שאלון שישי(ץ)

שוודה

New member
../images/Emo194.gifשאלון שישי(ץ) ../images/Emo191.gif

שבת שלום פורום יקר! כאן נגה וגל מדברות מחולון ומשגרות לכם שאלון זה. השאלון הינו תוצרת הבית, ולכןתתנו קצת ריספקט ותענו עליו! אולי אף תחכימו :) את השאלות המוזרות מדיי כתבה גל- תלונות אליה, והיות ורובכם לא מכירים אותה זו הבעייה שלכם. תהנו
1. שם: 2. מקום מגורים: 3. תאריך לידה: 4. מסטיק אהוב? 5. מתי בפעם האחרונה שיחקת בברביות? 6. צבעת את השיער פעם? 7. מופע שנות ה70 - דמות אהובה? 8. ראית את 'חמש ילדות יפות'? 9. איך הוא? 10. ו'קלרה הקדושה'? 11. מה אתה עושה היום בערב? 12. ולמקרה שכבר שבת, מה אתה מתכנן לשבת? 13. באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך? 14. פסטה או טוסט? 15. קטע אהוב מהנסיך הקטן? 16. תן ניחוש - מה הגובה של מדליק הפנסים? [אני יודעת את התשובה-חיחי] 17. קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך? 18. מה הרקע של המחשב שלך כרגע? 19. אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי? 20. מה התוכניות שלך ליום הבחירות? 21. אתה יודע לרכוב על אופניים? 22. אומרים לרכוב או לרכב? כי יוני אומר לרכוב, ויוני בטח יודע ;( 23. כיורים או כיורות?-חיחי 24. טוב את השאלות האלה גל כתבה כי היא עדיין לומדת לשון <חיחיחי> גם אתה לומד לשון? 25. יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך? 26. יש לך חיות מחמד? 27. אנג'לה זה שם יפה? 28. ואנג'לינה? 29. מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך? 30. והגבר? 31. ומהפורום? 32. מה הספר האחרון שקראת? 33. איך הוא היה? 34. והסרט האחרון שראית? 35. ואיך הוא היה? 36. מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת? 37. והסרט? 38. מיותר לשאול איך הוא היה, נכון? 39. כבר ניצלת את 15 הדקות של התהילה שלך? 40. מה עשית? 41. איך עבר עלייך השבוע האחרון? 42. והשנה האחרונה? 43. עברת שינוי משמעותי בזמן האחרון? 44. בא לך לספר לנו עליו? 45. אם היית מפורסם, מי היית רוצה להיות? 46. מיהם חמשת המפורסמים שהיית עושה? 47. וחמישה חברים?-חיחי 48. איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? 49. ואיך את המילקי? 50. אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו? 51. ואם אני נותנת לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה? 52. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה? 53. מה הדבר האחרון שקנית? 54. כמה כסף אתה מבזבז בשבוע ממוצע? 55. מה החפץ האחרון שהענקת לו שם? 56. מהו השם? 57. אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך? 58. ולילדים שלך, איך תקרא? 59. באלי מקביל - נל או לינג? 60. לוסי לו יפה או לא? 61. ידעת שקלאודיה שיפר היא הדוגמנית שחתמה על חוזה הקוסמטיקה הכי רווחי אי פעם? 62. מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע? 63. מה אכלת היום בערב? 64. מה תאכל מחר בבוקר? 65. איך אתה אוהב את הביצה שלך? 66. מהו המשקה החם המועדף עלייך? 67. שוקולד - שחר, נוטלה, ממרחית או פרה? 68. שוקולד לבן, חלב או מריר? 69. מה המספר הזה אומר לך? 70. ידעת שלחבר שאלון זה די קשה? 71. ניסית פעם? 72. איך אתה אומר שהולך לנו עד עכשיו? 73. אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים? 74. אתה עייף? 75. למה שלא תלך לישון? 76. ספר על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא. 77. יש לך בובות בחדר? מי מהן אתה הכי אוהב? 78. פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך? 79. עומר, נכון שפתחת את הארון? D: 80. לאיזה עומר אתם חושבים שהתכוונו? 81. נכון שעומר הבת יפה? 82. נכון שגם עומר הבן? 83. 'כוסית אש מגיל שש' או 'נותנת בראש מגיל שלוש'? 84. אתה אוהב ילדים קטנים? 85. מה אתה הכי אוהב בהם? 86. נכון שכשמרוחים עליהם דברים זה הדבר הכי מגעיל בעולם? 87. מהו סרט הילדים האהוב עלייך? 88. והספר? 89. כשהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך? 90. מי עדיפה - הפאוור ריינג'ר הורודה או הצהובה? 91. ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..] 92. איך נראים התחתונים האחרונים שקנית? 93. וחזייה, במקרה שזה רלוונטי? 94. מה מידת החזייה שלך?-חיחי 95. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד? 96. מי המורה הכי חתיך שלך? 97. חלמת עליו פעם? 98. מה? 99. ספר לנו על חלום שזכור לך מהשבוע האחרון. 100. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך. שבוע טוב ^^ רגע, תמיד רציתי לעשות את זה, עומר אני אוהבת אותך!-מאושרת

אני מחרימה את הפורום הזה../images/Emo46.gif

תהנו מהמרמור שלי 1. שם: שמור במערכת. 2. מקום מגורים: צפון רצועת עזה. 3. תאריך לידה:5.6 4. מסטיק אהוב?אורביטירוקזורקיםאותיתמיד 5. מתי בפעם האחרונה שיחקת בברביות?אתמול. 6. צבעת את השיער פעם?אני? מעולם
7. מופע שנות ה70 - דמות אהובה?רד 8. ראית את 'חמש ילדות יפות'?כן 9. איך הוא?מחליא 10. ו'קלרה הקדושה'?
"גולדהההההההההההההההההה" 11. מה אתה עושה היום בערב?את זה. 12. ולמקרה שכבר שבת, מה אתה מתכנן לשבת?רציונל וסקס עם איזה מושלם אחד מבירת הנגב. 13. באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך? שמנת ופטריות 14. פסטה או טוסט?פסטה 15. קטע אהוב מהנסיך הקטן?הבלוג שלו. 16. תן ניחוש - מה הגובה של מדליק הפנסים? אה. 17. קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך? רצה. סיימתי עם אנגלית יקיריי. 18. מה הרקע של המחשב שלך כרגע?אני. 19. אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי?עומר
בהופעה של קורין
20. מה התוכניות שלך ליום הבחירות? יהונתן, עומר, יהודית. 21. אתה יודע לרכוב על אופניים? לרכב**************************** 22. אומרים לרכוב או לרכב? כי יוני אומר לרכוב, ויוני בטח יודע ;(לרכב! 23. כיורים או כיורות?-חיחי לא מצחיק. 24. טוב את השאלות האלה גל כתבה כי היא עדיין לומדת לשון <חיחיחי> גם אתה לומד לשון? לא מאז חנוכה
25. יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך?לא. 26. יש לך חיות מחמד?לא 27. אנג'לה זה שם יפה?לא 28. ואנג'לינה?לא 29. מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך?אלוהים 30. והגבר?אלוהים 31. ומהפורום?אלוהים 32. מה הספר האחרון שקראת?רודף העפיפונים 33. איך הוא היה?נפלא! ואפילו יותר מכך 34. והסרט האחרון שראית?פלאשדאנס 35. ואיך הוא היה?נפלא 36. מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת?שר הטבעות2 37. והסרט?אין כזה 38. מיותר לשאול איך הוא היה, נכון? 39. כבר ניצלת את 15 הדקות של התהילה שלך?לא 40. מה עשית? 41. איך עבר עלייך השבוע האחרון?אמנות 42. והשנה האחרונה?אמנות 43. עברת שינוי משמעותי בזמן האחרון?לא 44. בא לך לספר לנו עליו?לא 45. אם היית מפורסם, מי היית רוצה להיות?אני 46. מיהם חמשת המפורסמים שהיית עושה?עומר, דניאל קורן, אריאל ערמוני, מאיה בלזיצמן, אביתר בנאי
47. וחמישה חברים?-חיחי לא את גל
אני שונאת אותה כבר
48. איך אתה אוכל את הקרמבו שלך?הפוך 49. ואיך את המילקי?איכס 50. אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו? יש לי חיים? לא. 51. ואם אני נותנת לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה?כן 52. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה?כלבו בארי 53. מה הדבר האחרון שקנית? מיץ גזר תפוזים ונגיעות אננס 54. כמה כסף אתה מבזבז בשבוע ממוצע?יותר מדי 55. מה החפץ האחרון שהענקת לו שם? עומר2 56. מהו השם?עומר2 57. אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך?ניר 58. ולילדים שלך, איך תקרא?ליהי, שי (רק לבן!) 59. באלי מקביל - נל או לינג? אף אחת 60. לוסי לו יפה או לא?נגיד 61. ידעת שקלאודיה שיפר היא הדוגמנית שחתמה על חוזה הקוסמטיקה הכי רווחי אי פעם?שיהיה 62. מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע?כלניות ושדיים 63. מה אכלת היום בערב?בלוקים מהחד"א 64. מה תאכל מחר בבוקר?סדינים 65. איך אתה אוהב את הביצה שלך? מעוברת 66. מהו המשקה החם המועדף עלייך?קפה 67. שוקולד - שחר, נוטלה, ממרחית או פרה?פאןפאן 68. שוקולד לבן, חלב או מריר?איכס 69. מה המספר הזה אומר לך?כלום 70. ידעת שלחבר שאלון זה די קשה?לא חסר לי מה לעשות, תודה 71. ניסית פעם?לא 72. איך אתה אומר שהולך לנו עד עכשיו?חרא 73. אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים?של עומר 74. אתה עייף?לא 75. למה שלא תלך לישון? 76. ספר על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא.עומר, יהודית והמון אמנות 77. יש לך בובות בחדר? מי מהן אתה הכי אוהב?את הגדולה 78. פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך? בלי בגדים 79. עומר, נכון שפתחת את הארון? D: 80. לאיזה עומר אתם חושבים שהתכוונו? 81. נכון שעומר הבת יפה?
82. נכון שגם עומר הבן?|גומרת|
|מושלם|
83. 'כוסית אש מגיל שש' או 'נותנת בראש מגיל שלוש'?פרחה? 84. אתה אוהב ילדים קטנים?כן 85. מה אתה הכי אוהב בהם?לא מה שהראש שלכם חושב 86. נכון שכשמרוחים עליהם דברים זה הדבר הכי מגעיל בעולם? לא 87. מהו סרט הילדים האהוב עלייך? 88. והספר?הסיפור שאינו נגמר, אבל הוא כלל לא ספר ילדים. אז הכבש הששה עשר, אבל חבוי בו הרבה מעבר. 89. כשהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך?אינ 90. מי עדיפה - הפאוור ריינג'ר הורודה או הצהובה?הצהובה 91. ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..]שיהיה 92. איך נראים התחתונים האחרונים שקנית?שחורים 93. וחזייה, במקרה שזה רלוונטי?גדולה 94. מה מידת החזייה שלך?-חיחיD80 95. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד?אמנות 96. מי המורה הכי חתיך שלך?אין 97. חלמת עליו פעם?לא 98. מה? 99. ספר לנו על חלום שזכור לך מהשבוע האחרון.אמנות? 100. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך.

0mroosh

New member
כולם מכירים את גל!:mad:

אתן לא אמורות להיות בלהבים?
1. שם:שפרירית אבוחצירה 2. מקום מגורים: ירושלים 3. תאריך לידה:20.7.48 4. מסטיק אהוב?עלמה. 5. מתי בפעם האחרונה שיחקת בברביות?תשמ"ב. 6. צבעת את השיער פעם? גוונים סגולים בקצה הצמה. 8. ראית את 'חמש ילדות יפות'? וקראתי. אני לאהוב את הבת של פרנסיס פורד.
9. איך הוא?נהדר. 10. ו'קלרה הקדושה'? הו, כן. יאמי. 11. מה אתה עושה היום בערב?אהבה (מסיים תסריט בבית, ערירי וגלמוד
). 12. ולמקרה שכבר שבת, מה אתה מתכנן לשבת? הופעה של עברי לידר. 13. באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך?שמנת ופטריות. 14. פסטה או טוסט? פסטה. 15. קטע אהוב מהנסיך הקטן?מדליק הפנסים. 16. תן ניחוש - מה הגובה של מדליק הפנסים? [אני יודעת את התשובה-חיחי] כוס. 17. קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך?אין לי כח לקום.. D: 18. מה הרקע של המחשב שלך כרגע?המפרי בוגראט ואינגריד ברגמן ("קזבלנקה") 19. אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי?מממ. עם אורלי זילברשץ בנאי ב
. 20. מה התוכניות שלך ליום הבחירות? 21. אתה יודע לרכוב על אופניים? 22. אומרים לרכוב או לרכב? כי יוני אומר לרכוב, ויוני בטח יודע ;( 23. כיורים או כיורות?-חיחי כיורים. 24. טוב את השאלות האלה גל כתבה כי היא עדיין לומדת לשון <חיחיחי> גם אתה לומד לשון?לא, אבל אני מתגעגע. 25. יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך? יש לי את המיילים שלהם, אפשר לבדוק אם יש להם מסנג'ר.. 26. יש לך חיות מחמד?לא, הם מתים. נושא כאוב. 27. אנג'לה זה שם יפה?לדג? 28. ואנג'לינה?לדגה? 29. מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך? ציפי ליבני. 30. והגבר?ציפי ליבני. 31. ומהפורום?ציפי ליבני! 32. מה הספר האחרון שקראת? מסעות ציפי ליבני בארץ השלשול (/"האדם מחפש משמעות"-ויקטור פראנקל). 33. איך הוא היה?אצטרך לקרוא אותו שוב..D: 34. והסרט האחרון שראית?"הילדים של ארנה"-דוקומנטרי מכעיס ו"הרגלים מגונים"-אלמודובר
. 35. ואיך הוא היה?איכס. יאמי. 36. מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת?- 37. והסרט?"האושפיזין". 38. מיותר לשאול איך הוא היה, נכון? מזעזע. 39. כבר ניצלת את 15 הדקות של התהילה שלך?אכן, בביריות סגולות. 40. מה עשית?רקדתי סטפס באומשלגפלץ. 41. איך עבר עלייך השבוע האחרון?בגעגועים לפולין ובעמל רב. אני מותש.
42. והשנה האחרונה?ברוגע.(הרסו לי את החיים, -צורח
). 43. עברת שינוי משמעותי בזמן האחרון?- 44. בא לך לספר לנו עליו?- 45. אם היית מפורסם, מי היית רוצה להיות?שושנה דמארי 46. מיהם חמשת המפורסמים שהיית עושה?קז'ישטוף קישלובסקי (נניח והיה מתאפשר לי לעשות עפר), פדרו אלמודובר, שלושת המורים שלי לקולנוע. 47. וחמישה חברים?-חיחי, את דר ואת דר ואת דר ואת דר. ואת..אה..דר.
48. איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? מהרקטום. 49. ואיך את המילקי?איכסי פיכסי. 50. אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו?יש לנו ברירה?
51. ואם אני נותנת לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה?כן! 52. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה?האוזן השלישית. 53. מה הדבר האחרון שקנית? עותק מגניב של "קזבלנקה". 54. כמה כסף אתה מבזבז בשבוע ממוצע?הרבה, :/ 55. מה החפץ האחרון שהענקת לו שם?הבולבול שלי. 56. מהו השם?בולבולי. 57. אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך? עמוס. 58. ולילדים שלך, איך תקרא? עמוס ג'וניור ועמוסית. 59. באלי מקביל - נל או לינג? איכס. 60. לוסי לו יפה או לא? לו יפה. 61. ידעת שקלאודיה שיפר היא הדוגמנית שחתמה על חוזה הקוסמטיקה הכי רווחי אי פעם? זו לא אבי ביטר? 62. מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע?אעלה אותה, שנייה. D: 63. מה אכלת היום בערב? תפודים וסטייק מגניב. 64. מה תאכל מחר בבוקר?דגני בוקר סטייק. 65. איך אתה אוהב את הביצה שלך?שעירה. 66. מהו המשקה החם המועדף עלייך?שוקו. 67. שוקולד - שחר, נוטלה, ממרחית או פרה? שחר!:) 68. שוקולד לבן, חלב או מריר?לבן. 69. מה המספר הזה אומר לך? מחלות, איכס, תועבה. 70. ידעת שלחבר שאלון זה די קשה?נגה, אכרות לך את האישונים.
71. ניסית פעם?לכרות לך את האישונים?
לא. 72. איך אתה אומר שהולך לנו עד עכשיו?בא לי להקיא. 73. אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים?של כולם. 74. אתה עייף?נורא. 75. למה שלא תלך לישון?כי יש לי קקה קודם ועוד 25 שאלות!
76. ספר על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא.הופעה של יהודית רביץ. 77. יש לך בובות בחדר? מי מהן אתה הכי אוהב?אעלה תמונה. 78. פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך?צעיף ורוד מגניב. 79. עומר, נכון שפתחת את הארון? D: אמאל'ה, לאיזה עומר מתכוונים? זה שם קיבוצי? 80. לאיזה עומר אתם חושבים שהתכוונו?עומר בעלי היקרה. 81. נכון שעומר הבת יפה?
83. 'כוסית אש מגיל שש' או 'נותנת בראש מגיל שלוש'?כה מושי מגיל סושי! 84. אתה אוהב ילדים קטנים?איכס. 85. מה אתה הכי אוהב בהם?את הנזלת? :( 86. נכון שכשמרוחים עליהם דברים זה הדבר הכי מגעיל בעולם?
87. מהו סרט הילדים האהוב עלייך?מרי פופינס. 88. והספר?דירה להשכיר 89. כשהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך? - 90. מי עדיפה - הפאוור ריינג'ר הורודה או הצהובה?הורודה..:$ 91. ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..]גל עושה בגרות? 92. איך נראים התחתונים האחרונים שקנית? קנו לי. בובספוג מגניבים כאלה. 93. וחזייה, במקרה שזה רלוונטי?שרפתי אותה,
94. מה מידת החזייה שלך?-חיחי K300 95. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד?קולנוע. 96. מי המורה הכי חתיך שלך?גלעדו'ש הממו'ש! (נגה, תצדדי בי! :) בעצם, הוא המורה היחיד בעל מערכת רבייה זכרית). 97. חלמת עליו פעם?לדאבוני(?
) לא. 98. מה? נה חה מה. 99. ספר לנו על חלום שזכור לך מהשבוע האחרון. איני חולם. כן, כולם אוהבים את עומר הפות
.

מחרימה גם את השאלון שלך../images/Emo46.gif

קודם הספגטי, אח"כ המילקי ואז המרמור ויהודית

darling2

New member
אני../images/Emo94.gif

. שם: דר 2. מקום מגורים: מושב תאשור. 3. תאריך לידה: 26/4/89 4. מסטיק אהוב? תותי-פרוטי 5. מתי בפעם האחרונה שיחקת בברביות? לא בדיוק שחקתי..אבל הכנתי משהו לחברה מברביות..
6. צבעת את השיער פעם? לא. 7. מופע שנות ה70 - דמות אהובה? פאז. 8. ראית את 'חמש ילדות יפות'? ברור
9. איך הוא? מדהים! 10. ו'קלרה הקדושה'? כל כך
11. מה אתה עושה היום בערב? אממ..מתכוננת למחר
סתם.. 12. ולמקרה שכבר שבת, מה אתה מתכנן לשבת? הופעה של עברי
13. באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך? עגבניות ושמנת!!
14. פסטה או טוסט? פסטה..אבל גם טוסט של אבא! 15. קטע אהוב מהנסיך הקטן?
16. תן ניחוש - מה הגובה של מדליק הפנסים?
[אני יודעת את התשובה-חיחי] 17. קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך? אין לי כוח
18. מה הרקע של המחשב שלך כרגע? אני, ברית, טלי ויערה בטיול חרמון. 19. אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי? עם עומר בספרד או לפחות בהופעה של עברי. 20. מה התוכניות שלך ליום הבחירות? לישון. 21. אתה יודע לרכוב על אופניים?
22. אומרים לרכוב או לרכב? כי יוני אומר לרכוב, ויוני בטח יודע ;(
23. כיורים או כיורות?-חיחי
כיורים. 24. טוב את השאלות האלה גל כתבה כי היא עדיין לומדת לשון <חיחיחי> גם אתה לומד לשון?לא
|אילנה| 25. יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך? לא. 26. יש לך חיות מחמד? כן. 27. אנג'לה זה שם יפה? לא משהו. 28. ואנג'לינה? גם לא. 29. מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך? אממ.. 30. והגבר? בריאן קיני
31. ומהפורום? ברור שעומר
32. מה הספר האחרון שקראת? "המקרה המוזר של כלב השכן" משהו כזה.. 33. איך הוא היה? מעולה! 34. והסרט האחרון שראית? בקולנוע? מנדרליי. 35. ואיך הוא היה? מצויין! 36. מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת? "שנת החתול"-שרה אנג'ל. 37. והסרט? האישה ממול. 38. מיותר לשאול איך הוא היה, נכון? עוד לא סיימתי, אני באמצע שלו. 39. כבר ניצלת את 15 הדקות של התהילה שלך? לא. 40. מה עשית?... 41. איך עבר עלייך השבוע האחרון? די נחמד!
42. והשנה האחרונה? פחות טובה מהשבוע האחרון. 43. עברת שינוי משמעותי בזמן האחרון? כן. 44. בא לך לספר לנו עליו? לא. 45. אם היית מפורסם, מי היית רוצה להיות? חני נחמיאס! 46. מיהם חמשת המפורסמים שהיית עושה? עברי, אביתר, הדוגמן של תמנון..ואיי(קוב יודע מי זה), המוכר מפרוסם מהקניון..(גם אותו קוב מכיר), ו..ליאור אשכנזי!
47. וחמישה חברים?-חיחי עומר
48. איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? לא אוהבת קרמבו.
49. ואיך את המילקי? קצפת ואז שוקולד. 50. אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו? יש. 51. ואם אני נותנת לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה? לא נראה לי..דווקא נחמד לי 52. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה? משתנה איפה שבא. 53. מה הדבר האחרון שקנית?
54. כמה כסף אתה מבזבז בשבוע ממוצע? אם הופעה 100 ומשהו בלי קצת פחות. 55. מה החפץ האחרון שהענקת לו שם? לכבשה והצפרדע שלי ליד המיטה..
56. מהו השם? שושי ומושקה. 57. אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך? אני אוהבת את שלי
58. ולילדים שלך, איך תקרא? אלה, מיכה ודניאל. 59. באלי מקביל - נל או לינג? מושקה. 60. לוסי לו יפה או לא? כן. 61. ידעת שקלאודיה שיפר היא הדוגמנית שחתמה על חוזה הקוסמטיקה הכי רווחי אי פעם? עכשיו כו.
62. מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע? אותי. 63. מה אכלת היום בערב? לא אכלתי בבוקר. 64. מה תאכל מחר בבוקר? טוסטים. 65. איך אתה אוהב את הביצה שלך? לא אוהבת ביצים. 66. מהו המשקה החם המועדף עלייך?
67. שוקולד - שחר, נוטלה, ממרחית או פרה? נוטלה. 68. שוקולד לבן, חלב או מריר? לבן
69. מה המספר הזה אומר לך? אל תשאלו. 70. ידעת שלחבר שאלון זה די קשה?
71. ניסית פעם? לא. 72. איך אתה אומר שהולך לנו עד עכשיו? נפלא. 73. אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים? כשבא לי. 74. אתה עייף? קצת. 75. למה שלא תלך לישון? כי ככה. 76. ספר על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא. לנסוע ב"ש הלוואי. 77. יש לך בובות בחדר? מי מהן אתה הכי אוהב? כן. יש לי את פרד-ברווז ויש לי את ניסים-כלב פודל לבן. אין שניהם אין אפליות.
78. פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך? גופיות. 79. עומר, נכון שפתחת את הארון? D: 80. לאיזה עומר אתם חושבים שהתכוונו?
81. נכון שעומר הבת יפה? כן
82. נכון שגם עומר הבן? ברור
83. 'כוסית אש מגיל שש' או 'נותנת בראש מגיל שלוש'? אש מגיל שש 84. אתה אוהב ילדים קטנים?כן. 85. מה אתה הכי אוהב בהם?
86. נכון שכשמרוחים עליהם דברים זה הדבר הכי מגעיל בעולם? לגמרי..! 87. מהו סרט הילדים האהוב עלייך? מלך האריות, במבי.
88. והספר? פלוטו.
89. כשהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך? גברת פלפלת. 90. מי עדיפה - הפאוור ריינג'ר הורודה או הצהובה? ורודה
91. ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..]
92. איך נראים התחתונים האחרונים שקנית? ורודים. 93. וחזייה, במקרה שזה רלוונטי? לבנה. 94. מה מידת החזייה שלך?-חיחי
95. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד? אזרחות. 96. מי המורה הכי חתיך שלך? הוא לא מורה שלי אבל אודי
97. חלמת עליו פעם? לא. 98. מה?
99. ספר לנו על חלום שזכור לך מהשבוע האחרון. לא זוכרת חלומות. 100. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך.

0mroosh

New member
יו ! אודי ! (איכס, אני עושה רווח

בין המילה לסימן קריאה, עימכם הסליחה). אודי הוא המושלם ביותר, אכן (הוא התחתן השבוע ולא עם זכר,
).

darling2

New member
אתה תתרחק ממנו!

אתה שומע?! סוף סוף משהו בצד שלי. וגם אותו אתה מאיים לקחת לי?! לא אתן לזה לקרות. אגרום לגרושיו של אודי, נתחתן ואתה תהיה השושבין.
"אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר ואי אפשר כי אי אפשר, זה עניין של השרדות.."

../images/Emo9.gif

1. שם: עדי 2. מקום מגורים: שם, מעבר לקשת. 3. תאריך לידה: 9.1.85 4. מסטיק אהוב? אורביט?
5. מתי בפעם האחרונה שיחקת בברביות? בגיל 7 בערך.. נראה לי..
6. צבעת את השיער פעם? לא.
7. מופע שנות ה70 - דמות אהובה? אריק
8. ראית את 'חמש ילדות יפות'? כן.
9. איך הוא? אהבתי..
10. ו'קלרה הקדושה'? כן.. 11. מה אתה עושה היום בערב? לומדת
יותר נכון פותרת שאלונים באינטרנט כדי להתחמק מלימודים..
12. ולמקרה שכבר שבת, מה אתה מתכנן לשבת? ללמוד.
13. באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך? שמנת ופטריות.
14. פסטה או טוסט? פסטה. 15. קטע אהוב מהנסיך הקטן? הקטע עם השושנה..
16. תן ניחוש - מה הגובה של מדליק הפנסים? הספר לידי ואין לי כוח לבדוק.. בא לך לספר לי
17. קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך? אין לי כוח..
18. מה הרקע של המחשב שלך כרגע? פו הדוב.
19. אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי? בהופעה.
20. מה התוכניות שלך ליום הבחירות? ללמוד.. [יש לי ביום חמישי מבחן ע-נ-ק ואיזה 70,000 עמודים לקרוא מהאוניברסיטה הפתוחה ועוד 30,000 מכתבי היד של פרוייד..
] 21. אתה יודע לרכוב על אופניים? כן. 22. אומרים לרכוב או לרכב? כי יוני אומר לרכוב, ויוני בטח יודע ;( אומרים לרכוב. בוודאות. יוני צודק.
23. כיורים או כיורות? כיורים.
24. טוב את השאלות האלה גל כתבה כי היא עדיין לומדת לשון <חיחיחי> גם אתה לומד לשון? למדתי, קיבלתי 100 בבגרות
ורק השבוע הבנתי רשמית וסופית וזה רוחש כבוד ולא רוכש כבוד
25. יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך? אין לי מורות. יש לי מרצות. ולא תודה.. יש לי מיילים של כולן/ם
26. יש לך חיות מחמד? כן
27. אנג'לה זה שם יפה? תלוי למי ובאיזו ארץ.. 28. ואנג'לינה? כנ"ל. 29. מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך? יש הרבה.. 30. והגבר? גם.. 31. ומהפורום? עומר
ומהבנות זוהר
ודרי
32. מה הספר האחרון שקראת? "אישתו של הנוסע בזמן" 33. איך הוא היה? מדהים. מומלץ בחום. 34. והסרט האחרון שראית? סרט על ילדים אוטיסטים, לא זוכרת איך קוראים לו.. 35. ואיך הוא היה? מדהים. 36. מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת? "אהבתי כ"כ"/ יהודית רותם. [לא כי הוא לא טוב, אני באמצע..
] 37. והסרט? יש יותר מדי כאלו
וזה כן כי הם לא טובים..
38. מיותר לשאול איך הוא היה, נכון? כן... 39. כבר ניצלת את 15 הדקות של התהילה שלך? כן. ב-22.9.05 וקיבלתי יותר מ-15 דקות..
בע"ה אני גם אקבל עוד.. בקרוב..
40. מה עשית? בגדול, אמרתי את כל מה שהיה לי חשוב להגיד לאדם שהיה לי מאוד חשוב להגיד לו אותם
41. איך עבר עלייך השבוע האחרון? זוועה.. המון לימודים.. יותר מדי..
42. והשנה האחרונה? מעולה
43. עברת שינוי משמעותי בזמן האחרון? תגדירו זמן אחרון.. אני חושבת שכן.. 44. בא לך לספר לנו עליו? לא..
45. אם היית מפורסם, מי היית רוצה להיות? ענת בנאי
נו מה
היא מפורסמת. היא כתבה את "וביניהם"
או משהו..
46. מיהם חמשת המפורסמים שהיית עושה? ע"ע שאלה קודמת..
ו.. אחיו הקטן..
ו.. זהו.
47. וחמישה חברים?-חיחי אני לא עושה חברים..
48. איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? קודם הביסקוויט. 49. ואיך את המילקי? את ההפוך, עם הקצפת למטה..
50. אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו? כן. האופציה השניה שלי הרבה פחות מלבבת..
51. ואם אני נותנת לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה? לא.
52. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה? טאוור רקורדס.
53. מה הדבר האחרון שקנית? את האלבום הראשון של מאיר בנאי כי הוא נשרט לי..
54. כמה כסף אתה מבזבז בשבוע ממוצע? יותר מדי..
[אני כבר שלמת לבד דלק, טלפון, ביטוח לרכב ושאר זוועות עולם..
] 55. מה החפץ האחרון שהענקת לו שם? המחשב שלי.. 56. מהו השם? נמו. [עזבו, סיפור ארוך..
הוא היה חולה..
] 57. אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך? מאיה. אבל זה השם של אחותי.. או נועה.. אבל זה השם של אחיינית שלי..
58. ולילדים שלך, איך תקרא? לא יודעת.. אבל שמות שאני אוהבת הם: נועם, בועז, שחר, אביתר, נוגה, אור..
59. באלי מקביל - נל או לינג? נל. 60. מי זו
[נמחקה לי השאלה אבל אין לי מושג מי זו גם ככה..
] 61. ידעת שקלאודיה שיפר היא הדוגמנית שחתמה על חוזה הקוסמטיקה הכי רווחי אי פעם? לא. מה אני אמורה לעשות עם המידע הזה
62. מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע? אותי..
63. מה אכלת היום בערב? פסטה. 64. מה תאכל מחר בבוקר? לא אוכלת ארוחות בוקר.. קפה.
65. איך אתה אוהב את הביצה שלך? מקושקשת.
66. מהו המשקה החם המועדף עלייך? קפה.. 67. שוקולד - שחר, נוטלה, ממרחית או פרה? נוטלה
68. שוקולד לבן, חלב או מריר? לבן
69. מה המספר הזה אומר לך?
70. ידעת שלחבר שאלון זה די קשה? לא. מעולם לא ניסיתי.. אבל אם המטרה שלך היא להגיע ל-100 אז מן הסתם..
71. ניסית פעם? ע"ע שאלה קודמת..
72. איך אתה אומר שהולך לנו עד עכשיו? משהו..
73. אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים? לעיתים. רק של חברים..
74. אתה עייף? לא.
75. למה שלא תלך לישון? שוב- ע"ע שאלה קודמת..
76. ספר על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא: יש לי בחינה בתאוריות של האישיות
ויש למורי יומולדת
77. יש לך בובות בחדר? מי מהן אתה הכי אוהב?יש לי רק את הכלב המדהים שלי
78. פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך? אם אני אפתח אותו הכל יפול עליי אז לא כדאי..
הפריט האהוב עליי הוא האחד שאני אקנה בעוד שבועיים בע"ה..
79. עומר, נכון שפתחת את הארון? לא לצחוק על עומר שלי.

אוף זה קטע באמצע ../images/Emo7.gif

80. לאיזה עומר אתם חושבים שהתכוונו? לשלי
81. נכון שעומר הבת יפה? אין לי מושג, מעולם לא נפגשנו..
82. נכון שגם עומר הבן? הוא מהמם
83. 'כוסית אש מגיל שש' או 'נותנת בראש מגיל שלוש'? אבוי. על שניהם
84. אתה אוהב ילדים קטנים? עד גיל שנה בערך..
85. מה אתה הכי אוהב בהם? הם לא יודעים לדבר/ ללכת עדיין..
86. נכון שכשמרוחים עליהם דברים זה הדבר הכי מגעיל בעולם? כן
87. מהו סרט הילדים האהוב עלייך? היפיפיה והיחפן. 88. והספר? הילד הזה הוא אני 89. כשהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך? נעלולי פלא.. 90. מי עדיפה - הפאוור ריינג'ר הורודה או הצהובה? לא אהבתי את הסידרה הזו. 91. ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..] לא. 92. איך נראים התחתונים האחרונים שקנית?
93. וחזייה, במקרה שזה רלוונטי?
94. מה מידת החזייה שלך?-חיחי
95. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד? פסיכופתולוגיה
96. מי המורה הכי חתיך שלך? אין לי מורים, יש רק מרצים.. 97. חלמת עליו פעם? לא. תודה לאל.
98. מה?
99. ספר לנו על חלום שזכור לך מהשבוע האחרון. לא זכור לי..
100. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך. זה בחלק הקודם..

dsol

New member
תשובון שבת _../images/Emo189.gif

1. שם: דודי 2. מקום מגורים: אשדוד 3. תאריך לידה: 16.6.88 4. מסטיק אהוב? תפוח/אפרסק-מנגו 5. מתי בפעם האחרונה שיחקת בברביות? אין לי מושג... 6. צבעת את השיער פעם? לפני כמה שנים חימצנתי חלק זה נחשב ? 7. מופע שנות ה70 - דמות אהובה? ואי מלא זמן לא ראיתי.... הג'ינגית מה שמה..... 8. ראית את 'חמש ילדות יפות'? כןןןןןן סרט טוב ! 9. איך הוא? יפה ! 10. ו'קלרה הקדושה'? לא ראיתי 11. מה אתה עושה היום בערב? ישן... 12. ולמקרה שכבר שבת, מה אתה מתכנן לשבת? לצבוע את החדר 13. באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך? בולונז 14. פסטה או טוסט? תלוי מתי ואיזה 15. קטע אהוב מהנסיך הקטן? -- 16. תן ניחוש - מה הגובה של מדליק הפנסים? [אני יודעת את התשובה-חיחי] של מה ?! טוב נגיד.... מטר ושייבע ? 17. קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך? אין לי כח לחפש מילון.... 18. מה הרקע של המחשב שלך כרגע? MUSIC WILL BE PLAYED HERE עם כל מיני סמלים של מוזיקה 19. אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי? לא מגלה
20. מה התוכניות שלך ליום הבחירות? יום שני ללכת ל "בוחרים ברוק" ושלישי בעיקר לנקות את הבית 21. אתה יודע לרכוב על אופניים? כעעע 22. אומרים לרכוב או לרכב? כי יוני אומר לרכוב, ויוני בטח יודע ;( - אומרים לרכב 23. כיורים או כיורות?-חיחי - כיורים 24. טוב את השאלות האלה גל כתבה כי היא עדיין לומדת לשון <חיחיחי> גם אתה לומד לשון? לא
את הבגרות שלי אני עשיתי 25. יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך? לא 26. יש לך חיות מחמד? היו...... 27. אנג'לה זה שם יפה? כן 28. ואנג'לינה? גם 29. מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך? Melissa Auf Der Maur - בסיסטית - יפייפיה - ג'ינג'ית, יש יותר טוב מזה ?! 30. והגבר? אני כמובן
31. ומהפורום? ברור שאני ! 32. מה הספר האחרון שקראת? האלכימאי - פאולו קואלו 33. איך הוא היה? יפה ! מאוד מומלץ ! 34. והסרט האחרון שראית? לא זוכר... 35. ואיך הוא היה? -- 36. מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת? יש הרבה כאלו.... 37. והסרט? גם 38. מיותר לשאול איך הוא היה, נכון? לגמרי 39. כבר ניצלת את 15 הדקות של התהילה שלך? לא יודע.... 40. מה עשית? -- 41. איך עבר עלייך השבוע האחרון? חביב לכיוון מעולה
42. והשנה האחרונה? סבירה
43. עברת שינוי משמעותי בזמן האחרון? אממ יכול להיות 44. בא לך לספר לנו עליו? לא 45. אם היית מפורסם, מי היית רוצה להיות? -- 46. מיהם חמשת המפורסמים שהיית עושה? הוווווווו
נשאיר את זה למערכת 47. וחמישה חברים?-חיחי - גם את זה ! 48. איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? אני אוכל רק את הביסקויט ואת הקצפת או מה שזה לא יהיה אני זורק 49. ואיך את המילקי? מהקצפת לשוקולד 50. אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו? כן, כי יש לו 100 שאלות
ומשעמם לי, רק התעוררי וזה דרך טובה להתעורר 51. ואם אני נותנת לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה? נאאאא , לא בא לי 52. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה? לא אוהב לקנות.... 53. מה הדבר האחרון שקנית? את הדיסק של "יהושע" מתנה ליומולדת של מישהי 54. כמה כסף אתה מבזבז בשבוע ממוצע? יותר מידי... 55. מה החפץ האחרון שהענקת לו שם? לא זוכר.... 56. מהו השם?-- 57. אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך?-- 58. ולילדים שלך, איך תקרא?-- 59. באלי מקביל - נל או לינג?-- 60. לוסי לו יפה או לא?אני מכיר לוסי אחר והיא מאוד יפה 61. ידעת שקלאודיה שיפר היא הדוגמנית שחתמה על חוזה הקוסמטיקה הכי רווחי אי פעם?לא, אבל טוב לדעת דברים לא מועילים 62. מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע? גיטרה אדומה עם עיטורים וכל מיני דברים 63. מה אכלת היום בערב? אתמול.... דג ברוטב, וכנפיים ברוטב מייפל (כל כך טעיייייייייים!!!!) 64. מה תאכל מחר בבוקר? היום בבוקר... ג'חנון 65. איך אתה אוהב את הביצה שלך? מקושקשת עם גבינה צהובה 66. מהו המשקה החם המועדף עלייך? שוקו 67. שוקולד - שחר, נוטלה, ממרחית או פרה? ממרחית/שחר 68. שוקולד לבן, חלב או מריר? לבן עם עוגיות 69. מה המספר הזה אומר לך? הרבה דברים 70. ידעת שלחבר שאלון זה די קשה? כן... ניסיתי פעם, בשאלה ה8 התייאשתי כבר 71. ניסית פעם? כן תראי תשובה אחת למעלה 72. איך אתה אומר שהולך לנו עד עכשיו? מעולה, ישר כח המשיכי כך 73. אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים? תלוי אם יש לי מה לעשות... 74. אתה עייף? תמיד ! 75. למה שלא תלך לישון? כי התעוררתי לפני כמה דקות 76. ספר על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא.- אממ מחר מתפרסמים כל המיקודים לבגרויות ! 77. יש לך בובות בחדר? מי מהן אתה הכי אוהב? כבר אין לי ב ובות בחדר
78. פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך? אממ לא יודע... אני אוהב הרבה משם 79. עומר, נכון שפתחת את הארון? D: -- 80. לאיזה עומר אתם חושבים שהתכוונו? הבנבת ? 81. נכון שעומר הבת יפה? מאודדד 82. נכון שגם עומר הבן? נאאא , סתם כן
83. 'כוסית אש מגיל שש' או 'נותנת בראש מגיל שלוש'? ערסים מסוקסים.... 84. אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי אם הם מציקים 85. מה אתה הכי אוהב בהם? שהם לא מציקים 86. נכון שכשמרוחים עליהם דברים זה הדבר הכי מגעיל בעולם?חחחחחחחחחחחחחח 87. מהו סרט הילדים האהוב עלייך? סירטי דיסני..... 88. והספר? לא יודע..... 89. כשהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך? קיפי ! איזו שאלה בכלל ?!@ 90. מי עדיפה - הפאוור ריינג'ר הורודה או הצהובה? הורודה...ורוד שולט ! 91. ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..] האמת לא.... 92. איך נראים התחתונים האחרונים שקנית?אפורים עם פס גופי עבה כזה.... 93. וחזייה, במקרה שזה רלוונטי? -- 94. מה מידת החזייה שלך?-חיחי -- 95. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד? כבר אין ! 96. מי המורה הכי חתיך שלך? -- 97. חלמת עליו פעם?-- 98. מה?-- 99. ספר לנו על חלום שזכור לך מהשבוע האחרון.- אני לא זוכר חלומות בכלל 100. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך. - טוב
, זו לא ה-כ-י אהובה אבל בהחלט אחת מהאהובות ביותר..... יש לי כל כך הרבה תמונות שקשה להחליט !

ד י א ט ה

New member
יאללה ../images/Emo9.gif

1. שם: גרייס 2. מקום מגורים: צפון ת"א 3. תאריך לידה: 29.11 4. מסטיק אהוב? אורביט ירוק 5. מתי בפעם האחרונה שיחקת בברביות? כיתה ד'? 6. צבעת את השיער פעם? הרבה פעמים 7. מופע שנות ה70 - דמות אהובה? הג'ינג'ית 8. ראית את 'חמש ילדות יפות'? כמה פעמים 9. איך הוא? עלוב, אבל הבנות יפות 10. ו'קלרה הקדושה'? כן, סרט טוב 11. מה אתה עושה היום בערב? אתמול בערב חחח הייתי עם איה 12. ולמקרה שכבר שבת, מה אתה מתכנן לשבת? מקווה שמסעדה בערב 13. באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך? בולונז 14. פסטה או טוסט? פסטה 15. קטע אהוב מהנסיך הקטן? חחחח. 16. תן ניחוש - מה הגובה של מדליק הפנסים? [אני יודעת את התשובה-חיחי] 17. קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך? נו אין לי כוח ;( 18. מה הרקע של המחשב שלך כרגע? ארנולד שוורצנגר - המחסל 19. אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי? אצל איה עם איה כמובן חחחחח 20. מה התוכניות שלך ליום הבחירות? אולי לקנות דיסקים אולי להסתפר אולי לישון הרבה 21. אתה יודע לרכוב על אופניים? כן 22. אומרים לרכוב או לרכב? לרכוב צורת מקור בניין קל חוץ מהפועל לשכב. 23. כיורים או כיורות? כיורים כי כיור זה זכר 24. טוב את השאלות האלה גל כתבה כי היא עדיין לומדת לשון <חיחיחי> גם אתה לומד לשון? כן 25. יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך? לצערי לא 26. יש לך חיות מחמד? כן 2 כלבות מושלמות 27. אנג'לה זה שם יפה? כן 28. ואנג'לינה? כן 29. מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך? טריניטי
30. והגבר? בריאן מהכי גאים שיש
31. ומהפורום? נגה ועומר
32. מה הספר האחרון שקראת? שקראתי עד הסוף חוכמת הבייגלה 33. איך הוא היה? פשוט מצוין 34. והסרט האחרון שראית? קרוב לבית 35. ואיך הוא היה? כל כך יפה 36. מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת? פרפרים בגשם 37. והסרט? זוג משמיים 38. מיותר לשאול איך הוא היה, נכון? נכון 39. כבר ניצלת את 15 הדקות של התהילה שלך? חחח. 40. מה עשית? 41. איך עבר עלייך השבוע האחרון? טוב 42. והשנה האחרונה? טובה 43. עברת שינוי משמעותי בזמן האחרון? כן, בשבילי זה שינוי 44. בא לך לספר לנו עליו? התאהבתי, אחרי תקופה ארוכה. 45. אם היית מפורסם, מי היית רוצה להיות? ניו (קיאנו ריבס) במטריקס
46. מיהם חמשת המפורסמים שהיית עושה? קארי אן מוס (טריניטי) קיאנו ריבס (ניו) בריאן מהכי גאים, איילת זורר- כל כךךךךך, פייפר פראבו (נו פולי מאבודות והוזות.. ג'רזי מחופשיות על הבר...) ועוד אחת שאני חייבת - גליה חי. 47. וחמישה חברים? איה גל עומר אופיר וגם את נגה!!!! חחחחח 48. איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? חח עם הפה.. 49. ואיך את המילקי? עם כפית 50. אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו? בארור 51. ואם אני נותנת לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה? לא 52. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה? חנויות דיסקים 53. מה הדבר האחרון שקנית? 3 דיסקים של הקליק 54. כמה כסף אתה מבזבז בשבוע ממוצע? אני לא יודעת כי תלוי מה אני עושה בשבוע אין לי תשובה. 55. מה החפץ האחרון שהענקת לו שם? אני לא מעניקה שמות לחפצים 56. מהו השם? 57. אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך? אוח לא יודעת. השמות שאני אוהבת במילא לא מתאימים לי אז מה זה משנה. 58. ולילדים שלך, איך תקרא? בנות - מאיה, עדי. בנים - אסף, תום, אלעד 59. באלי מקביל - נל או לינג? וואטאבר 60. לוסי לו יפה או לא? מהממת אבל טריניטי יותר 61. ידעת שקלאודיה שיפר היא הדוגמנית שחתמה על חוזה הקוסמטיקה הכי רווחי אי פעם? לא 62. מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע? תמונה של העין שלי כשהמצלמת אינטרנט הקודמת היתה דפוקה מבחינת צבעים 63. מה אכלת היום בערב? אתמול בערב אכלתי פילה דניס (דג) בגלל שסרבו להגיש שניצל. אכזריות. 64. מה תאכל מחר בבוקר? כשיגיע מחר בבוקר אדע 65. איך אתה אוהב את הביצה שלך? מבולבלת עם בצל 66. מהו המשקה החם המועדף עלייך? נס אחד וחצי סוכר, תודה. 67. שוקולד - שחר, נוטלה, ממרחית או פרה? נוטלה 68. שוקולד לבן, חלב או מריר? מריר 69. מה המספר הזה אומר לך? סקס 70. ידעת שלחבר שאלון זה די קשה? כן 71. ניסית פעם? כן 72. איך אתה אומר שהולך לנו עד עכשיו? חביב 73. אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים? רק של חברים ושל אנשים שמעניינים אותי 74. אתה עייף? כן מאוד 75. למה שלא תלך לישון? כי לא בא לי לישון עכשיו 76. ספר על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא. מבחן בהיסטוריה :( 77. יש לך בובות בחדר? מי מהן אתה הכי אוהב? את נמרי שלי. 78. פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך? חח אין לי ארון לפתוח ;( 79. עומר, נכון שפתחת את הארון? rofl 80. לאיזה עומר אתם חושבים שהתכוונו? עומר שלייייייייייייייייייי 81. נכון שעומר הבת יפה? מושלמת 82. נכון שגם עומר הבן? מהממת 83. 'כוסית אש מגיל שש' או 'נותנת בראש מגיל שלוש'? כוסית אש... 84. אתה אוהב ילדים קטנים? לא ממש 85. מה אתה הכי אוהב בהם? שהם יפים בד"כ ועדינים ומתוקים כאלה.. 86. נכון שכשמרוחים עליהם דברים זה הדבר הכי מגעיל בעולם? לפעמים. לפעמים זה חמוד. 87. מהו סרט הילדים האהוב עלייך? מלך האריות וטרזן 88. והספר? חמשת הבלונים (אם אני זוכרת נכון) 89. כשהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך? ספיידרמן, והפרח רעיל הזאת ... היא כזאת כוסית. מבאטמן. 90. מי עדיפה - הפאוור ריינג'ר הורודה או הצהובה? הוורודה 91. ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..] לא 92. איך נראים התחתונים האחרונים שקנית? מה זה חשוב! 93. וחזייה, במקרה שזה רלוונטי? ! 94. מה מידת החזייה שלך?-חיחי לא גדולה P: אבל אני חמודה. 95. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד? ספרות 96. מי המורה הכי חתיך שלך?אלעדוש 97. חלמת עליו פעם? לא 98. מה? לא חלמתי עליו 99. ספר לנו על חלום שזכור לך מהשבוע האחרון. לא רוצה 100. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך - ואי זה קשה.

ד י א ט ה

New member
חחח נווו אבל הוא כלב

זה לא שם! זה כמו שהשולחן הוא שולחן. אני קוראת לו שולחן גם ככה! חחחחח

למעלה