שרשור התחדשויות!!

קיבלתי את החבילה שלי! ../images/Emo9.gif

איזה אושר! הרבה זמן לא עשיתי הזמנה והפעם היא הגיעה לי משום מה בדואר רשום ולא עם שליח כרגיל [תארו לכם את הפנים שלי כשגיליתי שצריך להמתין עוד יום...
]. ההזמנה יצאה איכותית יותר ממה ששיערתי . כיף!

InbarChanX3

New member
הכינו את עצמכן! ../images/Emo66.gif

ווואוו. מחר מגיע אליי משלוח לקים מברזיל במזוודה של דודתי !!! היא אמורה לנחות בסביבות 2 ככה, ובמזוודה שלה יש 30 (זאת לא טעות מקלדת !
) לקים חדשים בגוונים מאוד מעניינים ! תגובות מאושרות לסווצ'ים (-בקרוב-) ! הייתי חייבת לשתף מישהו בשמחה הזאת !
אני אומרת לכן אין על דודות !

תולי01

New member
מה ? כבר ? ../images/Emo2.gif

או שזאת הזמנה אחרת ? בכל מקרה, איזה אושר זה לקבל חבילה על הבוקר
ברור לך שהודעה כזאת לא מספיקה - רוצים תמונות, הסברים, דעות, מחשבות....חחחחחחחחח!!!

InbarChanX3

New member
../images/Emo236.gif../images/Emo240.gifהנה לכם!

http://dc208.2shared.com/download/12001876/1a4296ed/DSC01628.JPG?tsid=20100310-091606-5816aede וואי וואי וואי ... בנתיים שמתי אחד אפרסק עם גוון קצת יותר ורוד מכתום, עם נצנוץ בקטנה כזה. מ-ה-מ-ם ! כשאני אפנח איך אני מקטינה את המשקל של התמונה אני גם אעלה עוד תמונות יותר מושקעות
יש פה הרבה כהים, חום ושחור עם תת גוון... זה כזה יפה
אני אציין כמה שממש אהבתי.. אמטיסט, שזה כחול ממש ממש כהה שיש בו משהו סגלגל.
יש גם סגול ואדום שימר שממש נדלקתי עליהם. אם יש לק מסוים שהייתן רוצו לראות סווטץ' שלו תיידעו אותי !

תולי01

New member
וואו ! וואו ! וואו ! ../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
לגמרי שיחקה אותה !!! איזה צבעים מדהימים
איזה תענוג זה לקבל דבר כזה ! והכל נראה כל כך יפה
אני רוצה לראות סווטץ' של כולם...חחחח
אבל בתור התחלה, את יכולה להתחיל באמטיסט, הוא נשמע מהמם ! תתחדשי יקירתי ואני בטוחה שאת הולכת לעשות איתם חיים

סקרמנטה

New member
למה לי אין דודות כמו שלך?! ../images/Emo8.gif

כיף לך... תתחדשי ותיהני! נראה לי שיש לך שם את כל מרחב הצבעים. דודה שלך ידעה מה לבחור בשבילך :)

את לא ידעת שאני VIP בטראנסדיזיין? ../images/Emo3.gif

כן זו אותה אחת שדיברנו עליה. פשוט יצאה מושלמת. כל החוו"ד בקרוב [יש לי תינוק מלא בגזים על הכתף
....מסכן....]

תולי01

New member
וואו, מדהים המהירות ../images/Emo2.gif../images/Emo45.gif

אני מחכה בקוצר רוח לשנ"צ של הבייבי

טוב יש לי דקה וחצ לפרט לפני שה"בוס" הקטן

יתעורר . אז מה הוזמן ? Essie - Red nouveau Orly-Iron butterfly OPI-Meet me on the star ferry OPI-Lincoln park after dark suede Color club-slow jam Color club- with abandon Color club-best dressed list Color club-Love em leave em seche vite- מייבש מה אומר ומה אגיד? אחת ההזמנות היותר יפות ומוצלחות שעשיתי. חובה לטעמי הלק של color club love em leave em - מעלף!
שני המאטים של אורלי ו-OPI הורסים לחלוטין , ניסיתי גם עם טופ והתוצאה מדהימה. כל השאר מדהימים אף הם- למי שמחפשת תואם holiday glow הלק של color club-with abandon ממש ממש דומה אם לא זהה. אם הייתי יודעת איך מכינים קולאז' מכל התמונות של הסווטצ'ים שיש לי הייתי מעלה. אם תרצו אני יכולה להעלות אחת אחת.

InbarChanX3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ברור שאת הולכת להעלות חלק לפחות!

למעלה