שלי
מארחת!

spelling

New member
שאלות ליוליה

מה המצב? מה קורה? הכל אחלה? הל טוב? איזה מקצוע בבצפר הכי אוהבת: איזה מקצוע בבצפר הכי שונאת: איזה מגמות את: משהו שעשית משיעמום בכיתה: את חוצפנית למורים? מה את מאחלת לך לשנה האחרונה בבצפר? גם את הסתבכת עם הכרטיס הלבן בלשכת גיוס?(חחח) אם היית יכולה להמציא חייל דמיוני(כמו שיש לנו אוויר,ים)לצבא: איך את הכי אוהבת לפנק תצמך? אם היית רואה את ג.יפית ברחוב איך היית מגיבה? איך את מגיבה בזמן פרסומות שלה? מה את חושבת על השיער של צביקי פיקי? את שותה אלכוהול? היית רוצה לטוס לירח? איזה שפה היית רוצה ללמוד? היית רוצה להופיע בקליפ? של מי? הופעת אורח באיזה סידרה?

julie90

New member
עונה לאדם ../images/Emo13.gif

מה המצב? חצב מה קורה? אני קורא
הכל אחלה? האמת אני לא כ"כ אוהבת חומוס.. הל טוב? בעזרת השם
איזה מקצוע בבצפר הכי אוהבת: אנגלית איזה מקצוע בבצפר הכי שונאת: אזרחות ונת"ך איזה מגמות את: גיאוגרפיה ורוסית משהו שעשית משיעמום בכיתה: נרדמתי...
את חוצפנית למורים? מאודדד! מה את מאחלת לך לשנה האחרונה בבצפר? חכמה. גם את הסתבכת עם הכרטיס הלבן בלשכת גיוס?(חחח) חחחחחחח זה אף פעם לא עובד!! צריך להעביר אותו איזה שמונים אלף פעם!! אז...כן
. אם היית יכולה להמציא חייל דמיוני(כמו שיש לנו אוויר,ים)לצבא: לא הבנתי חחח איך את הכי אוהבת לפנק תצמך? אוכל טוב, אמבטיה עם שמנים ריחניים, שופינג. אם היית רואה את ג.יפית ברחוב איך היית מגיבה?
למישהו יש דלי?.. איך את מגיבה בזמן פרסומות שלה? יש לי סיוטים בלילה בעקבותם... מה את חושבת על השיער של צביקי פיקי? שיהיה שמח שעוד נישאר לו קצת.. את שותה אלכוהול? לעיתים רחוקות. כרגע בכלל לא, כי אני על אנטיביוטיקה. היית רוצה לטוס לירח? ברור
איזה שפה היית רוצה ללמוד? איטלקית, טורקת ולטינית. היית רוצה להופיע בקליפ? בטח של מי? מי שבא ברוך הבא
הופעת אורח באיזה סידרה? סמולוויל, זינה הנסיכה ומכושפות. בסדר הזה. אחלה שאלות אדם, היה מצחיק

Natali Milano

New member
שאלות ליולי../images/Emo8.gif

איזה עונה הכי אהבת במכושפות? אהבת את התספורת של אליסה ב2003? אליסה או שאנן? אליסה או הולי? אליסה או רוז? מי יותר חתיך בסמווליל אוליבר או קלארק? יש לך רישון? יש לך פוסטרים או דברים שקשורים לאליסה\מכושפות? מי את חושבת שמתאים לאליסה? מה את עושה בזמך החופשי? תרצי להתגייס אחרי הבית צפר או שרות לאומי? איזה חלום שלך היית רוצה שיתגשם? את מי יותר אהבת את רוז או שאנן ולמה? מה את חושבת על הסיכסוך של אליסה ושאנן? קק דילה? זהווווו

julie90

New member
עונה לנטלי ../images/Emo8.gif

איזה עונה הכי אהבת במכושפות? עונה רביעית (בעיקר בגלל הזוגיות בין פיבי וקול) ועונה שמינית (בילי
) אהבת את התספורת של אליסה ב2003? זה ממש לא משנה איזו תספורת יש לה, היא יפה תמיד!
אליסה או שאנן? אליסה!!! אליסה או הולי? אליסה
אליסה או רוז? אליסה... מי יותר חתיך בסמווליל אוליבר או קלארק? אוליבר? תזכירי לי מי זה?..(יכול להיות שהוא מעונה 6 ועוד לא ראיתי...) יש לך רישון? חח לא. וגם לא יהיה בזמן הקרוב. יש לך פוסטרים או דברים שקשורים לאליסה\מכושפות? פוסטרים לא אבל תמונות במחשב כן. מי את חושבת שמתאים לאליסה? לא יודעת, האמת. אבל בריאן קראוס והיא נראים מהמם יחד! מה את עושה בזמנך החופשי? הולכת לקולנוע, הולכת לים, קוראת ספר, רואה סדרות, מתכתבת באינטרנט... תרצי להתגייס אחרי הבית צפר או שרות לאומי? אין לי בעיה להתגייס. איזה חלום שלך היית רוצה שיתגשם? שאלה קשה. היו לי הרבה חלומות כאלה
. את מי יותר אהבת את רוז או שאנן ולמה? רוז. כי היא בתפקידה במכושפות אהבתי יותר את הדמות שלה. היא הייתה אדישה פחות. מה את חושבת על הסיכסוך של אליסה ושאנן? באמת אין לי מושג מה קרה שם, אבל העיקר שאליסה נשארה בתפקיד שלה!! קק דילה? חרא-שו

מוסיפה שאלות ליוליה

אתם יודעים למה כיף לי להוסיף שאלות,כי אני יודעת שאותי לא ישאלו מה שאומר שמותר לי להוסיף הרבה שאלות ואתם תעבדו קצת.חח אז מפורום השמיניה: איך עבר חודש יולי? משהו הכי טוב שקרה לך בחודש יולי: אוהב/ת את חודש אוגוסט? מה הדבר שאת/ה הכי מחכה לו בחודש אוגוסט? עצוב/ה שזה החודש האחרון לחופש? מה אתם מאחלים לעצמכם שייקרה באוגוסט? אני המצאתי את השאלות הבאות
שיר מומלץ? האם גילית משהו חדש השבוע? האם ראית האלופה? האם יש לך ספוילרים לאלופה?אם כן,שפכי.חח נכון שמילי יותר חמודה כזאת? נכון שדורי מציק? נכון שתום לא ימות[או שכן]? וזהו..ח

julie90

New member
../images/Emo13.gif

איך עבר חודש יולי? סבביישן משהו הכי טוב שקרה לך בחודש יולי: הלכתי הרבה לקולנוע חח
אוהב/ת את חודש אוגוסט? לא
חם לי!! מה הדבר שאת/ה הכי מחכה לו בחודש אוגוסט? טיול הישרדות
עצוב/ה שזה החודש האחרון לחופש? כן מה אתם מאחלים לעצמכם שייקרה באוגוסט? שירד שלג
אני המצאתי את השאלות הבאות שיר מומלץ? מה שאתם אוהבים.. האם גילית משהו חדש השבוע? כן. המחשב שלי שונא אותי
האם ראית האלופה? כן
האם יש לך ספוילרים לאלופה?אם כן,שפכי.חח - יש שמועות, אבל אני לא מאמינה לרוב. נכון שמילי יותר חמודה כזאת? כןןן
נכון שדורי מציק? מאוד. הוא אדיש כזה...לא מגיע למילי!!! נכון שתום לא ימות[או שכן]? לדעתי הוא לא

למעלה