מושלמת.
ה הטופ מודל הבא New member 15/12/07 #23 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo127.gif
ה הטופ מודל הבא New member 15/12/07 #18 אללללללוההההההההההההההההההייתתתתת מתוך כתתתבה שרושמים כמה היא ה===יופי האמריקאי המושלםםםםםםםםםםםםםםם... אלוהיייייייייייייייתתת פשוט אלווווווווווווווההההההיתתת
אללללללוההההההההההההההההההייתתתתת מתוך כתתתבה שרושמים כמה היא ה===יופי האמריקאי המושלםםםםםםםםםםםםםםם... אלוהיייייייייייייייתתת פשוט אלווווווווווווווההההההיתתת
ה הטופ מודל הבא New member 15/12/07 #22 כשאני יגיע לגן עדן זה המלאאאאאאךךך שאני צ'ה לראותתתתתתתתתתתת :]] ה==תמונה העוצרת נשימה שלה מהתוכניתתתתתתתתתתתת:]
כשאני יגיע לגן עדן זה המלאאאאאאךךך שאני צ'ה לראותתתתתתתתתתתת :]] ה==תמונה העוצרת נשימה שלה מהתוכניתתתתתתתתתתתת:]
ה הטופ מודל הבא New member 15/12/07 #24 זהווווווו אני מוסיפותה לחתימהההההה תאלוהההההההההייתתת הזאת. WIINNNEEEEEEEEEERRR ~סגידה~
A Almighty Efraty New member 15/12/07 #27 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifדי להכפיל אותיות ולכתוב בצורה לא ברורה! מה לא ברור? למה אני לא יכולה להכנס להודעה שלך בלי להתעוור?
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifדי להכפיל אותיות ולכתוב בצורה לא ברורה! מה לא ברור? למה אני לא יכולה להכנס להודעה שלך בלי להתעוור?
T trashy c h i c New member 16/12/07 #29 ../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifכל מילה בסלע. חח למרות שאני כבר לא קוראת את רוב ההודעות שלו מרוב שאני לא מבינה XD
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifכל מילה בסלע. חח למרות שאני כבר לא קוראת את רוב ההודעות שלו מרוב שאני לא מבינה XD