בושה וחרפה על החוצפה זה בטח יצורה שלחה אותך לכתוב
ס סחוגיפלצת New member 21/11/07 #25 אני חדש פה כך שעוד לא הספקתי להתערבב. מצד שני גם אחרי שנים פה לא אצליח להתערבב אבל זה כבר סיפור אחר ...........
אני חדש פה כך שעוד לא הספקתי להתערבב. מצד שני גם אחרי שנים פה לא אצליח להתערבב אבל זה כבר סיפור אחר ...........
ל לומד לעוף New member 21/11/07 #26 יש בך חוש ניבוי? כיצד אתה יודע שלא תשתלב? אנחנו מאד מכניסי אורחים, כל אחד משתלב פה, אם זה להשתלב יחד איתנו ואם זה להשתלב במקום אחר. בסוף, כולם משתלבים
יש בך חוש ניבוי? כיצד אתה יודע שלא תשתלב? אנחנו מאד מכניסי אורחים, כל אחד משתלב פה, אם זה להשתלב יחד איתנו ואם זה להשתלב במקום אחר. בסוף, כולם משתלבים
ס סחוגיפלצת New member 21/11/07 #27 לא, לא... סתם ניסיתי להצחיק... איכשהו....אממממממ....... יורד גשם חזק הא?
מ מלאך הרחמים New member 20/11/07 #14 צריך תרומת שמיכה? כי אני בטוחה שיש כמה מקומות שתורמים דברים כאלו... אפשר להפנות אותך לפורום עזרה לקהילה אם המצב שלך כל כך רע.... <טוב לדעת שלא רק מורים בשביתה נמצאים עמוק בתחתית קו העוני...>
צריך תרומת שמיכה? כי אני בטוחה שיש כמה מקומות שתורמים דברים כאלו... אפשר להפנות אותך לפורום עזרה לקהילה אם המצב שלך כל כך רע.... <טוב לדעת שלא רק מורים בשביתה נמצאים עמוק בתחתית קו העוני...>
ל לומד לעוף New member 21/11/07 #23 אני צריך חולצות ארוכות אני לא מוצא את החולצות של החורף שעבר! אני נשבע שהיו לי לפחות 8 כאלה, יפות יפות.
אני צריך חולצות ארוכות אני לא מוצא את החולצות של החורף שעבר! אני נשבע שהיו לי לפחות 8 כאלה, יפות יפות.
מ מלאך הרחמים New member 22/11/07 #29 אהה מצטערת, לא יכולה לעזור לך. באילת לא ממש לובשים ארוך ואני כבר תרמתי את כל בגדיי החורף שלי.