מערכות יחסים בסדרה!

J e i n

New member
יש לך טעות בחתימה ../images/Emo6.gif

זה צריך להיות I'm *a* bitch P: אני אומר את הסלאשים הכי סבירים לדעתי, ואת אלא שהייתי רוצה ^^ אוקיי, לגבי האוס - בן הזוג הכי פחות מוזר יהיה עבורו קאדי. היא מכירה אותו והכל. אבל לא נראה לי שהיוצרי הסידרה יעשו את זה, ומאותה סיבה בדיוק. והייתי רוצה לראות אותו עם ווילסון
(או בואו נאמר כך, מבין כל האופציות, ווילסון הוא ההכי פחות גרועה לדעתי). לגבי האוס/קמרון - צריך להודות בעובדה שהם פשוט לא מתאימים זה לזה, אפילו בתור הפכים. אין סיכוי שהוא יתאהב בה (אלא אם כן יוצרי הסדרה יחליטו לעשות משהו ממש OOC), או שהיא בו. הוא זקן בשבילה. היא מפגרת לדעתו,עם כל המצפון שלה. אולי לא מפגרת, אבל אדם ממש חלש אופי, הוא לא חש כל כך כבוד אליה (אולי בשכבות מאוד עמוקות ונסתרות של עצמו P: אבל הן הרבה יותר מידי נסתרות). במקרה שלה, לדעתה הוא יותר מידי לא מוסרי (וזקן
). אם כי לא מספיק כדי שהיא תרצה להיות איתו כדי לשנות אותו (ככה הפכים מתאהבים לפעמים
). היא פשוט למדה לקבל אותו בתור מין יצור תימהוני, עובדה שאי אפשר לשנות. (וואו, זה היה ארוך..) טוב, מובן שהאוס/צ'ייס או /פורמן בכלל לא מתקבל על הדעת P: (לפחות מבחינת היגיון הסידרה. כי האוס/צ'ייס פותח הרבה אפשרויות פאנגירליות
) קמרון - היא וצ'ייס היו יכולים להיראות הגיוני ביחד, אבל בפועל הם לא מי יודע מה מתאימים. הוא יכל להתאהב בה, אבל היא.. אין שום תכונה בו שהיא יכלה להימשך אליה (ואני לא יודעת מה הלך בעונה הקודמת, עם אבא של צ'ייס, ועם זה שהיא שכבה איתו
). מצד אחד, הוא לא רע מידי כדי שהיא תתאהב בו בגלל ההפכים (מה שאמרתי קודם עם האוס). מצד שני הוא לא טוב מידי, שהיא תימשך לצד המלאכי שלו
. אבל אם מוכרח להיות לה בן זוג כלשהו, פורמן נראה לי מעט הגיוני. אני לא חשה כל סימפטיה כלפי הסלאש הזה, וזה גם יראה טלנובלאי להחריד, אבל כרגע, זה בן הזוג היחיד שאיכשהו אני יכולה לדמיין לה. לגבי צ'ייס - אני לא חושבת שאטרח להשקיע בכלל מחשבה בנושא ._. פורמן - לא הייתי רוצה אותו עם אף אחד. והוא היה יכול להיות עם קמרון אולי. מי נשאר?
ווילסון D: טוב, לא משנה עם מי הוא יהיה, זה בכל אופן יהיה חמוד 3> אני בעד האוס כמובן
אבל אין לי מושג מה היה נראה הגיוני.

Zeitonie

New member
אני לא יודעת לגביי האוס\קמרון

הקטע הוא, שעם כל זה שהיא כולה טובה ומוסרית, דווקא ה,כביכול, חוסר מוסריות שלו עשוי למשוך אותה. והוא סתם מתוסבך מדי מכדי שיהיה ברור האם יש איזשהי פרספקטיבה למצב הזה מבחינתו. כרגע הוא עסוק מדי בלא להתייחס אליה ככה. למרות שפה ושם יש לו הבזקי סימפטיה יוצאי דופן. מה שכן - קמרון\ווילסון נראה לי הגיוני. הם מסתדרים, ופה ושם יש להם קטעים חמודים ביחד.

J e i n

New member
קמרון/ווילסון ../images/Emo12.gif

וואו, זה אפילו לא עלה בדעתי... אבל כשחושבים על זה, זה מתאים
אני מאוד מסופקת שיעשו את זה... למעשה, אני בטוחה שלא, אבל הם באמת יכלו להיות זוג מתאים
לגבי קמרון/האוס, חשבתי על הקטע של הניגודים שנמשכים זה לזה, אבל כמו שאמרתי, לא נראה לי שזה היה עובד במקרה שלהם. הדברים האלה בד"כ קורים כש"בצד הטוב" יש רצון לשנות את הצד השני לטובה. אבל במקרה שלהם, אני חושבת שקמרון כבר למדה לקבל את האוס עם המוזרויות וחוסר המוסריות שלו, בתור מין תופעת טבע
(אני חוזרת על עצמי כבר..). ככה שחוסר המוסריות לא יעבוד לדעתי. לגבי מה שאמרת על האוס, מסכימה.

Zeitonie

New member
היא אנם מתייסחת אליו כאל איזו

תופעת טבע מוזרה, אבל זה לא מונע ממנה להתעניין בו באופן יוצא דופן, לא? כל החפירה שלה בפרק עם ההורים שלו, לדוגמא. וזה כבר אחרי שהיא הפסיקה כביכול להראות סימנים למשיכה מינית כלשהי.

אל תסקלו אותי באבנים, אבל ../images/Emo55.gif

אני לא רואה את האוס עם אף אחד. זה לא שאני לא רוצה בטובתו. אבל אני מעדיפה אותו ממורמר ציני שכזה. אל תסקלו באבנים, בבקשה

Papito

New member
כמו הבחור בפרק 1x07 - Fidelity

שהעדיף שאשתו תמות, כי אם היא הייתה ניצלת זה היה אומר שהיא בגדה בו

Papito

New member
אנשים מעדיפים שאחרים יאכלו חרא

העיקר שלא ייפגעו

אז אתה אומר שאני רעה? ../images/Emo55.gif

שאני רוצה שיהיה לו רע כדי שאני לא אפגע? א. זה תכנית טלוויזיה. לא אמיתי.
ב. אני לא ייפגע אם תהיה לו מערכת יחסים בסדרה. Oס ג. אני אומרת רק, שזה יהרוס את הדמות שלו כממורמר ציני שכזה, אם תהיה לו מערכת יחסים והוא יהיה מאושר או משהו כזה.

Zeitonie

New member
לא בהכרי יהרוס את האופי הממורמר שלו

הקטע הם הציניות הממורמרת של האוס, הוא שהיא נובעת ממידה די גדולה של התנשאות. לא התנשאות מהסוג של "היי, אני חכם וכולכם טיפשים", אלא התנשאות כזאתי של בנאדם שמכיר את האופי האנושי בכל האיכסה שלו, ורואה כמה שאחרים לא. ובמקרה גם מוקף במספר לא קטן של אנשים טיפשים. מעין התנשאות סוקרטית כזאת "ההבדל היחיד ביני לבין אנשים אחרים, הוא שאני יודע שאני לא יודע כלום, והם לא יודעים את זה".

randomguy

New member
../images/Emo45.gif זה היגיוני מה שאת אומרת, ונראה

לי שלא ממש צפויה לה זוגיות מוצלחת בעתיד בסדרה כי זה יהרוס את הדמות, אבל אנחנו סתם כותבים פנטזיות

שטויות.... מה הקשר בכלל?

ושהאוס היה עם סטייסי הוא היה רך ועדין? זה האופי שלו להיות ממורמר וציני ושום זוגיות לא תיקח את זה מימנו- סטייסי גם אמרה לקמרון שהוא היה תמיד כזה ממורמר וציני- עוד לפני הסיפור עם הרגל- כלומר גם שהזוגיות והבריאות היתה טובה... כלומר זה האוס- אז אין שום סיבה ל"חשש" שזוגיות שלו עם איזשהיא דמות תפגע באופי שלו.. שלמדו לאהוב..

סלוניק

New member
אבל חייב יהיה להיות משהו

כל סדרה זקוקה למערכת יחסים פנימית בשביל לקדם את העלילה.

Benjamin Turner

New member
יש צדק מסוים בדברייך, ואכן גם לדעתי

אסור להאוס לפתח מערכת יחסים לאבי-דאבית עם אף דמות (אלא אם כן זה וילסון: מערכת יחסים כזו טומנת בחובה כל כך הרבה בעייתיות ויצוק לתוכה כל כך הרבה תוכן-לא בגלל שאלה יחסים הומוסקסואליים אלא בגלל השלב המאוד בעייתי בחיים בו זה נופל על האוס ו-וילסון, עד שאני לא מאמינה שזה יפגע במרמור או בציניות של האוס-אם כבר, להפך. מצד שני, אין סיכוי שמערכת יחסים כזו תתקיים אי פעם בפריים-טיים האמריקאי, אז אנחנו נשארים כשחצי תאוותנו בידינו, עם הסאבטקסט המגניב כפיצוי
). עם זאת, כשם שהאוסטייסי לא הזיק להאוס (ולטעמי רק הוסיף רבדים לדמות ולימד אותנו המון עליה ועל עברה, למרות שאני אישית לא משתגעת על השילוב של יוּ עם סילה וורד), גם האמרון, אם ייבנה נכון-כלומר מערכת יחסים קצרת טווח, בלתי תפקודית ו/או פגומה בצורה כלשהי, רק יתרום לסדרה, וכך גם האדי (אם כי אני עצמי תומכת בהאמרון, משום שאני מאוד אוהבת את קמרון וזה גם מאפשר לי יותר לחיות vicariously). מה שעוד אסור לדעתי בתכלית האיסור שיקרה היא מערכת יחסים של will they won't they עם אחת הדמויות, כזו שבה האוס רוצה את אותה הדמות ואותה הדמות רוצה את האוס, רק שזה אף פעם לא באותו זמן,
ל3X01 כשם שמסתמן על פי meaning שהולך לקרות עם האמרון. זה יהיה פשוט נורא. כל כך בנאלי ומרגיז...

Zeitonie

New member
בנוגע ל-../images/Emo58.gif

מסכימה לחלוטין. זה פשוט יהיה כל-כך מריחה מעצבנת וחסר טעם ובנאלי.

Tal2012

New member
האוס עם..

סטיב
ונגמר הסיפור
מתאימים ביחד.. שניהם בודדים

למעלה