תכנון שבועי

זה מקצוע כזה

לתרגם דברים מאנגלית לעברית. אבל אני לא ממש אוהבת את זה.. המורה שלי ממש מעצבנת אותי, ואם אני אפרוש אני אדפוק את 3 הבנות האחרות -.-

MadBerry

New member
אז את עושה 5 יחידות באנגלית?

הייתי מתה שיהיה לי תרגום בבי"ס

אני עושה 5 יחידות ללא קשר לתרגום

תרגום זה 2 יחידות, זה מקצוע בפני עצמו... זה יוצא שאני עושה 7 באנגלית

כה... כי הבצפר שלנו ממש מצומצם,

אנחנו בקושי 250 בתיכון שזה חטיבת ביניים ותיכון... ובשכבה אנחנו רק 35 תלמידים. והרוב לא רוצים להישאר עד 4 וחצי בשביל ללמוד תרגום. אז אנחנו 4 בנות מסכנות -.-

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif בהצלחה בביולוגיה!

היה לי מבחן אחד בזה עד עכשיו וקיבלתי 93... אני מקווה שאני אצליח לשמור על ציונים כאלה! דיסני
אני חולה על הסרטים האלה!

חחחחח שנה שעברה גמאני הפתעתי

את עצמי וקיבלתי 95, אבל זה ממש קשה לי ורבייה בצמחים זה כ"כ לא מעניין!!!! וסרטי דיסני משפיעים עלי! אני מתה עליהם! ואחיותיי סובלות מזה XDD

dairy milk

New member
תכנננננננננננ"ש ../images/Emo3.gif

רק אני חושבת שמתאים לטום איזה שרביט שם ביד?
יום ראשון: היה היום!! הייתי בביצפר, הייתי בישב'צ והייתי אצל חברה שלי ^^ יום שני: בתכנון: לחרוש למתמטיקה
יום שלישי: מבחן במתמטיקה! אח'כ אני הולכת לחברה שלא הייתי אצלה בבית נראלי מכיתה ח', אבל היא אצלי כל הזמן
יום רביעי: המממ ללמוד למחשבת ?!
לעשות שלטי פרסום למשהו של הסניף. יום חמישי: ערב סרט לחניכות החמודות שלי ^^ מבחן במחשבת יום שישי: התנדבות בספריה
ל-י-ש-ו-ן! יום שבת: לישון ובנ'ע
שבוע טוב!!!!!!!! ^^

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifממש שבוע פנאן ישלך ../images/Emo6.gif

בהצלחה במתמטיקה [ומחשבת?XD]

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחח גמלך יש מבחן במתמטיקה?! XD

מה קורה בשבוע הזה שלכולכן פה יש מבחן במתמטיקה?!XD בהצלחה במבחנים!!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifתכננש../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

יום ראשון: בצפר, גרנד קניון עם ילנה - בהחלט היה מעניין. יום שני: בתפר עד 5 - כולל שעתיים מתמטיקה, שעתיים מדעי המחשב, ושעתיים פיסיקה. מלבב
לספר לאמא על הציון במתמטיקה והמש''וב[?] ;; לדבר עם אנטון בקשר למד''א יום שלישי: מתחילה ב9
בצפר ללמוד לשל''ח הדפוק הזה פעולה ! יום רביעי: בחן בשל''ח יום חמישי: שוב, שעתיים מתמטיקה על הבוקר ;; הכנה לכימיה יום שישי: בצפר לישוווווווווווון~ לצאת בערב
יום שבת: לישוןלישוןלישון מתמטיקה
במיוחד אחרי הציון המלבב במבחן . (64 ;-;) לצאת מאוחר יותר

../images/Emo109.gifחחח גם לי יש מבחן במתמטיקה!../images/Emo6.gif

אבל עזבו גם אם יאחלו לי בהצלחה זה לא הולך לעזור חחח

למעלה