משחק השורה המשתנה

spelling

New member
עודחד..

spelling, והדרך החסכונית והנבונה למסחר בבורסה! ברור..אני כל יום בוולסטריט!

ממשיכה אחרי אדם ה-../images/Emo47.gif

מכושפת בטירוףp3, ולעבוד ולא לקום מוקדם בבוקר?! אני בעד,זה קיים גם בתיכונים? בעצם,זה לא משנה אנחנו שובתים

spelling

New member
נמנמ

spelling, וכולם כבר מחוברים לעתיד, ואתה? אני תקוע .....לא מתחבר...הוי..

always be me mc

New member
יאללה תורי :)

always be me mc, ומה בא לך ללבוש היום? איזה יום? זה כבר לילה
וכמובן שפיג'מה

julie90

New member
ממשיכה ../images/Emo9.gif

julie90, חמישים ש"ח מתנה משילב! חחחח יאללה, לכו על זה

julie90

New member
עוד אחד../images/Emo3.gif

julie90, לחצו אם יש לכם אומץ... חחחחחחחחח זה לגמרי קרע אותי. נחשו מה? לחצתי והגעתי לעמוד של איזה משהו שקשור להאלווין
בו פאקינג הו.

ממשיכה../images/Emo13.gif

מכושפת בטירוףp3, ורוצה להגשים חלום? לפרטים לחץ כאן! למה אתם תעזרו לי להגשים אותו?

אני אמשיך כדי לא להתבלבל ולשלרשר למקום אחר

מכושפת בטירוףp3, ושני שיעורי מחול – חינם! יופי,אני מביאה את נעלי הריקוד מיד

עוד אחד סתם כי הוא נחמד כזה

מכושפת בטירוףp3, ובואי תראי מה הולך בממלכה... אני יודעת מה קורה בממלכה: רק דנקר נלחם בשדים כוכבי ערוץ הילדים שרים שירים ורק אני מחכה שיבואו האבירים-חח

always be me mc

New member
עוד אחד:

always be me mc, והופעה מצוינת ורבת עוצמה.. תודה, תמיד חשתי שיש לי נוכחות בימתית נהדרת.. המ.. לא

YaEl 15

New member
ממשיכה, ויש לי בקשה:

יש מצב שמישהו אחר בוחר את המנצח בסיבוב הזה? אני ממש לא טובה בבחירות.. שלי: YaEl 15, ו50 ₪ מתנה משילב! יופי, עכשיו כל מה שצריך, זה להביא ילד לעולם, ואני מסודרת.

../images/Emo13.gifממשיכה אחרי הבקשה של יעל

מכושפת בטירוףp3, ומחפשים טעם חדש? כן,אני מחפשת משהו בסגנון שוקלד חלב-מריר דיאטי וטעים אתם תעזרו לי למצוא את זה בטח נכון?

always be me mc

New member
מגיבה לבקשה שלך ב-../images/Emo45.gif

אם אין מישהו אחר שמוכן לקחת על עצמו אז אני כבר אבחר

always be me mc

New member
והמנצח/ת בסיבוב הזה של השורה המשתנה....

הוא נמרוד! על התגובה המשעשעת: nimix, בואו לראות מופע צבעוני, אירוטי ומרגש לא תודה, כבר ראיתי את דרמת הפעלולים הנועזת "מהיום למחר" עם דוד ויצטום, זה לא בדיוק כוס התה שלי אם אתם מבינים למה.. אני..
ובכלל כל התגובות שלך היו מצחיקות לטעמי אז הגיע לך
ואתה תפתח את הסיבוב הבא

nimix

New member
Y spank you very much ! !

יששש סוף סוף אני רוצה להודות לבמאים, מפיקים ולשחקנים האחרים שהשתתפו וכמובן להודות לעצמי על שהגעתי הנה... אה זה לא ה .. אוסק... בכל אופן .... אומנם אין הנחתום מעיד על עיסתו .. אבל אני חייב להודות שבאמת יצא לי טוב :) בגלל זה כתבתי ממש ברצף את ההודעות ואח"כ כבר לא היו "חומרים" תודה ! ומתי פותחים את הפינה? יום ראשון או שני בעיקרון?

למעלה