מערכות יחסים בסדרה!

pink panther 8

New member
../images/Emo193.gifמערכות יחסים בסדרה!../images/Emo101.gif

טוב אז זו שאלה שמעסיקה את רובנו והיא מופזרות בכל השירשורים שיש לנו בפורום חחחח אז נתחיל שרשור אחד גדול על מערכות יחסים תעלו השערות(תסלחו לי אם יש שגיאות כתיב שונאת דיקדוק) לעתיד... אם מי האוס אמור להיות בסדרה בעתיד??? איתי?סתם חחחח אם קמרון? (לגמרה בעד האוס&קמרון לנצח שתיי נשיקות במצח...) אם קאדי?? (יכול להיות מעניין ואף מסקרן רייטניג זה בטוח יביא!) ולמוזרים שביניכם אם ווילסון??(ממש לא בעד) אז קדימה להגיב...

randomguy

New member
אוקיי, זאת שאלה שכבר עסקנו בה רבות

נחלק לשניים, מערכות יחסים רומנטיות (הסתבר לי שזה מה שמסמנים בסלאשים), ומערכות יחסים אחרות. אז בסלאשים אני רוצה לראות את קמרון עם (לא "אם" כמו שכתבת) צ'ייס, עדיף סצינות כמה שיותר סקסיות
(רצוי גירסה למבוגרים
). וגם האוס\קמרון, אבל כאן אני מעדיף יותר סצינות רומנטיות או אמוציונליות, פחות סצינות סקסיות. בקשרים רגילים אני מעדיף גם האוס וקמרון, וגם האוס וווילסון.

randomguy

New member
סצינות סקסניות של האוס\קמרון זה

לא כל כך מלהיב אותי כי הוא מבוגר ממנה ב 20 שנה וזה קצת סוטה

Benjamin Turner

New member
במילותיה של קמרון: and you're so

young
זה לא סוטה, זה סקסי לאללה. נשים נוטות פעמים רבות להימשך לגברים מבוגרים יותר, ובלי להיכנס לתיאורים גרפיים, די בצדק
אגב, יוּ נגד, ג'ניפר בעד (נכנסו עמוק מדי לדמויות שלהם?
)

pink panther 8

New member
מה??????

אני לא ירצה לראות את האוס אם ווילסון בשום פנים ואופן אם הם יהפכו את האוס להומוסקסואל אני לא רואה יותר את הסידרה נשבעת לכם זה ממש לא מתאים! לא שיש לי משהו נגד הומסקסואלים אבל האוס ווילסון לא הומוסקסואלים!

Benjamin Turner

New member
מה קרה לך, האוס/וילסון שולטטטט!

ואם לחזור לשפה ראויה לבת 26, בתכלס וילסון הכי מתאים להאוס, וזוגיות כזו גם לא תתן לסדרה להתדרדר כמו שעלולה כל זוגיות הטרוסקסואלית, אבל אין סיכוי שזה יקרה-אמריקקים, פריים טיים והכל. קמרון היא הnext best thing, זו אחת הסיבות שאני תומכת בהאמרון.

pink panther 8

New member
אני עדיין מתנגדת...

לא יודעת מה יש לכם אתם כל כך רוצים מקווים מצפים לראות את האוס ווילסון ביחד כשהם שתיי גברים סטרייטים.... ובקשר לאלה שקוראים בין השורות הם פשוט מחפשים לראות משהו שלא קיים ראיתי ראיון אם הבריאן סינגר והוא אמר שהם משתדלים לפתוח את האפשרויות ושלכל אלה שמשערים שלקשר של האוס וויסלון יש איזה שהוא סיכוי ביחד לא לפתח ציפיות.... למה הוא אמר את זה כי זה ברור שהאוס ווילסון סטרייטים i mean come on האוס היה עם ___בסוף פרק 12 ווילסון היה נשוי לפחות 3 פעמים אני חושבת... האוס גם היה עם סטייסי יצא לדייט אם קמרון פעמיים(בעונה הראשונה בפרק אם הmonster trucks ובlove hurts)... בקיצר האוס ווילסון לא הומואים.....! האוס וקמרון צריכים להיות ביחד! האוס וקאדי מסקרן! ותאמת שאת השאר צ'ייס ופורמן לא מי יודע מה מעניין חחחח

Hieros Gamos

New member
כל מה שאמרת פה לא סותר בשום פנים

ואופן אפשרות לזה שהם כן הומואים. שוב, אני לא חושבת שהם כן, אבל אני חושבת שהם מושלמים ביחד והיה הכי משמח אותי בעולם בערך (טוב לא, אבל מבחינת מ"י בסידרה) לראות אותם כזוג. זה שהאוס היה עם זונה- בוּ הוּ
זה שהוא יצא עם קמרון וסטייסי לדייטים וזה שווילסון היה נשוי גם לא אומר כלום, אף אחד מעולם לא שלל את האפשרות שהם ביי (סתם שתדעו, להיות ביי זה הדבר הכי הגיוני בעולם בערך, זה נותן לך פי שתיים מגוון..חבל שאני צרת אופקים
). ועוד משהו, זה שווילסון *היה* נשוי 3 פעמים מוכיח שהוא לא ממש מסתדר במערכות יחסים עם נשים, כנראה שהרבה יותר טוב לו עם גברים
האוס ו-ווילסון מושלמים. i'm gay. oh, that's not what you meant! would explain a lot though- no girlfriend, always with Wilson, obsession for sneakers
אני חושבת שזה לא מדויק אבל סלחו לי, אני לא מתה על הפרק

Benjamin Turner

New member
צודקת במיליון אחוז../images/Emo45.gif

יש תיאוריה פסיכולוגית די מבוססת שאומרת שרוב בני האדם הם למעשה היכנשהו על סולם הbi, וג'יימס (כן, זה הניק המשותף שלי עבורם מעתה ואילך) לא רק bi, הם גם יכולים להיות פשוט גייז מודחקים
מה שכן, לא ממש אכפת לי אם הם יישארו bestest buddies והאמרון יראו קצת אקשן
, הקשר בין האוס לוילסון כל כך הרבה יותר עמוק מסתם סקס. ואני דווקא מאוד אהבתי את הפרק. מקווה שיגיע שוב תורו בקרוב (התחלתי לצפות מההתחלה, אני ב103
).

Benjamin Turner

New member
ויי זמיר... וג'יימס לא חייבים להיות

bi, הם יכולים להיות פשוט גייז מודחקים.

Hieros Gamos

New member
פסיכולוגים מרוויחים המון כסף

מתאוריות
(עזבו, המדריך שלי פסיכולוג וכל הזמן מציע לנו סשנס תמורת 10 שקלים לדקה
). איך בדיוק ג'יימס זה ניק *משותף* (משותף ביינג מילת המפתח) להם?
זה מאוד הגיוני האמת... ובהחלט, זה שהוא כל כך הרבה יותר מזה רק עושה אותם לכל כך מושלמים. זה כנראה הקשר הכי ארוך ועמוק שלכל אחד מהם אי פעם היה..חוצמזה, שהם מושלמים
(המילה הזאת מופיעה הרבה יותר מדי במשפטים שלי כשאני מדברת על האוס ו-ווילסון...)...אממ לוידעת לגבי האמרון, שוב אני מעדיפה האדי על זה...אני פשוט רוצה שיהיה יותר ווילסון. היה העונה הזאת כמה פרקים שהוא הופיע בהם די הרבה (House Vs. God נניח) אבל עדיין זה לא מספיק ויש המון פרקים שרואים אותו בערך לדקה
ווילסון הוא אלוהים
(להזכירכם, Wilson: House, this is god!
) ולא רק זה, הוא גם סופר!ווילסון! הוא צריך להופיע יותר! חבל רק שרוברט לא רוצה
לוידעת, יש שם קטעים טובים אבל

Hieros Gamos

New member
מיכ שלחתי לפני הזמן../images/Emo67.gif

והמשך- לוידעת, יש שם קטעים טובים אבל יש הרבה יותר מדי צ'ייס לטעמי והפרק מעצבן אותי כי אני גם לא יכולה לראות אותו כמו שצריך במחשב
את ב1X03 והפרק ה2X08, יש 22 פרקים בעונה ראשונה, You do the math

Benjamin Turner

New member
אני הורדתי איזשהו קודק ומאז אין לי

שום בעיה לראות אותו. רוברט אמר (בצחוק) שהוא רוצה ספין אוף של וילסון, וטוען שהאוס נראתה לו כמו אנסמבל, כך שלא הייתי מסתמכת על כך שהוא מאושר מזה שהוא עובד רק יום או יומיים בשבוע. איכשהו יש לי הרגשה שהוא היה שמח ליותר זמן מסך, אפילו אם לטענתו הוא היה מתאבד אם הוא היה יוּ. לגבי ג'יימס, מה שמו המלא של יוּ, תזכירי לי?

Hieros Gamos

New member
יופי, מאוד בוגר.

זה לא ניק משותף של האוס ו-ווילסון...או של יו ורוברט. זה פשוט...שילוב של RL וסידרה שזה מעט חולני למען האמת
הבעיה שלי היא לא הקודאק. אני יכולה לראות אותו אבל במדיה פלייר הוא כל הזמן נעצר לי (זה לא זורם כזה וזה משגע אותי) ובדיוואקס הוא כהה לי מדי ואני לא רואה כלום.

למעלה