משחק השורה המשתנה

YaEl 15

New member
../images/Emo192.gifמשחק השורה המשתנה../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif../images/Emo198.gif

השורה שלי: YaEl 15, והגרלת 160 מכוניות בחודש אחד! בזמנים כאלה אני מצטערת שאין לי רשיון...
חחח.. סורי על השורה המפגרת, פשוט לא מצאתי כלום...
>,< תמשיכו אותי...

nimix

New member
here we go

nimix, הלך הגיר? עם אחריות תיקונים אוטוסרב לא תרגיש את המחיר לא הבנתי, לא צריך לעשות ביטוח לפני שהגיר הולך? כאילו.. איך תעזרו לי בדיוק?

always be me mc

New member
אז אני מבינה שיעל ניצחה ../images/Emo3.gif וממשיכה:

always be me mc, וחולה פרסום? ממש אבל ממש לא

YaEl 15

New member
זה לא נחמד מצדכם, להיות כ"כ מופתעים ../images/Emo3.gif

YaEl 15, וביום הזה לא כדאי שתישארו לבד. הו, תאמינו לי, אני לא לבד
היום יום ראשון !

..למה להיות מופתעים?לילדה כישרונית

מגיע לזכות
במיוחד אם היא אוהבת מורי שלח
מכושפת בטירוףp3, ולעבוד ולקבל מענק לימודים?! זה תקף גם בתיכון?חח

nimix

New member
הנה

nimix, רוצים להיפתח לעולמות טבעיים? כן, אבל איך זה קשור אליי? :Q מי אתם שתקבעו לי למי להיפתח ולמי לא?

nimix

New member
../images/Emo9.gif

nimix, כל מה שרצית לדעת על צחצוח שיניים אה יופי שנזכרתם אחרי 2 עקירות ו2 טיפולי שורש.. נו טוף איך אומרים אצלנו - מוטב מוקדם מאשר מאוחר לא.. (טוב הם היו קצת שתויים באותה תקופה...)

nimix

New member
אויש

nimix, בוא תקנה עכשיו ושלם החל מפסח ! או לחילופין - אני לא אקנה וגם לא אשלם.. כן זה נראה לי עדיף..

nimix

New member
../images/Emo113.gif

nimix, הגיע הזמן להתחיל לזוז ! לכיוון היציאה?

nimix

New member
../images/Emo192.gif

nimix, בואו לראות מופע צבעוני, אירוטי ומרגש לא תודה, כבר ראיתי את דרמת הפעלולים הנועזת "מהיום למחר" עם דוד ויצטום, זה לא בדיוק כוס התה שלי אם אתם מבינים למה.. אני..

ממשיכה ../images/Emo23.gif

מכושפת בטירוףp3, ופסטיבל האופניים הגדול בישראל יורד לסדום יופי אני אקרא לעמורה.חח

..

מכושפת בטירוףp3, והקליקו לחידון הסרט סימנים של כבוד אני ממליצה לתפוז לפרוש מהמשפטים האלו בכדי לשמור על הכבוד שלהם

spelling

New member
הנה אני!

spelling, והופעה מצוינת ורבת עוצמה.. זה סימן שאני אמור להיות חשפן?

למעלה