שרשור הכרות

../images/Emo192.gif שרשור הכרות ../images/Emo127.gif

בגלל שאנחנו פורום ממש חדש (בן כמה שעות) אז החלטתי לעשות שרשור הכרות. אז שנתחיל ?
---
שם:
מאיפה אתם ?
כמה שנים אתם בתפוז ?
כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ?
באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ?
תמונה שלכם (הכי מעודכנת אם זה אפשרי).

Orel ICE

New member
../images/Emo189.gif

|התמיכהבתפוז|
שם: אור-אל מאיפה אתם ? מפורום 10 גיל: 12 מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: [email protected] 423757799 http://www.facebook.com/profile.php?id=1018479888 כמה שנים אתם בתפוז ? 3 שנים כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? מעל 6 באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? תמיכה בתפוז, תפוז משוב תמונה שלכם (הכי מעודכנת אם זה אפשרי).

../images/Emo47.gifתתחדשי על הניהול סחטיין

שם:עדי מאיפה אתם ?מרוקו גיל:האמ המא מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס:אחלה תוכנה תורידו כמה שנים אתם בתפוז ?10 אולי כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ?המון באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ?הרבה בעיקר גאווה תמונה שלכם (הכי מעודכנת אם זה אפשרי).במסר

גל גדות

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

שם: פז. מאיפה אתם ? מרכז. גיל: 13. מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: במסר XD כמה שנים אתם בתפוז ? 3 בערך כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? 2 D: באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? אין עוד,בעיקר בקומונות
תמונה שלכם (הכי מעודכנת אם זה אפשרי). עדיף שלא XDDDDDDDDDD

המנהלת עונה ../images/Emo9.gif

שם: מאורה
מאיפה אתם ? אי שם בשפלה/מרכז
מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: במסר.
כמה שנים אתם בתפוז ? 3
כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? יש עוד 3 (אבל אני לא משתמשת בהם)
באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? נלי פורטדו , האי , הבאקסטריט בויז , מסנג'ר ועוד...
תמונה שלכם (הכי מעודכנת אם זה אפשרי).

שריוש2

New member
עונה:)

שם: שרי קליין מאיפה אתם ? מרכז גיל: 17.5 מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: במסר כמה שנים אתם בתפוז ? 2-3 כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? 1 באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? אין. תמונה שלכם (הכי מעודכנת אם זה אפשרי). במסר

עונה../images/Emo8.gif

שם: קורל. מאיפה אתם ? השרון. גיל: 15. מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: במסר
כמה שנים אתם בתפוז ? שנתיים. כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? 2 (השני לא פעיל) באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? האי, הישרדות.. תמונה שלכם (הכי מעודכנת אם זה אפשרי).

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif חדש פההההה ../images/Emo8.gif

שם: עומר מאיפה אתם ? הרצליה גיל: 15 עוד 17 ימים !! מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: [email protected] - מסנג'ר כמה שנים אתם בתפוז ? הרבה ! איזה 3 שנים אולי אפילו יותר כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? 3 אבל זה מה שאני משתמש בו כל הזמן באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? כל מיני, אבל אני בעיקר קורא, כי איןלי כוח לכתוב הודעות XD תמונה שלכם (הכי מעודכנת אם זה אפשרי).- אין

עונה ../images/Emo13.gif

שם: אורי מאיפה אתם ? תל אביב גיל: 16 מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: [email protected] כמה שנים אתם בתפוז ? 5 בקרוב כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? אחד ומיוחד באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? הפיג'מות, אירוויזיון ועוד...

פיגמיסט

New member
אוקיי

אופיר מאיפה אתם ? הוד השרון גיל:עוד 5 ימים 13 מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: בהכנה כמה שנים אתם בתפוז ? שנה וחצי כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? 2 באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? הארי פוטר, ביטלס, פאנפיקים, הפיג'מות, קווין ועוד.

עונה

שם:דניאל מאיפה אתם ? צוור יגאל גיל:16 וחצי מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: אייסי - 297032805 פייסבוק DANIEL ABDU כמה שנים אתם בתפוז ? כתוב בדף שלי כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ?1! באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ?גם באישי שלי

עונה../images/Emo66.gif

שם:מאי מאיפה אתם ?דימונה גיל:15 וחצי מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס:איסי:226535117 כמה שנים אתם בתפוז ?שנתים או שלוש כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ?עוד כמה שרק לעת הצורך חח באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ?נינט הראל מויאל רבלדה כוכב נולד הישרדות יהודה לוי ועוד..

עונהההה../images/Emo13.gif

שם:ענבר טל שחר מאיפה אתם ?אילת גיל:22 מסנג'ר [email protected] איסיקיו במסר... פייסבוק/מייספייס:בשניהם אני inbar tal כמה שנים אתם בתפוז ? כמעט3.. כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? 3 באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? אמיר פיי גוטמן תמונה שלכם (הכי מעודכנת אם זה אפשרי)>>>>>אני ואהבת חיי

אני מכירה אותך ../images/Emo70.gif

ואפילו יש לי אותך על הפייסבוק
איזה יופי להתאים כינוי לפנים ולשם

למעלה