שרשור הכרות

שלום שלום D:

שם: מאור. מאיפה אתם ? מרכז. גיל: 15. מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: במסר
כמה שנים אתם בתפוז ? דיי הרבה..נראה לי ב3-6 כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? אחד ויחיד! באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? אממ, הישרדות, ועוד ועוד..

michalb19

New member
אני!../images/Emo42.gif

בטח חלק מכירים אותי פה מפורום בובות - אז שלום לכולם! שם: מיכל מאיפה אתם ? אזור השרון גיל:16 מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס:מסנג'ר: [email protected] כמה שנים אתם בתפוז ?3 נארה לי... כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ?אחד! באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? רק בקומונה שלי "גל גדות" - כולכם מוזמנים! תמונה שלכם (הכי מעודכנת אם זה אפשרי).אין לי סורי...

עונה

נענה גם על זה שם: ארד מאיפה אתם ? תל-אביב. גיל: 29. מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: אין לי אף-אחד מאלה. כמה שנים אתם בתפוז ? משנת 2006, בערך שלוש שנים. כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? אחד מספיק. באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? לפחות 10, אני לא זוכר את כולם. תמונה שלכם (הכי מעודכנת אם זה אפשרי).

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אממ כמה "בכי" יש בחתימה שלך. את כל אלו היית מעריץ ? עצה קטנה: תחליף

עונה :

שם: ליו [= מאיפה אתם ? מרכז גיל: 16 מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: במסר
כמה שנים אתם בתפוז ? אני מאמינה שחמש כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? אמממממממממממממממממממממממממ לפחות 6 באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? טלנובלות, האי, פרוייקט מסלול ועוד..

עונה[=

--- שם: סוניה מאיפה אתם ? משגב גיל: 16 מסנג'ר/איסיקיו/פייסבוק/מייספייס: מסינג'ר- [email protected] אייסיקיו: 360102147 כמה שנים אתם בתפוז ? אממ 3 שנים אולי יותר.. כמה כינויים יש לכם (בתפוז) ? רק אחד הכל מקום אני עם אותו כינוי. באיזה עוד פורומים אתם מתנכלים ? אממ נינט טייב, שורטי, וגיא אריאלי..

למעלה