ככה לא מקפיצים את צריכה אייקון בתוכןאו10 תווי
M m i c k e y 15 New member 7/11/07 #37 אם את רוצה להקלפיץ הודעה את צריכה שיהיה בתוכה לפחות אייקון אחד או 10 תווים...XD יעני אותיות חח
J just orr New member 8/11/07 #57 אממ.. חח אני אשמח אם תוכלי להסביר לי... מה הקפצה עושה? ^^" כאילו, היא גורמת לזה שהשרשור לא יעבור לדף השני או משהו? אני ממש טיפשה בכל הדברים של פורומים וכאלה
אממ.. חח אני אשמח אם תוכלי להסביר לי... מה הקפצה עושה? ^^" כאילו, היא גורמת לזה שהשרשור לא יעבור לדף השני או משהו? אני ממש טיפשה בכל הדברים של פורומים וכאלה
ה ה א ל י מ ה XD New member 8/11/07 #62 אוי חמודה, כבר הסכמנו שאת לא טיפשה בדברים האלה, את פשוט מטומטמת לכל! בכל מקרה, כמו שאמרת זה מה שהקפצה עושה [טוב הפעם צדקת ] XD אוהבת אותך!
אוי חמודה, כבר הסכמנו שאת לא טיפשה בדברים האלה, את פשוט מטומטמת לכל! בכל מקרה, כמו שאמרת זה מה שהקפצה עושה [טוב הפעם צדקת ] XD אוהבת אותך!
ה ה א ל י מ ה XD New member 8/11/07 #64 זתומרת, אם הוא עובר לעמוד השני אז ההקפצה מקפיצה אותו חזרה לעמוד הראשון [ נכון? ]
M m o r 1 0 2 New member 7/11/07 #34 בנות,מוזמנות להצביע../images/Emo70.gifגיטרה| קדימה,לשתי התמונות הכי יפות