיר: עזה חדר בבית: שירותים
סרט: כמעט כל סרט פעולה :S ספר: פינוקי
מגזין: מעריב תוכנית: פרסומות נחשב? ריח: קקי? רגש: קנאה ושנאה מורה: רחל ולסיום- כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה? 10 דקות..בערך בכללי- איך היה השאלון? נחמד =] מסר אחרון לעולם לפני סיום: 1. יש חברים
הלכתי לראות =] 2. אני וטום כן נשואים
ואני בוגדת בו עם דאגי
3. אלה לוב יווווווווווווווווווווו

Hip Hop star

New member
אם תדביקי לי על המצח את המילה

"מפקירה!",ארגיש יותר טוב?
מזה דיקו?
|גיימס|

../images/Emo221.gifעונה../images/Emo221.gif ../images/Emo80.gif

כללי שם: שירן גיל: 17 עיר: מרכז איפה עוד גרת? ראשון לציון כיתה: יא' מזל: גדי תכונה טובה: חוש הומור תכונה רעה: עצלנית ואדישה 3 דברים על עצמך: כשזוכים להכיר אותי יותר רואים שאני באמת בנאדם נחמד למרות שלפעמים אני קצת סגורה, המטרה היחידה שלי בחיים היא לעשות רק כיף ולצחוק עד שהבטן כואבת ומוזיקה היא באמת החיים שלי! אובססיות: דייב
, קראנץ', שוקולד לבן! פאדיחה: יש כל כך הרבהההההה
משאלה: לפגוש את צ'ארלי סימפסון!
ותמיד להיות מאושרת! זיכרון רע: לוזוכרת כרגע.... זיכרון טוב: כל הזמנים שהייתי בהם הכי מאושרת! זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מלחמת המפרץ געגוע: באסטד ובלינק 182
פחד: עכבישים, פורצים ולהישאר לבד.... אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את בריטני ספירס! חיית מחמד [אם יש]: לא.... המעשה הכי נועז שעשית: התגנבתי לחדר של הרכזת שיכבה שלי עם חברה וקצת חיטטנו שמה בדברים! חחחחחחחחחחחח המעשה הכי טיפשי שעשית: לריב עם חברות שלי על סתם שטויות.... פריט לבוש מועדף: טרנינג! עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף אתה מאמין בגורל? לויודעת.... אתה מאמין באלוהים? יאפ מצליח בבית ספר? לא ממש חחחחחחח מה אתה רוצה להיות בעתיד? גרפיקאית או מעצבת מה הדבר הכי חשוב לך? כל האנשים שיקרים לי! יש לך גשר? היה יש לך משקפיים\עדשות מגע? נופ 24 השעות האחרונות חיבקת מישהו? יאפ רבת עם חבר? נופ בכית? נופ צחקת? כןןןןןןןןןןןן גרמת למישהו לצחוק? חחחחח כןןןןן קנית משהו? מסטיק חחחחחח
הרגשת טיפשה? חחחחח כן! דיברת עם מישהו שאתה אוהב? עם מי? חברות שלי! התגעגעת למישהו? אממממ לא.... מוזיקה שיר שגורם לך לצחוק: Busted - All The Way שיר שגורם לך לבכות: Fightstar - Mono שיר מ-ד-ה-י-ם! שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב: לויודעת.... שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: לויודעת
שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חברה: אביב גפן - השיר שלנו! שיר מדהים! מוזיקה עברית או לועזית? לועזית שומע עכשיו מוזיקה? יאפ האהוב עלי- אוכל: קראנץ'! שתייה: ספרייט קינוח: קראנץ'! שיעור: אין כזה דבר.... חג: חנוכה!
חודש: ינואר!
יום בשבוע: נראה לי שחמישי.... צבע: ירוק, כתום, צהוב, תכלת ו-ורוד! שם לבן: דור שם לבת: קים תוספות לפיצה: שונאת פיצה! X_o דגנים: קראנץ'! אות: ש' חחחחחחח מילה: איקקקק ובלעכס! עיר: ניו יורק!
חדר בבית: שלי!
סרט: מעודדות צמודות, סיפור אהבה בלתי נשכח, בתול בן 40, פרל הארבור, טרויה ועוד הרבה.... ספר: אין זמר: צ'ארלי סימפסון!
, דני ג'ונס ורובי וויליאמס זמרת: קלי קלארקסון! להקה: Busted, SOD, Fightstar, McFly, The All American Rejects, Blink 182, Green Day, Jimmy Eat World, Fall Out Boy, Panic! At The Disco ועוד המוןןןן דיסק: יש הרבה! שחקנית: ג'ניפר ניסטון! שחקן: אדם ברודי, ג'וש הארטנט וג'ייק ג'ילנהול
ריח: של הגשם! רגש: אושר! מורה: המחנכת שלי והמורה לספרות! השנוא עלי- אוכל: אבוקדו!
שתייה: לימונדה! ותה! איכככככ קינוח: שוקולד!
מקום: לויודעת שיעור: היסטוריה ואזרחות!!1 חג: לויודעת.... חודש: אין.... יום בשבוע: רביעי! צבע: חרדל! תוספות לפיצה: שונאת פיצה! דגנים: קוקומן מילה: כפרע, מאמי, נשמה וכל המילים הערסיות האלה! עיר: לויודעת חדר בבית: אין.... סרט: 4 הנוצות! סרט משעמםםםםם!@#$!@% ספר: שונאת ספרים! מגזין: לויודעת תוכנית: צעירים חסרי מ[נ]וח! ריח: של זיעה!
רגש: עצב מורה: כל המורים חוץ מהמורה שלי לספרות והמחנכת שלי! ולסיום- כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה? חחחחח לא שמתי לב.... בכללי- איך היה השאלון? אחלה! מסר אחרון לעולם לפני סיום: אין....

שאני לא יענה על השאלון!?הייתם רוצים

כללי שם: ליטל גיל:15 וחצי עיר: ירושלים איפה עוד גרת? בירושלים כיתה: ט.6 מזל: אריה אררר תכונה טובה: חמודה מצחיקה ומתוקהה תכונה רעה: קרציה.. 3 דברים על עצמך: מתוקה לדה נשמה וקרציה... אובססיות: לבנים שמיתנשקים.. פאדיחה: לא זוכרת... משאלה: שאני יפגוש את דאגי מתי שהוא ואז אני יכיר אותו למרשמלו ואז נהם יתחתנו ומרשמלו יודעת המשך.. ניראלי.. זיכרון רע: אין כרגעע זיכרון טוב: הזיכרון הכי מתוק שלי שניכנסתי לפורום הזה... זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שאני ואיזה סיני אחד רצנו אחד לשני והתחלנו להיתחבק... לא ידוע למה.. געגוע: לאנשים.. כל מיני אנשים בעולם.. פחד: גבהים מוות אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המורה שלי חיית מחמד [אם יש]: כן.. יש 4 כלבים ועוד כמה בדרך הכלבה שלי שוב בהריון.. המעשה הכי נועז שעשית: אמ.. מופע חשפנות באמצע הכיתה!!! סתם חחחחחחח המעשה הכי טיפשי שעשית: פריט לבוש מועדף:הג'ינס שלי שעלה 250 ש"ח עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורפפפ אתה מאמין בגורל? כן.. אתה מאמין באלוהים? שצריך.. מצליח בבית ספר? אפשר להגיד.. מה אתה רוצה להיות בעתיד? שאלה שאין עליה תשובה.. מה הדבר הכי חשוב לך? לפני החברים והמשפחה וכל זה המחשב הוא הכי חשוב.. יש לך גשר? היה צריך להיות לא.. יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים רוצה עדשות 24 השעות האחרונות חיבקת מישהו? לא רבת עם חבר? לא בכית? כן צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? לא יודעת.. קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? עם מי? כן עם מרשמלו בבוקר שלחה לי הודעה להודעה ששלחתי לה ב11 בלילה והיא עדיין לא ענתה לי.!!!! התגעגעת למישהו? כן... לא ידוע למי.. מוזיקה שיר שגורם לך לצחוק: הקונה מטטה שיר שגורם לך לבכות: אין שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב: אין שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: קודם שתיהיה החתונה ואז שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חברה: אין מוזיקה עברית או לועזית? לועזית שומע עכשיו מוזיקה? כןןן באמפי... (קנו לי אמפייי) האהוב עלי- אוכל: פתות (משו תמני) שתייה:מים קולה תה קינוח:עוגה עוגיות שיעור: היסטוריה חג: לא אוהבת חגים חודש: יוליי יום בשבוע: שישי צבע: שחור אדום שם לבן: דאגי..מן הסתם שם לבת: ליטל תוספות לפיצה: זיתים דגנים: אוהבת את כולם אות: ל' מילה: אבא עיר: ירושלים חדר בבית: שלי סרט:"תעביר את זה הלאה" ספר: יומני הנסיכה זמר: אמ... זמרת: אבריל ,הילארי להקה: מקפליי!!!! דיסק: לא ידועעע שחקנית: הילארי דאף שחקן: צ'אד מייקל מורי ריח: של הבושם שליי רגש: אהבה.. מורה: ממתי אנשים אוהבים מורות!? השנוא עלי- אוכל: אמ... שתייה: אוהבת הכל טוב לא ממש הכל קינוח: אממ מקום: הבית ספרר שיעור: מתמתיקה חג: שונאת חגים חודש: החודש שמתחיל את הלימודים יום בשבוע: שני צבע: אמ.. תוספות לפיצה: כל דבר חוץ מזיתים דגנים: אוהבת אותם.. מילה: גוגי בוגי עיר: תל אביב!!! חדר בבית: המחסן סרט: לא ידועע ספר: גם לא ידועע מגזין: מעריב לנוער תוכנית: אודטה פשוט לידקור בה סכין ריח: של קקי רגש: שנאה?! מורה: שונאת את כולם!!! ולסיום- כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה? 13 בכללי- איך היה השאלון? סבבבבבה מסר אחרון לעולם לפני סיום: " אנשים משתנים אבל העולם לא.." טוב הוא יכול להישתנות איך שהוא..

עונה

כללי שם: שרון גיל: 13 עוד מעט 14 עיר: ראש העין איפה עוד גרת? בטקסס (ארצות הברית) כיתה: ח' מזל: שור תכונה טובה: אאאא.. תכונה רעה: אא... 3 דברים על עצמך: אממ.. אני אוהבת להקות רוק פאנק, מוזיקה זה החיים שליי ו.. אובססיות: מקפליי בסטד סאן אוף דורק MCR גוד שארלוט... פאדיחה: יש המון חחח משאלה: לפגוש את דאגי זיכרון רע: קרובת משפחה שאהבתי נפטרה =[ זיכרון טוב: יש הרבה זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אממ.. געגוע: לחברים שלי מטקסס פחד: מוות נחשים ועקרבים אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "שרון הפרעה" כל הזמן =[ חחח חיית מחמד [אם יש]: יש לאחותי אוגרים בעע.. המעשה הכי נועז שעשית: ... המעשה הכי טיפשי שעשית: .. פריט לבוש מועדף: ג'ינס עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב אתה מאמין בגורל? יאאפפ אתה מאמין באלוהים? מצליח בבית ספר? לא משהו מה אתה רוצה להיות בעתיד? לא'דעת מה הדבר הכי חשוב לך? להצליח בבית ספר(עשו לי שתיפת מוח אחרי קבלת התעודה חחח) יש לך גשר? יאפפ יש לך משקפיים\עדשות מגע? עדשות 24 השעות האחרונות חיבקת מישהו? יאאפפ רבת עם חבר? עם ידיד בכית? יאפפ אמרו לי שאסור לי לצאת לסרט עם חברים =[ צחקת? לפני קבלת התעודה גרמת למישהו לצחוק? יאפפ קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? יאפפ דיברת עם מישהו שאתה אוהב? עם מי? עם ידיד שלי ןחברוות התגעגעת למישהו? לא נירא לי מוזיקה שיר שגורם לך לצחוק: של בריטני כמה מפגר בן אדם יכול להיות? שיר שגורם לך לבכות: יש קליפים לא שירים שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב: "שיורד הגשם תזכרי אותי" משהו כזה את ידיד שלי שנרצח בפיגוע =[[ שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת שנגיע נדע שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חברה: mcfly-hypnotise תודה שרון חחח מוזיקה עברית או לועזית? אנגלית שומע עכשיו מוזיקה? ברור האהוב עלי- אוכל: שוקולד שתייה: קולה קינוח: גלידת/עוגת שוקולד שיעור: אין חג: פסח הכי הרבה חופש חודש: מאי יום בשבוע: שישי צבע: אדום/שוחר שם לבן: דאגי שם לבת: שירן תוספות לפיצה: גבינה דגנים: כריות אות: ש מילה: .. עיר: ראש העין חדר בבית: החדר שלי(יש בו מחשב!) סרט: יש הרבה ספר: אין הרבה זמר: ג'סי מקרטני זמרת: קלי קלרקסון הילרי דאף אבריל להקה: מקפליי בסטד סאן אוף דורק MCR גוד שארלוט גרין דיי סימפל פלאן סאם 41 ועוד.. דיסק: יש הרבה שחקנית: אין שחקן: אושטן קוצ'ר צ'אד ועוד ריח: של שוקולד חח רגש: ... מורה: אין השנוא עלי- אוכל: ברוקולי שתייה: ספרייט קינוח: אממ.. מקום: בית ספר שיעור: כולם! חג: טו בשבט אין חופש וכל אלה שאין להם חופש חודש: ספטמבר יום בשבוע: ראשון צבע: אין תוספות לפיצה: נקניק בשר עם חלב בעעע.. דגנים: של במבה זה כזה מגעיל מילה: ... עיר: אין.. חדר בבית: של אח שלי הוא מסריח חחח סרט: אין ספר: אין מגזין: אין תוכנית: אין ריח: לא יודעת רגש: להיות רגישה מורה: כולם ולסיום- כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה? נירא לי 7 דקות בכללי- איך היה השאלון? ארוך חחח מסר אחרון לעולם לפני סיום: תמיד תנסו למצוא משהו טוב במשהו רע!(תנסו להבין)

../images/Emo108.gif

כללי שם: שירן גיל: 18.2 עיר: גרה בק. אתא, אבל כרגע בירושלים. איפה עוד גרת? רק בק.אתא כיתה: --- (ש.לאומי) מזל: עקרב תכונה טובה: יודעת להקשיב תכונה רעה: חסרת סבלנות 3 דברים על עצמך: מפוזרת, אוהבת לעזור ובלאגניסטית ברמות אובססיות: למוזיקה פאדיחה: אתמול הלכתי לקנות בגדים בH&O ובטעות פתחתי למישי את תא ההלבשה בדיוק כשהיא הורידה את החולצה.....לגמרי. חח.
משאלה: לחזור לבצפר (רק בגלל החברות שאני לא רואה כמעט)
זיכרון רע: שדוד שלי נפטר זיכרון טוב: שאחותי נולדה זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא זוכרת געגוע: הביתה ולחברות פחד: שמשו רע יקרה חס וחלילה אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: חיית מחמד [אם יש]: אין המעשה הכי נועז שעשית: כלום המעשה הכי טיפשי שעשית: המון פריט לבוש מועדף: חצאיות שלושתרבעי עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורףףף
אתה מאמין בגורל? לא אתה מאמין באלוהים? בטח מצליח בבית ספר? הצלחתי ב"ה מה אתה רוצה להיות בעתיד? קלינאית תקשורת בעז"ה מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברות יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים (שבקרוב יינטשו לעדשות) 24 השעות האחרונות חיבקת מישהו? את חברה שלי רבת עם חבר? ^ בכית? ^^^^^^^^^ צחקת? בגלל משו מצחיק שחברה שלי אמרה אתמול בערב גרמת למישהו לצחוק? חח ^^ קנית משהו? חצאית הרגשת טיפשה? אתמול דיברת עם מישהו שאתה אוהב? עם מי? מישו שאני מכירה התגעגעת למישהו? לאותו אחד ולאחותי הקטנה מוזיקה שיר שגורם לך לצחוק: שוקי- אינפקציה שיר שגורם לך לבכות: Because Of You-kelly, too clos for comfort, do i have to cry for you? שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב: Because Of You שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: Amazed-Lonstar (מומלץץץץץ
) שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חברה: הרבה מוזיקה עברית או לועזית? לועזית שומע עכשיו מוזיקה? לא האהוב עלי- אוכל: שווארמה שתייה: קולה קינוח: גלידה שיעור: אנגלית חג: כל החגים חודש: אדר (פורים) יום בשבוע: חמישי צבע: סגול שם לבן: עידו
שם לבת: רוני
אור
תוספות לפיצה: זייתים דגנים: ציפי אות: אה? מילה: עיר: ירושלים. אין עליה
חדר בבית: שלי סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח, היומן ספר: סיפור אהבה בלתי נשכח, וכל הסדרה של הארי פוטר. אה, וגם "בת יפתח" של נעמי רגן. זמר: ג'סי מקרטני זמרת: קלי,בריטני, דלתא גודרם להקה: מקפליי דיסק: הדיסק השני של מקפליי שחקנית: ג'ניפר אניסטון ולינדזי לוהאן שחקן: שיין ווסט, מת'יו פרי ריח: של היפנוטיק רגש: אהבה מורה: לחיבור השנוא עלי- אוכל: דגים שתייה: אין קינוח: אין מקום: חיפה שיעור: פסיכולוגיה חג: אין חודש: אב יום בשבוע: ראשון צבע: כתום תוספות לפיצה: פטריות דגנים: כל דגני בריאות כאלה מילה: קללות עיר: חיפה חדר בבית: סרט: סין סיטי ספר: חוכמת הבייגלה מגזין: אין תוכנית: משחק מכור ריח: של....פלוץ. רגש: שנאה מורה: המון ולסיום- כמה זמן לקח לך לענות על השאלון הזה? רבע שעה בכללי- איך היה השאלון? בסדר מסר אחרון לעולם לפני סיום: אין

למעלה