שאלון שישי(ץ)

שוודה

New member
והתמונה...

היא זו שתקעה את זה... פעמיים!!! אבל בפעם השניה הייתי חכמה ושמרתי לפני את התשובות

שוודה

New member
המשך...

82. נכון שגם עומר הבן?
יפייפה
83. 'כוסית אש מגיל שש' או 'נותנת בראש מגיל שלוש'?
גל יא פקצה 84. אתה אוהב ילדים קטנים?
לא 85. מה אתה הכי אוהב בהם?
שמקבלים כסף על לשמור עליהם 86. נכון שכשמרוחים עליהם דברים זה הדבר הכי מגעיל בעולם?
בהחלט 87. מהו סרט הילדים האהוב עלייך?
רובין הוד 88. והספר?
הנסיך הקטן 89. כשהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך?
בת הים הקטנה 90. מי עדיפה - הפאוור ריינג'ר הורודה או הצהובה?
הורודה 91. ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..]
גל חכמה 92. איך נראים התחתונים האחרונים שקנית?
שחורים עם פס אדום 93. וחזייה, במקרה שזה רלוונטי?
לבנה 94. מה מידת החזייה שלך?-חיחי
סוד 95. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד?
קולנוע 96. מי המורה הכי חתיך שלך?
המחנכת שלי עכשיו בהריון והיא כל כך יפה!!! 97. חלמת עליו פעם?
לא 98. מה? 99. ספר לנו על חלום שזכור לך מהשבוע האחרון.
שקמתי מאוחר ופספסתי את הבגרות בספורט 100. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo3.gif

1. שם: אופיר 2. מקום מגורים: ראשל"צ 3. תאריך לידה: 11.11.90 4. מסטיק אהוב? תות-מנטה/דובדבן-מנטה. 5. מתי בפעם האחרונה שיחקת בברביות? מעולם לא שיחקתי בברביות
(ותודה לאח הגדול..) 6. צבעת את השיער פעם? לא. 7. מופע שנות ה70 - דמות אהובה? מ.. הג'ינג'ית הגבוהה. 8. ראית את 'חמש ילדות יפות'? לא. 9. איך הוא?
10. ו'קלרה הקדושה'? לא. 11. מה אתה עושה היום בערב? רואה ג'יימס בונד
12. ולמקרה שכבר שבת, מה אתה מתכנן לשבת? ולמקרה שכבר שני? 13. באיזה רוטב אתה אוהב את הספגטי שלך? לא אוהבת רטבים.. 14. פסטה או טוסט? טוסט. 15. קטע אהוב מהנסיך הקטן?
"צייר לי כבשה!" 16. תן ניחוש - מה הגובה של מדליק הפנסים? [אני יודעת את התשובה-חיחי] אני אפילו לא מבינה את השאלה. 17. קח מילון אוקספורד, פתח אותו בעמוד האחרון של האות Z. נכון שזה הדבר הכי מצחיק שראית בחייך? אני אפתח מילון כיס, זה הרבה יותר קרוב
מ.. לא, לא כזה מצחיק. Zebra Crossing הצחיק אותי
18. מה הרקע של המחשב שלך כרגע? תמונה של אנג'לינה ג'ולי. 19. אם היית יכול להיות עכשיו איפה שרק תרצה - איפה היית ועם מי? מטיילת.. כנראה בסקוטלנד, אם מישהו שעוד לא הכרתי. 20. מה התוכניות שלך ליום הבחירות? חשבתי שלישון, אבל מסתבר שתכננו לי מסע קניות ברחבי ראשון.. 21. אתה יודע לרכוב על אופניים? כן. אבל מאז שנפלתי לא עליתי עליהם יותר
. 22. אומרים לרכוב או לרכב? כי יוני אומר לרכוב, ויוני בטח יודע ;( who's יוני?.. לרכב, בכל אופן. 23. כיורים או כיורות?-חיחי כיורים. 24. טוב את השאלות האלה גל כתבה כי היא עדיין לומדת לשון <חיחיחי> גם אתה לומד לשון? |מרימה גבה|טוב, לא צריך לזרות מלח על הפצעים! 25. יש לך את המסנג'ר של אחת מהמורות שלך? לא. אבל פעם דיברתי עם המורה שלי בצ'אט
(מאז לא חזרתי אליו, אגב) 26. יש לך חיות מחמד? כן, כלב. 27. אנג'לה זה שם יפה? נחמד.. 28. ואנג'לינה?
בטח. 29. מי האישה הסקסית ביותר בעולם לדעתך? נחשו. 30. והגבר? כנ"ל. 31. ומהפורום? מ.. לא מכירה את כולם, אבל נגה מדהימה
32. מה הספר האחרון שקראת? 'בעלת הארמון' 33. איך הוא היה? נחמד. אהבתי. 34. והסרט האחרון שראית? ג'יימס בונד. אחד מהם.. 35. ואיך הוא היה? נחמד, לא משהו
36. מה הספר האחרון שהתחלת ולא סיימת? הכיתה המעופפת, של אריך קסטנר. (קחו בחשבון שהתחלתי לקרוא אותו בכיתה ה'
) 37. והסרט? true women. זה שני חלקים, ובערך הפעם המאה שאני רואה את זה, אז זה נהייה קצת משעמם. 38. מיותר לשאול איך הוא היה, נכון? ... 39. כבר ניצלת את 15 הדקות של התהילה שלך? לא.. 40. מה עשית? לא|מרימה גבה| 41. איך עבר עלייך השבוע האחרון? לא משהו. 42. והשנה האחרונה? לא משהו. 43. עברת שינוי משמעותי בזמן האחרון? לא, לא ממש. 44. בא לך לספר לנו עליו? לא, לא ממש. 45. אם היית מפורסם, מי היית רוצה להיות? singer/song writer. 46. מיהם חמשת המפורסמים שהיית עושה?
יופי של שאלה. אה.. אשאיר זאת לדמיונכם. 47. וחמישה חברים?-חיחי
48. איך אתה אוכל את הקרמבו שלך? בלעיסות. 49. ואיך את המילקי? לא אוכלת. 50. אם יהיו 100 שאלות בשאלון הזה, עדיין תענו עליו? יש כאן 100 שאלות? 51. ואם אני נותנת לכם אפשרות לפרוש עכשיו, תקבלו אותה? אשקול בשמחה. 52. מהי החנות שאתה הכי אוהב לקנות בה? כל חנות דיסקים/dvd.. 53. מה הדבר האחרון שקנית? כמה שטויות להכנת שרשרת. 54. כמה כסף אתה מבזבז בשבוע ממוצע? כלום כמעט. 55. מה החפץ האחרון שהענקת לו שם? שהענקתי לו שם? שאלה טובה. אולי, הבובה מגיל 0 ? 56. מהו השם? סנופי
(לחץ חברתי
) 57. אם לא השם שלך, איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת.. אבל הייתי נשארת בגבול הבת/בן. אני אוהבת את זה
זיו/יובל/דניאל.. 58. ולילדים שלך, איך תקרא? 59. באלי מקביל - נל או לינג? לא רואה. 60. לוסי לו יפה או לא? יפה. 61. ידעת שקלאודיה שיפר היא הדוגמנית שחתמה על חוזה הקוסמטיקה הכי רווחי אי פעם? לא, אבל הנה, החכמתי
62. מה יש בתמונה במסנג'ר שלך כרגע? ניסיון שלי להפוך את עצמי לדמות מסאות'פארק. זה משעשע
(ועצוב). 63. מה אכלת היום בערב? כבר ערב? 64. מה תאכל מחר בבוקר? לא אוכל. 65. איך אתה אוהב את הביצה שלך? עם מלח. 66. מהו המשקה החם המועדף עלייך? תה/שוקו. 67. שוקולד - שחר, נוטלה, ממרחית או פרה? יש כזה דבר ממרחית?.. שחר, נראה לי. 68. שוקולד לבן, חלב או מריר? לבן או חלב. גם מריר, אבל זה רק במקרים מיוחדים
(ז"א, כשאין לבן או חלב) 69. מה המספר הזה אומר לך? איזה מספר? 70. ידעת שלחבר שאלון זה די קשה? well.. אתן ביקשתן.. 71. ניסית פעם? כן. 72. איך אתה אומר שהולך לנו עד עכשיו? אתן בדרך הנכונה. 73. אתה נוהג לקרוא שאלונים של אחרים? של כולם? רק של חברים? של מי שמעניין, תלוי במצב רוח כמובן. 74. אתה עייף? קצת. 75. למה שלא תלך לישון? אני מאוד מאוד רוצה.. 76. ספר על משהו שהולך לקרות בשבוע הבא. מבחן במתמטיקה, פסח(!), חופש
.. מצות
77. יש לך בובות בחדר? מי מהן אתה הכי אוהב? יש, הכי אוהבת את הבובה של דורי, מ'מוצאים את נמו'. 78. פתח את הארון שלך, מה פריט הלבוש המועדף עלייך? ג'ינס שחור. שניהם
. 79. עומר, נכון שפתחת את הארון? D: אה.. 80. לאיזה עומר אתם חושבים שהתכוונו? מנהל הפורום
(?) 81. נכון שעומר הבת יפה? לא ראיתי אותה(
) 82. נכון שגם עומר הבן? כן
(
אפילו באור הקלוש בזאפה רואים זאת) 83. 'כוסית אש מגיל שש' או 'נותנת בראש מגיל שלוש'? |מרימה גבה|מי חיברה את השאלה הזאת? 84. אתה אוהב ילדים קטנים? לא. 85. מה אתה הכי אוהב בהם? לא. 86. נכון שכשמרוחים עליהם דברים זה הדבר הכי מגעיל בעולם? הו.. כ"כ כ"כ. 87. מהו סרט הילדים האהוב עלייך? מוצאים את נמו
(
זה פשוט סרט ענק!) ו.. לאיודעת, כל מיני
. 88. והספר? העץ הנדיב
89. כשהיית בגן, מי הייתה דמות הטלוויזיה המועדפת עלייך?
מיכל ינאי. 90. מי עדיפה - הפאוור ריינג'ר הורודה או הצהובה? השחור
91. ידעת שאת כל הצבעים כותבים בכתיב חסר? [ורׁד, אדׁם, כחֹל..] לא. תודה על המידע השימושי. 92. איך נראים התחתונים האחרונים שקנית? שחורים. 93. וחזייה, במקרה שזה רלוונטי? |מרימה גבה| כמו באוסטין פאוארס, עם קונוסים. 94. מה מידת החזייה שלך?-חיחי
95. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ללמוד? זה משתנה. תלוי בנושא. 96. מי המורה הכי חתיך שלך?
אין לנו.. 97. חלמת עליו פעם? חלמתי על המורה למתמטיקה. זה היה הזוי, ומוזר, ולא רוצה להיזכר בזה שוב
. 98. מה? מה, מה? 99. ספר לנו על חלום שזכור לך מהשבוע האחרון. מ.. היה למישהו פוסטרים שממש רציתי, והוא שאל אותי איפה לתלות אותם בחדר או איזה לתלות.. משהו כזה,
היה מוזר. 100. תעלה את התמונה שאתה הכי אוהב מהמחשב שלך.
אין מועדפת.
כולן אהובות באופן שווה.

שוודה

New member
חחחח גל כתבה את השאלה

על הכוסית. (עייני בהערות למעלה...) ואי אפשר לפתוח כל מילון! זה רק באוקספורד! אם יקרה אחד כזה בדרכך תיווכחי!

E

Elektra Natchios

Guest
גל,

אני מזהה כאן סממנים של פאקציות מתקדמת. נא לבדוק זאת
איזה מזל(?!) שיש לי מבחן באנגלית ביום שישי, אוכל לבדוק זאת! אעשה כל דבר שיסיח את דעתי מ present simple perfect
(או משהו באיזור הזה)

למעלה