הייתי שמחה להכיר אתכן יותר בבקשה

רוני325

New member
../images/Emo194.gif הייתי שמחה להכיר אתכן יותר בבקשה

תספרו קצת עליכן...

רוני325

New member
אז אני ...אתחיל../images/Emo8.gif

שמי האמיתי אינו באמת רוני (ואעדיף שישאר כך...) נשואה ויש לי 2 בנים 1 בן 11.5 והשני בן 6.5 (כן כן הפרש קצת גדול אבל כייפי)...2 התחביבים הגדולים ביותר שלי היא קניה ומריחה של לקים ואיפור. כל זה החל מגיל 12 בערך והתעצם יותר ויותר בשלוש השנים האחרונות...אני גם מאד מאד אוהבת נעליים והייתה תקופה שהייתי מזמינה נעליים מאיביי עד שזה הפך לעסק קצת יקר...אז הפסקתי.. חוץ מזה אני אוהבת טיולים עם ילדיי ובעלי, קניות בסופר או בכל מקום אחר, לגלוש במחשב והרבה...ולקרוא מידי פעם עיתון... וזה מה שעלה לי בראש ברגע זה.. אז קדימה בנות מי הבאה בתור??

ואני אמשיך...

שירלי, בת 26, סטודנטית באונ' העברית, נשואה קצת יותר משנה. מכורה קשות לכל הנוגע לטיפוח ואיפור. אני תמיד קונה סטים של קרמים וסבונים במבצעים "שיהיה בבית, כשנצטרך לתת מתנה" וכמובן שתמיד שומרת לעצמי בסוף... גם כמויות האיפור שלי הן די פסיכיות... יש לי מעל ל-50 זוגות נעליים וזה אחרי שמסרתי כ-10 זוגות רק לפני שבוע.... המצב קשה, אני יודעת... אני מאוד מאוד אוהבת לאפות ולבשל, יש מצב שזו הסיבה היחידה שבעלי התחתן איתי
הלקים זו התמכרות יחסית חדשה אצלי, נכנסתי לזה חזק רק בשנה האחרונה... אני לפחות פעם בשבוע נכנסת לטראנסדיזיין, בונה הזמנה, מגיעה כמעט עד למסך התשלום ו... סוגרת... לפעמים אני נהנית רק מתהליך חיפוש הלקים ולא באמת צריכה אותם כאן ועכשיו... נראה לי שזהו... נעים להכיר!

noash5

New member
רעיון מעולה!

אני נועה, בת 22 מהמרכז. כמה שזה ישמע מוזר - אני שונאת איפור! (נראה לי שיש לי איזושהי טראומת ילדות מהאיפור של פורים) אבל מתחילה התמכרות ללקים. ההתמכרות התחילה דרך העמוד הראשי בתפוז. הגעתי לבלוג של אחת הבנות פה (סליחה שאני לא זוכרת של מי..) וראיתי לק של צ'יינה גלייז - נדלקתי ומאז התחלתי לחפש בפורום, ברחבי האינטרנט ובפארמים ועכשיו ממש אי אפשר לעצור אותי..... אני מאוד אוהבת להתפנק והחורף זו הזדמנות מצויינת! מכורה למוצרים של ללין ולשוקולדים

עינב ג ל

New member
גם אני פה!

שמי עינב (מפתיע, הא?) בת 28, נשואה +
. אני מאוד אוהבת איפור, ומשם התחלתי, מאיפור וטיפוח. יש לי כמויות איפור אינסופיות, גם רגיל וגם מינרלי, וטיפוח - גם רגיל וגם טבעי. אני מנהלת קומונת קוסמטיקה טבעית ואיפור מינרלי פה בפרדס, אבל משתמשת בכל סוגי המוצרים... יש לי כמה עשרות לקים ואני מאוד אוהבת אותם, אבל לא עושה הזמנות מחו"ל, לפחות בינתיים. קונה בארץ או בחו"ל כשאני שם. חוץ מזה יש לי עוד המון תחביבים, ביניהם, למשל: אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות, ואוהבת לנסות דברים חדשים כל הזמן. אני אוהבת לגדל צמחים, אבל בגלל המחמד יש לי 2 עציצים מסכנים בבית וזהו - באדניות (מחוץ לחלון) אני מגדלת אוכל (תבלינים, ירקות) ובמשרד יש לי המון עציצים.

edenable

New member
מצטרפת

עדן (שם בדוי) :)) בת 27, גרה עם חבר ו-
ששמו שולץ אופטומטריסטית מוסמכת. מגיל קטן מאוהבת בבקבוקים צבעוניים של לקים, בשמים ובאיפור כמובן. האהבה "הרצינית" ללקים התפתחה בשנה האחרונה, מאז אני מטפחת אוסף מרשים. תחביבים: הבלוג שלי כמובן נגינה על פסנתר עשיית תכשיטים סרוגים התחלתי גם שיעורי יוגה לפני חודשיים ואני מתה על זה

mayane21

New member
בשמחה !../images/Emo140.gif

שמי מעיין, בת 25 סטודנטית לניהול ותקשורת. מאז ומתמיד אוהבת את התחום של טיפוח היופי, איפור, לקים... החלום הראשוני שלי היה לעסוק בתחום האיפור שמאד ריגש אותי, אז למדתי בקורס איפור מקצועי אצל ירין שחף, עסקתי בזה תקופה מסויימת וזה אף קצר הצלחה אך בשל חוסר זמן הפכתי את זה לתחביב האישי שלי, בין היתר נכנסה התשוקה והאהבה שלי ללקים, לצבעים המשגעים, למרקמים השונים.... אוהבת את כל הקשור בכך! בזמני הפנוי אני מנהלת פורום של אורח חיים בריא כאן בפרדס ואת הבלוג- הבייבי האישי שלי
אוהדת גדולה גם כן של הקפה וחולמת להקים בית קפה/ בר משלי בעתיד.... בנתיים עד שהחלום יתממש הכנתי לי פינת קפה עם מכונת קפסולות מפנקת
אין כמו קפה טעים עם הארומה המשגעת כדי להתחיל בכיף את היום
וזהו.... נעים מאד

sHiR TaDmOr

New member
נעים מאוד ../images/Emo140.gif

אני שיר, בת 17. (עכשיו כשאני חושבת על זה אני עוד שניה וחצי בת 18! אמאלה.) כרגע נותנת PUSH אחרון בבצפר, מתה כבר לסיים עם כל המבחנים והבגרויות האלה...מיציתי!
תמיד אהבתי את טיפוח הגוף, זה כולל בשמים, איפור ולקים, ויש לי כמויות מטורפות - ונחשו מה? תמיד אני רוצה עוד!!
מנסה למנוע מעצמי כמה שיותר, כי חבל לקנות בקבוק בושם חדש כשכל הבקבוקים שלי עוד לא בחצי אפילו...
כנ"ל לגבי איפור ולקים.. הקטע עם הלקים התגבר יותר בשנתיים האחרונות, וכל הזמן חברות שלי מופתעות מכמה צבעים יש לי, ומתות לדעת עם איזה לק אבוא אחרי זה..
וממש שמחתי שנפתח פורום מיוחד ללקים:) הייתי כאן ממש כשהוא נפתח, ומהר מאוד התחלתי גם לכתוב ולהשתתף :)

lulilol2

New member
נעים להכיר ../images/Emo140.gif

אני אסתי בת 24 מהמרכז, אוהבת כל דבר שקשור לאמנות, גרפיקה ממוחשבת ציור והכל.. מכורה במצב קשהההה לאיפור, מוסיקה, שופינג, תיקים ולקים האהבה ללקים תמיד הייתה אני זוכרת שמאז כיתה ז' התחלתי להאריך ציפורניים ולמרוח לקים עדינים, אבל ההתמכרות האמיתית עם הצבעים המשוגעים התחילה מאז השחרור מהצבא.. לא מזמן התחלתי קורס איפור מקצועי באיל מקיאג' ואני נהנת מכל רגע ורגע שם
מקווה להפוך את התחביב למקצוע וכמובן להצליח בתחום. החלום שלי: להיות מאושרת תמיד
שמחה שזכיתי להכיר את הפורום הזה ובמיוחד את כל הבנות המקסימות פה

Ultra marine

New member
יאללה, נזרום ../images/Emo13.gif

בדיוק לאחרונה, לכבוד הפוסט 100 שלי כתבתי פוסט יחסית "חושפני" או ככה טענו. האמת שזה היה אחרי צינזור חחח אז דבר ראשון הנה הוא- http://azureric.blogspot.com/2011/01/blog-post_15.html אז מהפרטים היבשים, מיטל, בת 29, רווקה + אריק (הכלבלב הקטן) תחביבים יש לי המון! לפעמים אני תוהה איך יש לי זמן להכל, ואז אני נזכרת שאני בעצם לא מספיקה כלום חחח כרגע אני חזק בקטע הספורטיבי, משהו יחסית חדש עבורי, זה אומר אופניים, פילאטיס ושחיה. לא ממש בסדר הזה. חוץ מזה אני מזכירה וגזברית של המועדון הישראלי לדני ענק (עבודה התנדבותית) פעילה במרכז לכלבי שירות ותראפיה עם אריק. כמובן שיש את תחביב האיפור והלקים. האיפור התחיל לפני 3 שנים בהסכם מוזר שעשיתי עם האקס שלי. אני למדתי להתאפר והתחלתי להתאפר כל יום כחלק מההסכם הזה ומאז זה הפך להתמכרות היסטרית! כמובן שיש לי המון איפור, אבל בעיני הכמות סבירה כי ברוב המוצרים אני כן משתמשת. הקטע של הלקים התחיל לפני כשנה וחצי אני חושבת. התחלתי עם סקרנות בפורום יופי וטיפוח, כל השרשורים על הלקים עשו לי חשק לגמרי! עשיתי הזמנה מטרנס and the rest is history. בעיני אין לי המון לקים. סביב ה 60 משהו כזה. איכשהו זאת נראית לי כמות סבירה ואני מתכננת על עוד. מצד שני נעליים (שראיתי שכמה בנות פה הזכירו) יש לי 10 זוגות וזה כולל כפכפי אצבע.. פתאום חשבתי שאפשר להכניס גם את הבלוג כתחביב. ובכלל אני מכורת אינטרנט רצינית. דבר ראשון כשאני קמה בבוקר אני בודקת מיילים (וכמובן שתמיד יש..) מאוד אוהבת את הפורום הזה. חוץ מזה אני מנהלת פורום כלבים גזעיים בפורטל אג'נדה. לפורום איפור כאן בפרדס אני בקושי נכנסת בגלל שאני מודעת לפאן ההתמכרותי שבעניין. איכשהו פה זה אחרת.. וכמובן שאני מחוברת באינפוזיה לבלוגיה של בלוגספוט עם הבלוגים של איפור ולקים.

ענבל30

New member
אני ענבל, אבל כבר מזמן לא בת 30

הניק מעודכן לתקופה בה פתחתי ניק בתפוז... אהמממ... חגגתי 39 לא מזמן, כך שמסתבר שאין לי חיים כי אני כבר כמעט עשור שורצת בפורומים
אני אמא יחידנית לרומי בת ה-9 וחצי, במקצועי ה"רשמי" אני מעצבת גרפית אבל כרגע לא עוסקת בזה (זקוקה לשדרוג/השתלמויות כדי לעבוד ברמה מקצועית הדרושה כיום) - ומתפרנסת מטיפול בילדים בגנון. מה שמשך אותי לתחום העיצוב זה בדיוק מה שמשך אותי לתחום הלקים: היכולת לשחק עם צבעים
. יש לי חולשה לצבעוניות מגיל צעיר. יש לי עוד תחביבים צבעוניים: אני סורגת. תמיד היו לי בסביבות 10 לקים זרוקים במגירה, וחולשה אינפנטילית לנצנצים. בנוסף לרצון לשתף את כל העולם באהבות שלי - ובהשראתה הברוכה של תולי, שלבלוג שלה נחשפתי כשחיפשתי איזשהו לק ירוק, פתחתי בלוג שהיה פעיל יותר משנה ובו סקרתי בעיקר לקים שניתן להשיג בארץ, אבל גם כאלו מחו"ל. כל זאת נעשה בלי להזמין לקים באינטרנט (אני בתולה בתחום) ובלי לנסוע לחו"ל. זכיתי בכמה הגרלות והחלפתי מתנות בכמה הזדמנויות עם בלוגריות מחו"ל וכך האוסף שלי תפס נפח וקיבל ארומה גלובלית
כיום אני אוחזת בכ-300 לקים. מזמן לא ספרתי וזו הערכה בלבד. הבלוג מושבת בינתיים - כי אחרי ששתי מצלמות התקלקלו לי, רכשתי חדשה והיא אבדה לי
אבל אני בשאיפה לחזור ולפרסם פוסטים בעתיד. עדיין מדגדג לי לצלם סווטצ'ים כל פעם שאני מורחת לק...

ענבל30

New member
זה הרבה?! חכי שתולי תבוא... ../images/Emo6.gif

טוב, אולי זה הרבה... אבל יחסית לבלוגריות/אספניות אחרות זה ממש לא בליגה של הגדולים
מה גם שרוב האוסף שלי מורכב מלקים שאפשר בקלות להשיג בארץ (כמו שיק למשל). יש לי רק אופי אחד, שום אסי, שום זויה... לאוסף שלי יש עוד הרבה לאן לגדול ולהתפתח. ואגב, לאנשים שמרימים גבה כששומעים על כמות הלקים אני פשוט מסבירה שזה אוסף כמו כל אוסף אחר, רק שהוא גם בשימוש (להבדיל מאנשים שאוספים בולים למשל). ואז זה נשמע קצת פחות מוזר...

Dmorrigan

New member
עכשיו תורי ../images/Emo3.gif

אני דנה, בת 25, סטודנטית למדעי המחשב
גרה עם החבר וחתול בשם ז'ול תחביבים שזנחתי בגלל הלימודים: ציור, גרפיקה, בישול, קריאת ספרים ומוזיקה לוותר על הציור זה הדבר הכי קשה, זה ממש חלק ממני ושנים שאני אוטודידקטית בנושא. לקים זה תחביב חדש מהשנה האחרונה חיפשתי לק אדום של אסי והתוודעתי לנפלאות איביי, משם המצב הדרדר מהר

נופ ר

New member
אני נופר...

נשואה שנתיים אמא לשני כלבים מדהימים וארנבון גורון שאצלנו מיום שבת, לצערנו קיבלנו שניים ואחד מת הבוקר
אני מעצבת גרפית ככה שכל חיי אני עוסקת בצבעים ואומנות ככה שהמשיכה שלי ללקים (ולאיפור) די טבעית כיום יש לי 2 מתקני לקים עמוסי תלוים על הקיר, ויש לי תיקייה במחשב עמוסה בסווצ'ים שאהבתי בעקבות ציפורניים חלשות, זמן פנוי ורצון למצוא תעסוקה נוספת הלכתי ללמוד בניית ציפורניים. אני בונה לעצמי והציפורניים נראות טבעיות כאשר אני עם לק, אנשים לא מאמינים! (אל תבקשו תמונות אני נטולת מצלמה כרגע חחח) היום קיבלתי חבילה של OPI עם חומרים לבנייה! איזה תענוג ואיזה פינוק ממש, אין כמו OPI

הגיע הזמן שידעו קצת עליי

אני אומנם לא שיא המגיבה פה בטירוף אבל אני אציג את עצמי :) קוראים לי זיו, 23, כרגע משפרת בגרויות, התכנון אוקטובר 11 - ללמוד חינוך לגיל הרך (גננת + מורה ל-א ב). תחביבים: קוראת בקלפי טארוט ומבינה באסטרולוגיה. אני מפסלת ב-פימו בשביל הכיף - אוהבת לפסל דברים נורא קטנים - זה נותן לי סוג של אתגר. עיצוב אופנה - לומדת לתפור (אימא יודעת) ומבינה בבדים. מבינה בזנים של תוכים ואיך לגדלם - גידלתי עד לפני שנה וחצי, כרגע אין לי הכסף בשביל זה. קוראת המון ספרי חינוך וספרים שמתארים תקופות ישנות, בעיקר של שנות ה-40,50 (כאן גם נכנס תחום עיצוב האופנה שלי, אוהבת שמלות של פעם). ולמה אני פה? אני אוהבת את כל מה שקשור לטיפוח ויופי אם זה איפור, לקים (אני עושה בניית ציפורניים אצל משהי כבר שלוש שנים ומשם התחילה האהבה), תכשיטים (בעיקר עגילים), תיקים ונעליים. לי ולאחותי יש מחלה רצינית של קניית תיקים וזה לא נגמר היום הגעתי למצב שיש לי 120 לקים (הרכישות התחילו רק בשנה האחרונה) - אחותי ואימא שלי די אוסרות עליי לקנות בטענה שכבר מה ישתנה בצבעים, אז זהו שזה לא יגמר, אני פשוט מכורה קשות.

G r o k e

New member
גם אני מצטרפת ../images/Emo192.gif

בעיקרון, הרוב פה מכירות אותי בכינוי הישן שלי ANGEL OF MOON. קוראים לי גל, בת 20 וחצי מעמק יזרעאל. סטודנטית למכינה קד"א
מתכננת ללמוד קרימינולוגיה וחינוך מיוחד. אני אוהבת לצייר, לשמוע מוזיקה ולכתוב שירים למגירה. אני אוהבת לטייל בטבע ואני הרבה פעמים נוסעת עם קבוצות כדי לנקות שמורות טבע אני דיי פעילה באיכות הסביבה
קוראת בקלפיי טארוט, וכרגע גם מתחילה קורס על צמחיי מרפא. חוצמזה אני מתה על בע''ח אבל אין ברשותי אחד. אני מאכילה בערך כ20 חתולי רחוב. איך הגעתי ללקים ?? קודם כל , מגיל 11-12 התחלתי להתעניין בלקים ואיפור. שלא כמו הרבה בנות כאן, התחלתי ישר מלק שחור (ועיפרון שחור גם). אמא שלי אף פעם לא התנגדה ולא אמרה לי כלום, עד גיל 17 למעשה הייתי שמה ר-ק לק שחור. לפני הצבא התחלתי עם ורודים ואחרי הצבא התחלתי להשתגע בכיוון הטורקיזים והירוקים. כל הסגנון שלי, גם לקים וגם איפור סובב סביב הגות'י והמראה הקודר הכהה. כנ''ל גם עם האיפור, רק שזה לא קשור לפה כל כך
למה אף אחת פה לא מעלה תמונות ??? אני אעלה שלי!

מ ס ט י ק

New member
מצטרפת גם

אני מורן, בת 27 אוטוטו, רווקה, גרה בינתיים בהרצליה. סטודנטית שנה אחרונה לחינוך לקויי שמיעה ובלשנות באוניברסיטת תל אביב ועובדת בישראכרט אני חושבת שההתמכרות שלי ללקים התחילה עוד קודם לכן בכל מה שקשור לצבעים, אם זה למשל עטים בכל מיני צבעים (גם אם דומים), אותה חולצה רק בצבע אחר, תיקים בצבעים שונים (אני חולת קיפילנג שידועים בתיקים צבעוניים) וכמובן גם צלליות ועפרונות עיניים צבעוניים. אין לי הרבה לקים אם משווים לחלק מהבנות פה אבל יחסית לאנשים שלא מכורים יש לי הרבה (באיזור ה- 50). כמובן שאם גילוי האתרים הזולים יותר והבנות הנפלאות שפה האוסף גדל
לגבי תחביבים נוספים: אני אוהבת בעיקר לטייל ולהסתובב מחוץ לבית (אני חושבת שהעובדה שמרבית היום, במשך למעלה מ- 3 שנים, אני יושבת על כסא בין 4 קירות, תרמה לזה לא מעט), קניות וטיולים באופן כללי. אני רוצה לטוס בחופשת סמסטר לחו"ל בתקווה שזה אכן יסתדר מבחינת החבר והעבודה
וזהו ניראה לי

ליאני777

New member
גם אני מצטרפת לרשימה ! ../images/Emo6.gif

אז ככה: אני ליאן ואני בת 19 .. אני גרה במרכז בגני תקווה שזה מאוד קרוב לפתח תקווה למי שלא מכירה.. ויש לי כלב פקינז ששמו לואי
, התחביבים שלי הם : טיפוח , לקים , איפור , בגדים וכל מה שקשור בטיפוח ויופי .. האהבה שלי ללקים התחילה שהייתי בגיל 14 אבל בשנתיים האחרונות זה התעצם וכמות הלקים שלי גדלה באופן משמעותי .. יש לי 2 קופסאות גדולות מלאות בלקים וסה"כ יש לי 84 לקים. אני מחליפה לק ומטפחת את הציפורניים שלי פעם בשבוע. אמא שלי תמיד אומרת לי שיש לי מחלת לקים, ואני תמיד מתפתה לקנות עוד ועוד.

למעלה