שרשור התחדשויות!!

Ultra marine

New member
עכשיו אני נזכרת שראיתי את האתר הזה

ושאלתי אם מישהי יודעת כמה עולה המשלוח.. כי הוא לא מחושב אוטומטית.. למרות שאין כאן כמעט חידוש על טרנס..

Come Alive

New member
נכון!

ו.. בקשר לאתר הזה.. כמה משלמים להם על משלוח, את יודעת?

Ultra marine

New member
מה אני יודעת -> תשובה!!

Effective Jan. 2010 >> >> For accepted countries overseas only >> Credit Card only. - US Dollars. Cheapest shipping always comes with a risk - Your own risk >> >> Shipping is $16.00 but the is NO tracking and NO insurance coverage. >> We try to pack our best but NO damage claim is allowed due to the cheap >> shipping cost. >> If you order up to 24 polishes , shipping cost is $50.00 - USPS Global >> Priority. >> Please read shipping instructions carefully and decide if you are OK... >> For overseas, please make sure all items are 0.5 ozs and see shipping >> quotes >> below. >> Minimum shipping cost is $16.00 and you can order up to 6 polishes. >> From 7 to 12 bottles, shipping cost is $32.00 - Normally - 7 to 30 days >> Please note that there is NO tracking and NO insurance coverage for >> theses >> small package shipping. >> Please try to share with friends and order 50 polishes and shipping cost >> is >> $88.00 - USPS Express shipping with tracking and insurance coverage - 5 - >> 6 >> days >> 100 polishes - >> $150.00 - USPS Express with tracking. >> >> Thanks, TOM

Marble Arch

New member
פחחחח...

שילכו לחפש.... טוב שהוא לא כתב "עזבי, לא כדאי לך... זה ממילא לא יגיע.."

Ultra marine

New member
../images/Emo6.gif

זה די מוזר כי המשלוח הזה סביר להניח זהה למשלוח מטרנס ונייל etc אז כאילו מה?

Marble Arch

New member
כנראה שהיו להם הרבה נסיונות לא טובים

עם משלוחים בינלאומיים..

Marble Arch

New member
בהחלט במיוחד בשבילי!../images/Emo13.gif

תודה רבה.. כרגע יש לי שני טופים של CND בדרך אלי.. אבל אם הם לא יספקו אותי אני בהחלט אבדוק את הטופ הזה!

Ultra marine

New member
צריך גם לבדוק איפה רוכשים אותו.. ../images/Emo4.gif

אני חושבת שהיה נחמד מאוד אם היה ב
לקים ונלווים
טיילתי באתר לפני כמה ימים וגיליתי שם כמה תגליות...

תולי01

New member
קיבלתי אתמול חבילה מקסימה ../images/Emo77.gif

עשיתי החלפת חבילות עם אחת הבלוגריות - הפעם זה היה קצת שונה, כי זאת לא היתה הפתעה וידעתי מראש מה אני אקבל ממנה, יותר נכון - אני נתתי לה את הרשימה...חחח. בזמנו כתבתי בבלוג שלא הספקתי לקנות בארה"ב את כל הלקים של סינפול שרציתי, אז היא שלחה לי מייל ואמרה לי לכתוב לה את הרשימה ושהיא תקנה לי אותם במתנה. כבר עשינו החלפת חבילות בעבר והיא כזאת מתוקה...
אז רשמתי לה שמות של 10 לקים (היו לי יותר ברשימה, אבל כבר לא היה נעים...חחח) ואמרתי לה שכמה שהיא תוכל למצוא מתוך הרשימה הזאת יהיה לי טוב וכמובן, בתמורה, אני גם אשלח לה חבילה
היא מצאה לי 9 מתוך העשרה ואתמול קיבלתי אותם בחבילה ! אני ממש אוהבת אותם, הם יפים אחד אחד ואני כבר מתה להראות לכם אותם ! בהתחלה רציתי לעשות את הפוסט היום על החבילה, אבל אני רואה שפתחו את התחרות, אז זה אומר שאני צריכה לפרסם היום את הפוסט עם המניקור שלי לתחרות והחבילה תידחה למחר. ואם למישהי מכן גם בא על החלפת חבילות, אז עכשיו יש לכן את הכתובת ואתן מוזמנות להשתמש בשוק הלקים שפתחתי.

Marble Arch

New member
כל ההחלפות האלה נשמעות לי ממש כייף..

אבל מה את שולחת להן בתמורה? לקים של שיק?

תולי01

New member
זה ממש כיף ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שאת תהני מזה! אני שולחת להם בעיקר לקים של שיק ושל ג'ייד וגם קרליין, גולד ואנדריאה. בנוסף, אני תמיד מוסיפה עוד "מתנות", כל פעם משהו אחר - שפתונים של לובלו וד"ר פישר, קרם ידיים, גרביים חמודות, מישהי ביקשה גלויות של ישראל אז קניתי לה סטוק בסטימצקי למשל וכו' וגם ממתקים שיש לנו כאן - שוקולד פרה בטעמים, אצבעות שוקולד של עלית (אני ממש אוהבת אתהאריזה החדשה הזאת), פסק זמן, מקופלת וכו' וכו'....... אם תרצי לעשות החלפה ותרצי עזרה, תגידי לי

למעלה