טוב, זה מתבקש: טום&דאגסטר&דני-בוי: He did it!
S Simple Girl 182 New member 20/7/07 #10 אני עונה נה בננה ../images/Emo94.gif טום: "יש לי רעיון!" דני ודאגי: "יש לו רעיון!"
M m i c k e y 15 New member 20/7/07 #13 שליי חהחה לא יצא משו דאגי: "דני הזה כ"כ טיפשש..איך התעצבנתי עליו היום *פרצוףאררר*" דני: "טום גנב לי ת'כובעעע!" [כי האצבע שלו נוטה קצת לטום..] טום: "השלט הזה כ"כ מכוער..אדום?? נו באמת..אדום?!" פפ..רציתי לרשום כמו שטל כתבה..חח היא גנבה ליי חחח סתם זה כ"כ מתבקש חח
שליי חהחה לא יצא משו דאגי: "דני הזה כ"כ טיפשש..איך התעצבנתי עליו היום *פרצוףאררר*" דני: "טום גנב לי ת'כובעעע!" [כי האצבע שלו נוטה קצת לטום..] טום: "השלט הזה כ"כ מכוער..אדום?? נו באמת..אדום?!" פפ..רציתי לרשום כמו שטל כתבה..חח היא גנבה ליי חחח סתם זה כ"כ מתבקש חח
1 1AnastaciA1 New member 20/7/07 #28 אדום זה לא הצבע האהוב על טום? אם כן אז...אמ...XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחO___ס
1 1AnastaciA1 New member 20/7/07 #30 חחחחחחחחח נראה לי שכן... יש את הרעיון הזה...נראה לי זה היה עם סיימון. שהוא שואל אותם מה הצבע האהוב שלהם ואז נראה לי שטום ענה אדום. צריך לחפש אותו זה הרעיון הזה שכל פעם שהגיע הזמן של דני לענות אז סיימון מפסיק אותו ואומר שאין זמן או שזה לא מעניין XDD מסכן.
חחחחחחחחח נראה לי שכן... יש את הרעיון הזה...נראה לי זה היה עם סיימון. שהוא שואל אותם מה הצבע האהוב שלהם ואז נראה לי שטום ענה אדום. צריך לחפש אותו זה הרעיון הזה שכל פעם שהגיע הזמן של דני לענות אז סיימון מפסיק אותו ואומר שאין זמן או שזה לא מעניין XDD מסכן.
I Intoxicate My Mind New member 20/7/07 #31 היה על זה פתגם דומה פעם ששמעתי >< "גג לילד הנכה" או משהו כזה XDD
I Intoxicate My Mind New member 20/7/07 #33 הכוונה היא לתמונה הראשונה חח וכן נזכרתי בביטוי, זה "גג לילד המפגר" חחח חברות שלי עשו לי כזאת תמונה פעם >< רק שהם בעצם מצביעים על משהו בתמונה, אבל זה הזכיר לי
הכוונה היא לתמונה הראשונה חח וכן נזכרתי בביטוי, זה "גג לילד המפגר" חחח חברות שלי עשו לי כזאת תמונה פעם >< רק שהם בעצם מצביעים על משהו בתמונה, אבל זה הזכיר לי
M McFly rullz New member 20/7/07 #32 חיחי אני אנסה לתמונה הראשונה... הצלם:פיווווווו חבר'ה מי הפליץ למען ה'!? כולם ביחד:הוא!! שוב כולם ביחד:לא נכון!הוא!! חיחי טיפשיי...
חיחי אני אנסה לתמונה הראשונה... הצלם:פיווווווו חבר'ה מי הפליץ למען ה'!? כולם ביחד:הוא!! שוב כולם ביחד:לא נכון!הוא!! חיחי טיפשיי...