אני ענבל, אבל כבר מזמן לא בת 30
הניק מעודכן לתקופה בה פתחתי ניק בתפוז... אהמממ... חגגתי 39 לא מזמן, כך שמסתבר שאין לי חיים כי אני כבר כמעט עשור שורצת בפורומים
אני אמא יחידנית לרומי בת ה-9 וחצי, במקצועי ה"רשמי" אני מעצבת גרפית אבל כרגע לא עוסקת בזה (זקוקה לשדרוג/השתלמויות כדי לעבוד ברמה מקצועית הדרושה כיום) - ומתפרנסת מטיפול בילדים בגנון. מה שמשך אותי לתחום העיצוב זה בדיוק מה שמשך אותי לתחום הלקים: היכולת לשחק עם צבעים
. יש לי חולשה לצבעוניות מגיל צעיר. יש לי עוד תחביבים צבעוניים: אני סורגת. תמיד היו לי בסביבות 10 לקים זרוקים במגירה, וחולשה אינפנטילית לנצנצים. בנוסף לרצון לשתף את כל העולם באהבות שלי - ובהשראתה הברוכה של תולי, שלבלוג שלה נחשפתי כשחיפשתי איזשהו לק ירוק, פתחתי בלוג שהיה פעיל יותר משנה ובו סקרתי בעיקר לקים שניתן להשיג בארץ, אבל גם כאלו מחו"ל. כל זאת נעשה בלי להזמין לקים באינטרנט (אני בתולה בתחום) ובלי לנסוע לחו"ל. זכיתי בכמה הגרלות והחלפתי מתנות בכמה הזדמנויות עם בלוגריות מחו"ל וכך האוסף שלי תפס נפח וקיבל ארומה גלובלית
כיום אני אוחזת בכ-300 לקים. מזמן לא ספרתי וזו הערכה בלבד. הבלוג מושבת בינתיים - כי אחרי ששתי מצלמות התקלקלו לי, רכשתי חדשה והיא אבדה לי
אבל אני בשאיפה לחזור ולפרסם פוסטים בעתיד. עדיין מדגדג לי לצלם סווטצ'ים כל פעם שאני מורחת לק...