האמת שמאחורי התמונה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo202.gifהאמת שמאחורי התמונה../images/Emo6.gif../images/Emo62.gif../images/Emo20.gif

ראיתי בהרבה פורומים שבפינה הזאת שמים יותר מתמונה אחת.. אז החלטתי שכל פעם אני יעשה 3 תמונות..העלתי באחת חהחה הנה הראשונה

roni poynter

New member
לתמונה השנייה.. לא משו זאת פעם ראשונה

דני: וואו שמעתם את זה מישהוו הפליץ מי עשה את זה?הארי?! טום?! חה חה חה..! הארי: פפיייוו איזה ריחח .. זה לא אני ! טום: מנסה להתעלם- מה? ממה אתם צוחקים?! אה לא זה לא אני...! חח סתם דפוקק..

חחחח אוקיי

הארי:מזה הריח הזה?!?! טום:סליחה...זה הסטייק שאכלתי היום,יותר מדי שעועית" חח מה תראו איך טום מסמיק

m i c k e y 15

New member
שלייי

טום: "חהחה אופס.סורי חברים..אכלתי היום קצת חמין במסעדה ההיא..לא הזהירו אותי לגבי זה
" דני: "חהחהחהחה לא ידעת שזה גורם לגזים..פפ איי איי אבל זה היה אחד טוב אה
*תן כיף*" הארי: "לא..לא..פשוט לא..זה לא מצחיק..בעעעעע צ=ח=נ=ה!!" או שעוד אחד! הארי: "מה דעתכם..שאני אתחפש לאישה מוסלמית בהלואין?!?! חחח ככה זה נראה..." דני: "חהחהחה ענקקק...אני אתחפש לאידיוט כזה..עם הכובע הזה..כי כולם אומרים לי שהוא עושה אותי אידיוטי.." טום: "אוי אוידני..אתה לא צריך כובע שיעשה אותך אידיוט..אתה כבר אידיוט..*מסתכל סביב*.." דני: "חהחה מה אמרת טום???" טום:"מה..אוו לא כלום..." גרוע ברמות חחחח

Himeka

New member
אני~~ D: ../images/Emo69.gif

הארי: אל תזכחן!! אל תזחן!!!!! דני: חעחעחכלעגילעחכגעילכע גייי!!!!!!!!!! טום: וכמו שאמרתי, הארי נכנס נורא לקטע הערבי... דני: גיי ערבי@#($ חעעע!!! הארי:דוגרי~3: <

m i c k e y 15

New member
נממממ

הארי: "מי בא להתעסק עם......השור הזועםםםם
*מוציא עשן". דני[שבא פתאום משום מקום: "הארי! די לשחק אותה כועס...או זועם..חהחהחה" הארי: "טוב נו..וואי אי אפשר לעשן סיגריה בשקט פה..."

m i c k e y 15

New member
רק עכשיו באתי למחשב

כאילו שעניתי לך..לא יכולתי להתחיל לדבר כי היה מצב שכל שניה ההורים שלי יקומו ויצעקו עליי למה לא הלכתי לישון חחחח לא רציתי להיות גסה והלגיד באמצע..אני צריכה ללכת חחח אחרי 10 דקות שהיינו מדברות.. וגם ככה אח שלי רצה אח"כ..איזה 10 דקות אחרי שעניתי לך..

Himeka

New member
טוב. ../images/Emo69.gif

טום: are you ready girls?!?! דני: yeah דאגי: ha-ah! טום: OK! give me M give me C!.... דאגי: yeahhh!! טום: What you got?! !!! דני: McFly Gay! כולם: ~פוזה~

למעלה