ואני כבר דאגתי שמשהו קרה

קניה 1

New member
../images/Emo192.gifואני כבר דאגתי שמשהו קרה

ליפעת הללי.. ימים שלמים עוברים, ואף ידיעה מצידה של הגיברת על הוואקו! אז הנה, היא שוב לא מאכזבת http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/519/002.html טליטל, 'צטערת על ההודעה החדשה, לא מצאתי מקום מתאים לשרשר.. במידת הצורך, שרשרי כראות עינך..

talytal

New member
דווקא זה מצדיק לגמרי שרשור חדש

ואני כבר באמת לא יודעת מה לחשוב על גברת הללי. דווקא כשיש לה משהו אמיתי לכתוב באייטם, היא לא "נכנסת" בג'קו. יש מצב שיש לגברת פיצול כלשהו. אפשר איבחון ממומחיות הפיצולים עדידס וזואי? יש מצב לא רע שתמונות מהארוע הזה יופיעו גם בפנאי פלוס ורייטינג השבוע. וטוב לראות שג'קו חזר להשתתף גם בארועים כאלה. במהלך כל תקופת הפסק זמן הוא לא הגיע, למיטב זכרוני, לארועי יח"צ ומסיבות מהסוג שבהן צלמים אורבים בחוץ לאורחים. עוד סימן לחזרה לנורמליות.

קניה 1

New member
הכוונה על כל הבלאגן, התנצלויות וכו'

ובאמת גם נחמד לראות שהוא חזר לשיגרה, לא מסתגר יותר בבית!!!

talytal

New member
../images/Emo45.gif בהחלט סימן חיובי ../images/Emo13.gif

ואני גם שמחה לראות שנותנים לו כמה שיותר הזדמנויות לעלות על הבמה ולהופיע. אפילו אם זה שיר אחד או שניים, זה מאוד משמעותי. ודורון מדלי הוא חבר טוב של ג'קו (נראה לי שהוא חבר טוב של כל הכוכבים הנולדים, זה כמעט בהגדרת תפקיד שלו) אז טוב לראות שהעניין כבר מספיק מאחורי ג'קו והוא מרגיש חופשי לצחוק איתו על זה.

kapit5

New member
וגם שמו את התמונה שלו דוקא

בסוף היא עוד תעבור למחנה שלנו

קניה 1

New member
קצת מצחיק, כי הייתה מסיבה

לדורון מדלי ויוני דותן, היו מלא סלבס והופעות, ועל מי האייטם???? הללי כבר מזמן במחנה שלנו!

talytal

New member
ברור שג'קו מושך רייטינג לכתבות האלה

אם הכותרת הייתה על דורון מדלי ויוני דותן, עם כל הכבוד, הרבה פחות אנשים היו קוראים. אבל זה שסקעת מופיע רק בשני משפטים, למרות שכנראה שהנוכחות שלו שם הייתה לא פחות משמעותית משל ג'קו, זה כבר סוג של פירגון מצד גברת הללי ליכולות של ג'קו למשוך קהל לאייטמים שלה. אני לא חושבת שהיא בהכרח בעדו או נגדו, היא פשוט עושה מה שנראה לה שיגרור הכי הרבה הקלקות על הכותרת והכי הרבה טוקבקים, זה הכל.

קניה 1

New member
דווקא הכותרת היא: אסי כהן, מאחוריך

אני אומרת לך של nrg יש משהו עם ג'קו.... בטח אפשר היה לכתוב מלא אייטמים על המסיבה הזאת, והיו שם אנשים שהשם שלהם ימשוך אנשים ורייטינג לא פחות מג'קו.. זה אשכרה נראה לי איזה קמפיין שלהם, שהם פשוט לא רוצים שהעניין איתו יירגע, הם כאילו מנסים בכח להחיות את הגוויה הזאת

אפרתי 29

New member
כן... כל התקשורת ככה...

אבל אני רואה שהמגמה של Nrg עדיין נגד ג'קו... הוספתי תגובה בעדו, והם לא מעלים אותה... לעומת זאת, לפני שתי דקות הייתה תגובה יפה של מישהי לתגובה נגד ג'קו, ועכשיו אני רואה שמחקו את התגובה שלה !... הם כל כך נוראיים... אוף, הם לא חושבים על זה שיש אדם עם רגשות מאחורי כל זה ?!

אפרתי 29

New member
מה? עכשיו הם החזירו אותה...

אוקיי, או שהמחשב השתגע, או שאני.. או שהם לא סגורים על עצמם...

talytal

New member
מה שאני לא ממש מבינה

זה למה nrg משתמשים כל הזמן באותה תמונה בכל הכתבות על ג'קו. באמת המאגר שלהם כל כך מצומצם? ואם היה צלם בארוע הזה, שטרח לצלם את התמונות שמופיעות בכתבה, לא יכל לפרגן לנו גם איזו תמונה חדשה של הוואקו? לפחות היה יוצא לנו משהו מהכתבות של יפעת הללי אם הן היו מלוות בתמונות חדשות.

talytal

New member
וואלה. לא שמתי לב.

אז מעריב סתם התקמצנו על צלם או לא ידעו מספיק מוקדם על הארוע. בכל זאת, שירעננו מדי פעם את התמונה של ג'קו. השתמשו בה עשרות פעמים במהלך החודשים האחרונים. לא שזו לא תמונה יפה, אבל אחרי שראיתי אותה בכל הכתבות הגועליות, היא כבר לא עושה לי כל כך טוב.

שונית 7

New member
למה בסה",כ כתבה די מפרגנת-פתאום

מרגישים שינוי מגמה שבאה כאילו מאף מקום כנראה השילוב של תחילת ההופעות ווהחיקוי של אסי כהן שהפך את כל הפרשה לבדיחה

eilati27

New member
אני אגיד לך מה מרתיח...

שהקרצייה הקטנה כל הזמן משתמשת בשם שלו כדי למשוך קוראים,כדאי שפעם אחת היא גם תפרגן לג'קו עצמו ולא לאנשים ש"עמדו לידו" שנכתבה הכתבה.

talytal

New member
../images/Emo45.gif נכון, אין סיבה להתעצבן

מעבר לזה שיש תחושה שמנצלים את השם של ג'קו בשביל להרים אייטמים, הפעם דווקא אין שליליות בכתבה. וזה נכון שהללי הרוויחה לא מעט גישה שלילית וחשדנות, אבל הפעם הכתבה דווקא מעודדת למדי. ולגבי שינוי המגמה - מצד אחד נכון שיש הרבה יותר חיוביות ופירגון לג'קו, מצד שני הוא עדיין מטרה קלה, ואני לא סומכת על התקשורת בכלל. הם כותבים מה שמשרת את האינטרס שלהם. אם זה מתנגש עם האינטרס של ג'קו, יופי, אבל זה לא בהכרח יהיה ככה מעכשיו והלאה. אחרי שייצא אלבום ויצליח, אחרי שג'קו ייבסס את עצמו כאמן מחוץ לפרשייה הזו, וככל שנתרחק ממנה, לתקשורת תהיה פחות ופחות חשיבות בדרך הצגת הדברים.

shongold

New member
גב' הללי תפוסה על ג'קו ועבורה

שלילי=חיובי כמו שהצחוק בה מאותו מקום שמגיע הבכי. וחוץ מזה אנחנו יודעים מזמן..שג'קו מושך גברות ועד כמה שידוע לי גב' הללי הינה גברת..היה לי נדמה לרגע קט שהכתבה נסובה על ג'קו שהוא נושא הכתבה תמונה שלו מככבת בראשה כמו גם כותרתה ודמויות כמו דורון מדלי ודותן הן רק בשוליים. חשבנו שהוא רק בתחילת היציאה מהארון. הממ.. טווח הפרסומים והאיזכורים שלו אין להם שום קשר לכמות ההופעות או האייטמים שלו. אגב לא באותו ענין אבל באותו ענין היינו איזכורים. רז שכניק בעשרים וארבע של ידיעות בראשית מאמר שלו כותב: כוכב נולד כבר לא לגמרי לבד בערוץ 2. ג'קו שים לב: זכיינית ערוץ 2 רשת מתכננת לקיץ הקרוב תשובה הולמת משלה למכונת הרייטינג של אחותה. היה חשוב להזכיר את ג'קו בראשית המאמר. כלומר עצם אי הזכרתו אולי היה גורם לכך שפחות אנשים היו קוראים אותו על פי שכניק. על זה נאמר גם כאן גם עכשיו וגם מזמן עוד בתקופות אחרות...שהס לנו להזכירן, איך שגלגל מסתובב לו.!

למעלה