ויוי היקרה,
1. מה שלומך הבוקר? 2. ראיתי ששלחת הודעה באיזה 12:00. הלכת לישון מאוחר או קמת מוקדם? 3. למה??!! 4. מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת מתעוררת? 5. של איזה זמר/להקה, חוץ ממיאבי, את מעריצה *ברצינות*? 6. את רואה את עצמך עוד חמש שנים מקשיבה למוזיקה יפנית/אסיאתית? 7. איפה את רואה את עצמך עוד חמישה שנים [מקשיבה/לא מקשיבה למוזיקה יפנית/אסיאתית P:]? 8. מה את חושבת, בכנות, על הפורום הזה? 9. איזה עוד מקומות באינרטנט את שוהה בקביעות? 10. השלימי את החסר: מיאבי אוכל קישוא הוא מיאבי שלקח ________ קצת יותר מדי אחרי ש_____ עם ה_____ של הגיטרה שלו. [מותר לך להיות סוטה בתשובתך. D;] 11. קראת פעם פאנפיקים על ג'יירוקרים? 12. את רוצה לקרוא? 13. מבחינת כישרון: מאנה או גאקט? 14. מבחינת מי-היה-הבנזונה: מאנה או גאקט [או שניהם?]? 15. את בכלל שמה על כל ה-"אמג מאנה רשעעעעעעעעע!!!!!!11111" "גאקט כוסון אשששששש מאמישלי אהובי בעלי אישתי אמגאמג!!!11121" אנגסט שמסתובב ברשת? 16. נגיד שמדד הדיבור על זמרות ג'ייפופ בפורום הזה שווה ל-100%. מתוך ה-100% הכולל הזה מה הם האחוזים שמייצגים את כמות הזמרות שאת מכירה, וכמה אחוזים מייצגים כמה אכפת לך מהשירשורים עליהן. [אולי אני מתגעגעת למתמטיקה? XDD;] 17. את אוהבת אותי? 18. אם ענית כן: בוא'נה, אני אעשה אותך, יא נקבה. אם ענית לא: מה, מי צריך אותך יא פריקית אחת אני אראה לך מי הגבר כאן שלגחשחכגדללגדלחדאדשדשש *זורקת טאנטרום מאנה-סטייך DDD:* ולסיום- 19. מה עשית לכבוד השנה החדשה? 20. אם היית יכולה לקבל כל דבר שהיית רוצה ברגע זה - אבל רק דבר אחד, חומרני - מה זה היה? היו לי יותר שאלות חסרות משמעות, אבל נה, אימא קוראת לי לצהריים. Oם יאללה עני. משעמם לי!!12111