Hyde הייד זמר מעולה *_* Ayu או Ayumi?
מ מ א י י ק New member 14/8/06 #21 Hyde../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif הייד זמר מעולה *_* Ayu או Ayumi?
מ מ א י י ק New member 14/8/06 #23 ../images/Emo195.gif../images/Emo47.gif../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif האלופה או השיר שלנו?
מ מ א י י ק New member 14/8/06 #28 ../images/Emo153.gifחח../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif מוזיקה יפנית או מוסיקה יפנית?
נ נוגה ילדת האנימה New member 15/8/06 #29 מוזיקה יפנית *מושפעת ממור* אני שונאת שכותבים "מוסיקה", לא יודעת למה...^^'' אמ... Hinoi team או Hinoi Asuka? ("הינוי טים" זו להקת בנות יפנית והינוי אסוקה זו הזמרת הראשית שם. לפני שהינוי הייתה בלהקה היא הייתה זמרת סולו והוציאה 2 סינגלים..)
מוזיקה יפנית *מושפעת ממור* אני שונאת שכותבים "מוסיקה", לא יודעת למה...^^'' אמ... Hinoi team או Hinoi Asuka? ("הינוי טים" זו להקת בנות יפנית והינוי אסוקה זו הזמרת הראשית שם. לפני שהינוי הייתה בלהקה היא הייתה זמרת סולו והוציאה 2 סינגלים..)
מ מ א י י ק New member 15/8/06 #30 קראתי בויקי ^^ תודה בכל מקרה../images/Emo19.gif אבל Hinoi Team סולו או להקה?
O oracle New member 15/8/06 #32 קשה.. ;; מוזיקה יפנית.. טטסו מלארקו או טטסו ממאליס? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
S SuLeRu New member 15/8/06 #35 טוקיו!!! ../images/Emo99.gif אמ.... אמ.... אמ... יואו אין לי רעיונות טוב אין לי רעיון משהו שקשור ליפן אז... או חח
טוקיו!!! ../images/Emo99.gif אמ.... אמ.... אמ... יואו אין לי רעיונות טוב אין לי רעיון משהו שקשור ליפן אז... או חח
S Sezuke New member 19/8/06 #43 ../images/Emo189.gif (למרות שאני לא סגור ;} ) אממממ....... הייד X גאקט או הייד X טטסו (מלארקו כמובן, לא מאליס XD ) ?
../images/Emo189.gif (למרות שאני לא סגור ;} ) אממממ....... הייד X גאקט או הייד X טטסו (מלארקו כמובן, לא מאליס XD ) ?
S SuLeRu New member 16/8/06 #37 כןןן אוי איזה באסה העונה הזאת היתה דיי יפה אהבתי אבל הכי קצרה מכול העונות.... מעניין מה הסוף
נ נוגה ילדת האנימה New member 16/8/06 #38 השיר שלנו זה לא בדיוק מוזיקה יפנית XDDD כאן זה פורום מוזיקה יפנית ולא "השיר שלנו", לא? אפילו ציון שהוא מדבר יפנית בשיר שלנו זה כמעט בטוח סתם ג'יבריש!>< השיר שלנו בכלל לא קשור לפה..
השיר שלנו זה לא בדיוק מוזיקה יפנית XDDD כאן זה פורום מוזיקה יפנית ולא "השיר שלנו", לא? אפילו ציון שהוא מדבר יפנית בשיר שלנו זה כמעט בטוח סתם ג'יבריש!>< השיר שלנו בכלל לא קשור לפה..