וואו אתה שומע המון ביורק
P plants and rags New member 24/4/08 #11 אנחנו שבעה, בסוף יהיה מניין שם: אלון גיל: 16 מגורים: תל אביב מסנג'ר/פייסבוק/last.fm וכו': [email protected] צבע אהוב: אני לא חושב שיש לי צבע אהוב.
אנחנו שבעה, בסוף יהיה מניין שם: אלון גיל: 16 מגורים: תל אביב מסנג'ר/פייסבוק/last.fm וכו': [email protected] צבע אהוב: אני לא חושב שיש לי צבע אהוב.
ל לוטמית מצויה New member 24/4/08 #21 אני מאוד אוהב את ביורק לא יודע אם עד כדי להירשם לפורום. בכל מקרה, שם:איתי גיל:22 מגורים:חיפה פייסבוק. רציתי לשאול כמה עולה כרטיס להופעה של ביורק ...
אני מאוד אוהב את ביורק לא יודע אם עד כדי להירשם לפורום. בכל מקרה, שם:איתי גיל:22 מגורים:חיפה פייסבוק. רציתי לשאול כמה עולה כרטיס להופעה של ביורק ...
S Seasonal Beast New member 24/4/08 #23 לא צריך להרשם סתם כמה הודעות בשבוע ההופעה עולה 350 ש"ח, ותהייה בפארק הירקון.
N noosh New member 25/4/08 #26 אפילו לא צריך מדגישומטיק שם: נועה גיל: 21 מגורים: הייטק מסנג'ר/פייסבוק/last.fm וכו': מסרים צבע אהוב: הכל.
אפילו לא צריך מדגישומטיק שם: נועה גיל: 21 מגורים: הייטק מסנג'ר/פייסבוק/last.fm וכו': מסרים צבע אהוב: הכל.
מ מיסטר זנגביל New member 25/4/08 #27 ../images/Emo26.gif שם: אבי גיל: 20 מגורים: פ"ת מסנג'ר: במסרים, אם מישהו מעוניין צבע אהוב: כחול!
ק קוֹבּ New member 25/4/08 #30 הנני!!!111 שם: קוֹבּ (באמת!). גיל: 20 ו3 חודשים ביום השואה. מגורים: בית מקש. אני בן פלשמורה. סתם, נו. באר שבע. מסנג'ר/פייסבוק/last.fm וכו': sugarsex צבע אהוב: סגול כהה ומוות. .
הנני!!!111 שם: קוֹבּ (באמת!). גיל: 20 ו3 חודשים ביום השואה. מגורים: בית מקש. אני בן פלשמורה. סתם, נו. באר שבע. מסנג'ר/פייסבוק/last.fm וכו': sugarsex צבע אהוב: סגול כהה ומוות. .
ש שוקו פריך New member 26/4/08 #34 ../images/Emo19.gif שם: גל. גיל: 18+. מגורים: צה"ל. מסנג'ר/פייסבוק/last.fm וכו': אינטרנט זה לא כל כך נעים. צבע אהוב: בורדו. אבל רגע, זה לתחקיר?
../images/Emo19.gif שם: גל. גיל: 18+. מגורים: צה"ל. מסנג'ר/פייסבוק/last.fm וכו': אינטרנט זה לא כל כך נעים. צבע אהוב: בורדו. אבל רגע, זה לתחקיר?
ק קוואלדה New member 26/4/08 #35 ../images/Emo54.gif באיחור שם: נגה גיל: 16 מגורים: כפר סבא מסנג'ר: [email protected] צבע אהוב: סגול ובורדו
../images/Emo54.gif באיחור שם: נגה גיל: 16 מגורים: כפר סבא מסנג'ר: [email protected] צבע אהוב: סגול ובורדו