יום שישי

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo3.gif צהריים טובים לכולם!../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

אוף הגשם הזה משגע אותי בר בר לך מפהXDD

עשיתי שופינגגגגג../images/Emo9.gif

דברים מה זה יפיםםםם
קניתי לבר מצווה של בן דוד שלי שמלה מיני חומה חמודה ומגף חום
וואי כמה אמא שלי התווכחה עם המוכר שיוריד לה ת'מחיר ואני מתההההההההההה מצחוקקק פשוט נקעת להם בפרצוףףףף חח כי המגפיים עלו בין 200 ומשו .. אז אמא שלי עושה לו "פחחח מה זה?! אני ראיתי פה מגף אותו דבר ב 100 שקל" <לא שהיא ראתה אבל זה מעצבן ת'מוכרים
> ואז הוא עושה לה "מהההה אין סיכוי .. נראה לך מישו ימכור מגף כזה ב 100 שקל???" ואז הם עוד התווכחו ואז הלכנו קצת מהחנות
כאילו התרחקנו ואז האיש עושה "חמודהההה בואי בואי" אז אנחנו חוזרות והוא עושה 180 .. ואמא שלי לא מוכנה
אחר כך 150 ואמא שלי מתעקשת על 100 ואני באמצע ופשוט מתהההה מצחוקקקק ואני עושה להם "יאללה באמצע 130 סגרו עינייןן
" ואז אמא שלי מביאה לו 120 ואז הוא עושה לה יאללה עוד 20 שקל
והיא לא נותנת לו XBB אז הוא מתחנן הוא עושה טוב רק עוד 10 שקל XBBBB ואמא שלי עושה לו טוב נו 10 שקל XBBB קיצר זה עלה 130 למי שלא עקב
אויי כמה שנקרעתי .. וככה היא התווכחה גם עם הנעליים שהיא קנתה לעצמה ומ 200 הורידו לה ל100
ואיך המוכרים נראים עצובים ומבואסים כשאנחנו משלמים קצת
חח ובהתחלה איזה מוכר אחד אמר לה שניה אני הולך להביא לך ת'נעל מחנות אחרת .. אז חיכנו איזה דקה 2.. וברחנו לו
חח כמה נחכה לו XBB ואז קניתי עוד שמלה ו2 חולצות
וחזרנו בגשם XBBB חח התחלנו לרוץ לבית חח ואני כולי ספוגהה
קיצר היה כיף ומצחיק
לא נראה לי שתקראו ת'מגילה אבל בכל זאת

אעע ושכחתי להגידדד../images/Emo6.gif

אני עולה במדרגות לקומה השניה שמה אז איזה אחד עומד בסוף של המדרגות ואני עולה והוא מתחיל לחייך .. טוב .. עליתי עד למעלה והוא עושה לי איזה יפה את אפשר להזמין אותך לשתות?
ואני כזה מחייכת חח כאילו מה אתה רוצה XBBBBBB ועושה לו לא עם הראש
אחר כך הוא עושה לי למה לא?? חבל חבל
ואז הוא עושה לאמא שלי הבת שלך יפה אז היא עושה לו תודה XBB

SHANIELICIOUS

New member
אווווווווווווווווווווו../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

אור מבוקשת XD

למעלה