צבע יפה. תודה על המידע!
D danra New member 6/11/10 #33 לק יפה, אבל למה הרבה שכבות? אמנם הפורמולה שלו דלילה אבל שכבה שנייה כבר אטומה כמו שיש אצלי כאן.
פ פיבי הרטי New member 6/11/10 #37 שמתי 3 שכבות אצלי זה הרבה בדר"כ אני שמה שכבה או שתיים לא יותר והכיסוי נהדר בלקים של אורלי
D danra New member 6/11/10 #38 וואלה גם אני אוהבת את הלקים של אורלי. בכל מקרה אין מצב בשום לק של שום חברה שאני שמה שכבה אחת. תמיד שתי שכבות. לעיתים נדירות נדרשת שכבה שלישית. ובסוף תמיד מוסיפה טופ.
וואלה גם אני אוהבת את הלקים של אורלי. בכל מקרה אין מצב בשום לק של שום חברה שאני שמה שכבה אחת. תמיד שתי שכבות. לעיתים נדירות נדרשת שכבה שלישית. ובסוף תמיד מוסיפה טופ.
פ פיבי הרטי New member 7/11/10 #40 טופ אני גם שמה אבל תמיד אני שמה שכבה אחת שתיים יכול להיות שזו הצורה שאני מניחה את הלק לא נכונה כי באמת אני מרגישה שהוא מעין גוש שכזה.
טופ אני גם שמה אבל תמיד אני שמה שכבה אחת שתיים יכול להיות שזו הצורה שאני מניחה את הלק לא נכונה כי באמת אני מרגישה שהוא מעין גוש שכזה.
R RUTHIE1 New member 7/11/10 #51 אני אוהבת אותו יותר ממה שהייתי אוהבת את הגלקסי, כמו שאני מכירה את עצמי...
U Ultra marine New member 7/11/10 #52 אז לגמרי הרווחת! נראה לי שיקח לי איזה חודש (גם בגלל לקים שצריך לדגום אבל לא רק) לפני שאשים אותו שוב.. ניתן לעצמי קצת "זמן עיכול"...
אז לגמרי הרווחת! נראה לי שיקח לי איזה חודש (גם בגלל לקים שצריך לדגום אבל לא רק) לפני שאשים אותו שוב.. ניתן לעצמי קצת "זמן עיכול"...
I iefrat New member 7/11/10 #47 קניתי את nail tek סט 2 בקבוקים התחלתי ביום חמישי ושמתי את המחזק בתיק ונראה...