היום ב-
אנשים

באמת??

מאגניבבבבב אז הסיכוי לפגיעה נמוך!
אין לך כמעט כלום להפסיד אם ככה, כלומר זה יותר קל אם הקשר וירטואלי.[?] מקסימום לא ייצא מזה משהו או שתראי שהוא לא בעניין אז את יכולה להגיד סתםם צחקתי משהו כזה אם את בכל זאת תרצי לשמור על קשר אח"כ ואולי זה יישכח..קחי בקלות! בכל אופן המון הצלחה ואת בסך הכל צריכה להאמין בעצמך . תחליטי את זה בהחלטה אמיתית עם רצון,את פשוט עושה את זה וזהו...אל תמתחי את זה בייסורים חסרי טעם.

danzk

New member
Miri can do it!

אני מקווה בשבילך שהוא לא גר רחוק מידי. אחרת אין כל כך טעם להתאמץ אם יצא לך לראות אותו פעם בכמה חודשים..אבל אני מאמינה ששקלת את זה. וזה שלא נפגשתם מעולם רק ממזער את הנזק. כך שגם אם התשובה שלילית זה לא שתצטרכי לראות אותו כל יום. בכל מקרה מה שלא תחליטי, שיהיה לך המון המון בהצלחה.

m i r u s h i

New member
החלטתי P:../images/Emo108.gif

הוא הולך לסגור שבת, אז במוצ"ש,לפני הנסיעה לאילת,אני פשוט אשפוך את זה :X ז"א,כשהוא לא יהיה אונליין במסנ,זה יהיה לי יותר קל להתבטא....אני מקווה |: וככה הוא יכול לעשות החלטה משלו..אם להבליג על זה ולשכוח תוך 4 ימים או לחשוב על זה גם :X וואה. אני יותר מידי רגשי נכון?>: תודה לכן בנות
את כה מקסימות.
עכשיו במיוחד אני רוצה עוד מפגש.

danzk

New member
../images/Emo24.gif שיהיה המון בהצלחה. באמת!

כמו שאמרתי, מול המחשב הרבה יותר קל לפרוק את הרגשות (את בטוח יודעת את זה) לדעתי, החלטת נכון. גם מבחינת הזמן.. נותנת לו זמן לעכל את זה. החלטה נבונה. אני גם מאמינה שיהיה לך קל יותר לכתוב כשהוא לא מגיב. את תמיד יכולה גם להכין טיוטה (טיוטא? איך שכותבים את זה..) את לא יותר מידי רגשי, אני באמת באמת מבינה אותך. למרות שאני לא יודעת יותר מידי על הסיפור. מן הצד. מקווה שיהיה לך רק טוב, כי גם את באמת באמת מקסימה מפגש יהיה, השאלה אם את תוכלי לבוא. וגם אם לא.. יהיו אחרים. גם לא רשמיים.

m i r u s h i

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif

את עושה לי חמים בלב.
וטיוטא\ה...רעיון טוב. אני יכולה לסדר קצת את הראש.. גם את מקסימה
למפגש הנוכחי לא נראה לי שאני אגיע,לפי הרבה אנשים פה-אין סיכוי שזה יהיה ב15... לא משנה,נארגן כבר משהו עד דצמבר
לל"ט, והמוני תודות שוב
לך ולמורן

danzk

New member
אני שמחה שיכולתי לעזור. אפילו במעט.

תארגני לך את המחשבות, תשבי לך בשקט ותחשבי. אין כמו לכבות את האור ולהנעים את האווירה עם מוסיקה רגועה ולחשוב. (ואני יודעת שאת רגשנית במקצת, אז תכיני מראש טישו או משהו כזה.. לפעמים גם זולגות דמעות) ותכתבי את מה שאת רוצה לכתוב לבחור. כל מה שעולה בראש ואז לאט לאט תסדרי לך את זה. זה גם עוזר לארגן את המחשבות יהיה עוד משהו עד דצמבר.. גם אם זה לא יהיה רשמי. וBTW, אני תמיד פה. (יש לך את המסנג'ר שלי. את יכולה לפנות אליי מתי שתרצי.
) לילה טוב

danzk

New member
סכמת את הדברים שלי יפה

והוספת את הדברים שאני שכחתי שרציתי להגיד.. היו דברים גם שלא ידעתי איך לכתוב אז ויתרתי..

גל ומירי

When the night has been too lonely and the road has been too long and you think that love is only for the lucky and the strong Just remember in the winterfar beneath the bitter snows lies the seed that with the sun's love in the spring becomes the rose טוב בעצם אם לא שומעים את השיר זה לא שווה
[איך אני קופצת על כל הזמדנות שיש לי להשליט את ווסט, אח זה כיף
] בקיצור זרמו ויהיה בסדר, זה יבוא.

Feehilys Girl

New member
ד"ר פיל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

my hero! ברגעי שעמום גדולים הוא גרם לי להיות עוד יותר משועממת.

a Warming Sign

New member
מה? הוא כזה אדיר../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

בהתחלה לא סבלתי אותו,אבל בד"כ הוא ממש משעשע
אופרה היא השולטת האמיתית..למרות שיש לה עיניים של כלב
וזה תמיד משעשע אותי
, התכניות המרגשות שלה גורמות לי להזיל דמעה לא פעם

למעלה