הייתי שמחה להכיר אתכן יותר בבקשה

poynter

New member
גם אני אצטרף ../images/Emo9.gif

אז אני עדי, בת 20 (אני מרגישה מזה תינוקת לעומת כולן פה..) כרגע חיילת.. 10 חודשים לשיחרור. מה שאומר שלקים בחיי היומיום שלי לא נמצאים - כי אסור. אבל אני מצליחה איכשהו להחליק במהלך השבוע עם גוונים בהירים ובסופי שבוע אני מתפרעת יותר
. בבסיס אני מוכרת בתור זו ש"מתמחה בציפורניים ולקים". יש לי יום בשבוע שאני מביאה את הקופסאות שלי של הלקים והציוד ואני עושה לבנות פדיקור
יש לי אוסף של 50 לקים בערך שרובם של שיק וחלק של חברות זולות אחרות..אני מקווה בהמשך לטפח אוסף קצת יותר מרשים.. אני מ-כ-ו-ר-ה לגליטרים ונצנצים, לא רק בלקים, גם באיפור.

edenable

New member
דבר ראשון - נעים להכיר ../images/Emo140.gif, דבר שני..

הלו!!! אנחנו לא כל כך "בית אבות" פה

poynter

New member
חס וחלילה חח../images/Emo6.gif

זו לא הייתה הכוונה שלי בכלל.. מצטערת אם זה נשמע ככה ונעים להכיר :)

רוני325

New member
תודה רבה על ההענות ממש כיף לי

לראות את מה שאתן כותבות ולהכיר אתכן טוב יותר
אם יש עוד בנות שאנחנו לא מכירות עדיין אתן מוזמנות לכתוב בכיף...

אוף..הצבא לוקח לי את כל הזמן!

פעם הייתי פעילה הרבה יותר,ועכשוי אני פשוט לא נגישה למחשבים אזרחיים,חוץ מבסופ"שים. אבל אני בכל זאת אספר על עצמי. קוראים לי אלונה,אני תכף בת 19,ואני מפקדת בקורס השלמת השכלה :) (מי שמעוניינת לדעת מה זה,אני אשמח להסביר!) תמיד אהבתי לקים,אבל התחלתי עם השגעון לא מזמן. אני פתוחה לרוב הצבעים והמרקמים..לפני הצבא פשוט נהנתי ממלא צבעוניות..ועכשיו..אני גם לא משתמשת בלקים הוורודים בהירים (והתיקניים שיש לי) כי זה פשוט..לא מייצג משהו פיקודי...(אני יודעת שזה תירוץ חרא..אבל זה המצב.) אולי אני פשוט צריכה להשתמש בלקים שהם לא באמת ממש ורודים..אלא פשוט נותנים לציפורן מראה נקי ומטופח.. אני כל הזמן אומרת לעצמי שאני אתחיל לשים לקים לחמישי שישי שבת,ואוריד במוצ"ש..אבל זה באמת יהיה תהליך של שברון לב. אז אני..עדין מתלבטת. כרגע,קופסאת הלקים המכובדת שלי יושבת עצובה ובודדה,ומחכה שאני אשתמש בה,ואני מקווה לחזור לזה מהר. בינתיים אחותי נהנת ממנה :) נקווה לחזור לצבעוניות ולהנאה..למרות שבזמן הקרוב זה לא נראה באופק.. תהנו!

מצטרפת../images/Emo9.gif

אני יפעת בת 22 מרמה"ש אצלי השיגעון של הלקים גם התחיל כמו הרוב פה מילדות והתעצם יותר בשנים האחרונות. עד כדי כך שהלכתי ללמוד בניית ציפורניים ומניקור פדיקור רפואי בעצם רק בשביל לתרץ למה אני צריכה כלכך הרבה לקים חח:) אני אוהבת כל מה שקשור לציפורניים, מדבקות חותמות וכל קישוט אחר מגניב שיש וזה גם נהיה מחלה כמו הלקים. חוץ מזה אני מכורה לתיקים וארנקים כמו רוב הבנות שאני מכירה חח, ובכלל כל מי שמכיר אותי יודע ששני השגעונות שלי זה לקים ותיקים
. מחוסר בזמן לא יוצא לי לכתוב פה יותר מדי אבל תמיד כשיש לי זמן פנוי אני באה לפורום לראות מה חדש..

נופ ר

New member
את אמרת לי בפורום בניה שאת משתמשת בOPI נכון?

אז קיבלתי את זה לפני כמה ימים וזה בעשר רמות מעל שאר האבקות הקיימות בשוק! כל כך נעים לעבוד עם זה! קיבלתי עם הערכה די וי די שמסביר בצורה מפורטת ופשוט רציתי להעלף כמה יופי איזה ציפורנים מושלמות וואאווו

כן..פשוט מדהים ההבדל בין opi לשאר..

כמה עלתה לך הערכה? אני קונה בד"כ בארץ בנייל סטודיו כי הם היחידים שמוכרים אבל הם ממש יקרים...

נופ ר

New member
קבלי לינק

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...witem=&sspagename=STRK:MEWNX:IT#ht_982wt_1137 אם לא יעבוד לך- עלה 52 דולר, לא זוכרת כמה המשלוח אבל סך הכול עלה 280 ש"ח הכמויות קטנות אבל יש את כל הצבעים ואם יגמר צבע מסוים אני אזמין מאיביי קופסה גדולה. מה את אומרת? משתלם? אין לי מושג כמה עולה בארץ, אבל הסתכלתי עולה האקסיום ג'ל וראיתי שבאיביי המחיר נמוך בחמישים אחוז שזה משמעותי.

כן זה באמת כמעט 50 אחוז..בארץ זה פשוט

גנבה לקנות את זה.. חברה שלי הזמינה את האקסיום כל אחד ב18 דולר משהו כזה שפה בנייל סטודיו רוצים עליו 169 ש"ח לפני מע"מ...

נופ ר

New member
נו אז זה שווה

אבל כמה עולה האבסולוט? כמה עולה לך אבקה וכמה נוזל? (באיזה כמות שאת קונה)

למעלה