ואני כבר דאגתי שמשהו קרה

raynp

New member
דורון מדלי

הוא נשמה טובה והוא האב הרוחני של "כוכב נולד" (גם צביקה) אליו פונים כל המתמודדים ברגעים הקשים שלהם והוא מרגיע אותם. בתקופת "כוכב נולד 2" הוא מאוד התחבר ותמך בהראל סקעת ונראה שבעונה האחרונה זה היה ג'קו. דורון מדלי היה הראשון שהגן על ג'קו וכתב מכתב מחאה לבן כספית בו הוא הוא מציין שוב ושוב כמה המדינה היא "זונה ומוצצת" ושג'קו אינו משטמת. הוא עמד מאחוריו לאורך כל הדרך ותמך בו.

raynp

New member
ועוד משהו...

ממש מגעיל אותי שמכל המתמודדים הגיעו רק הראל סקעת, ג'קו ורפאל...לא יפה! מזל טוב לדורון מדלי!!!!

hela19

New member
ולג'קו שמפופיע הערב נשיקות ובהצלחה

התגובה שלי, בNRG התפרסמה,,איזה יופי של תגובות.. ערב טוב לכולם...

talytal

New member
../images/Emo45.gif הוא דמות מאוד משמעותית

מאחורי הקלעים של כוכב נולד. סוג של "אבא ואמא" למתמודדים בזמן התחרות. וזכרתי שהוא וצביקה הדר היו היחידים מטדי שיצאו באופן פומבי והגנו על ג'קו בימי העליהום הראשונים. זה יפה שחוץ מקריירה, ג'קו הרוויח גם הרבה חברים מתקופת כוכב נולד.

raynp

New member
טלי, אסור גם לשכוח את טמירה ירדני

שגם תמכה בו מאוד...

דורית41

New member
אגב טמירה ירדני-

למישהו יש תמונה שלה? לקחתי את הילדים היום להופעה של נינט,(רק הם נכנסו)והסתובבה שם מישהי שנראה לי שהיא טמירה (תלתלים בהירים ומשקפיים? )-לא מצאתי משהו הולם להגיד לה באותה סיטואציה- לגבי ג'קו והיא גם היתה עסוקה בטלפונים. סתם אגב,גם צביקה הדר היה שם-איש חמוד וחייכן כתמיד.(וגם נורא גדול).מניחה שכשההופעות של ג'קו יהיו במקומות ושעות יותר קונבנציונאליים נראה גם אותו.

shongold

New member
ריניפ/אלון אני מאד מאד מודה לך

על שהבאת את המאמר המלבב הזה של מדלי בעיצומו של העליהום. ואני שואלת את עצמי איך החמצתי אותו. הרי המאמרים בזכותו אפשר היה לספור על אצבעות כף יד אחת. מדהים אותי. בכל מקרה התמלאתי..וליבי התרחב בקרבי..ללא שמאלץ לשמוע בן אדם מן השורה גם עם הוא קרוב לצלחת של הנולד לדבר בצורה נוקבת ישירה וללא מורא. אין ספק נשמה טובה. כידוע לצערנו אין הרבה כאלה בחוזותינו. ושוב תודה.

hela19

New member
היי לכולם, איזה כיף לכותרת |סופגניה

לרוץ ולהגיב, כבר אמרתי לכם אתמול, שג'קו ב"דרך אל האושר" תודה קניה, שעידכנת,,, ביי, לכולם. הילה.

kapit5

New member
יופי של תגובות בnrg

נאחל לג'קו בהצלחה היום מול השמיניסטים.

livi4

New member
איזה כייף שכל יום שומעים על ג'קו ..

ובזמן האחרון בלי עין הרע שומעים רק דברים טובים !!! אז שנמשיך כך . בנות / בנים יש לי הרגשה שאנחנו באמת המלאכיות של ג'קו וללא ספק אנחנו מרעיפות עליו הרבה אהבה (אמנם וירטואלית) ואנרגיות טובות

למעלה