אתן באותו בצפר?! >>
E Envious New member 16/2/06 #30 כן הא ענבר.. רק חסר שאני אומר "מאוהבת בחבר הכי טוב שלה.." ודים לא יאהב את זה P:
K keep smiling New member 16/2/06 #31 מה אנחנו שומעים פה? ס_ס../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif שפכו, שפכו, רכילות עסיסית! <:
B Bakura New member 16/2/06 #33 ../images/Emo96.gif אני -לא- מאוהבת בודים. בחיי. זכר ונקבה לא יכולים להיות חברים הכי טובים? T_T (אבל אני רוצה לציין שודים ממש כוסון. :> בוחעחע. רוסים בלונדינים זה כייף )
../images/Emo96.gif אני -לא- מאוהבת בודים. בחיי. זכר ונקבה לא יכולים להיות חברים הכי טובים? T_T (אבל אני רוצה לציין שודים ממש כוסון. :> בוחעחע. רוסים בלונדינים זה כייף )
B Bakura New member 15/2/06 #23 ../images/Emo96.gif ממתי אנחנו באותה כיתה? XD אם לא זכור לך, גורמים מסויימים החליטו שאני צריכה ללכת לכיתה שונה, ושאצלכם צריכים להכנס לכיתה רק האנשים המובחרים (והמופרעים) ביותר. >__________> אבל שנה הבאה גם אני וגם זוהר נלך יחדיו למגמת תקשורת ויהיה לנו כייף 3>!~ -שמחה- ^_^
../images/Emo96.gif ממתי אנחנו באותה כיתה? XD אם לא זכור לך, גורמים מסויימים החליטו שאני צריכה ללכת לכיתה שונה, ושאצלכם צריכים להכנס לכיתה רק האנשים המובחרים (והמופרעים) ביותר. >__________> אבל שנה הבאה גם אני וגם זוהר נלך יחדיו למגמת תקשורת ויהיה לנו כייף 3>!~ -שמחה- ^_^
B Bakura New member 16/2/06 #28 ../images/Emo96.gif אני בכיתה רוחנית~XD או מעבר לקיר כותבת טומדמבי XD
B Bakura New member 15/2/06 #25 ../images/Emo96.gif קדימה זוהר, בואי נראה אותך. |אתגר| *שולפת את תיקיית היאוי האימתנית שלי* אתן מוזמנות לקבל את זה בתור שרשור שונן איי ^_^~
../images/Emo96.gif קדימה זוהר, בואי נראה אותך. |אתגר| *שולפת את תיקיית היאוי האימתנית שלי* אתן מוזמנות לקבל את זה בתור שרשור שונן איי ^_^~
B Bakura New member 16/2/06 #38 ../images/Emo96.gif גם לי יש ילדות קטנות. ואני יודעת, חיטטתי לך בתיקיית התמונות, זוכרת?