שרשור ערב קצרצר

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח אתי טוחנת לחן ואיתן שהמודחים הולכים להצביע כמו בהישרדות, יעני מושבעים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והיא עושה לעם פרצוף של :" כן כן זה בוודאות"

goodpink

New member
שמעתם את אתי? המודחים הולכים להצביע יחד עם

הווילה על מי הם רוצים שיזכה כנראה ערוץ 10 הולך על עוד תוכנית ראליטי למיקס רוקדים עם כוכבים יתכן ויעשו שיטה שמצבעים המודחים והווילה כל המתמודדים שיהיה להם X אחוז מההצבעה והשאר הקהל

andy181

New member
אני לא הייתי מסתמכת על שום דבר שאתי אומרת

אפילו איתן לא הבין מאיפה היא מביאה את זה..

goodpink

New member
לא שמעתי מה המקור שהיא אמרה לו חשבתי

שההפקה סיפרה לה שהיא עמדה לעזוב... אבל כנראה היא אמרה שהיא שמעה שפינו אותה שהתעלפה. כך שבאמת לא אמין. דווקא אוהבת את השיטה אבל בלי ההצבעות של יושבי הבית. רוצה שהמודחות יהיו שם וכמו חבר המושבעים יוכלו לשאלות את כל מי שבגמר איזה שאלה שהן רוצות ולהביע דעה על התנהגותם. לראות מה הבנות שיודעות לשאול ונמצאות בחוץ מסיבות לא נכונות ישאלו את הגועל שנשאר בפנים.

andy181

New member
סביר להניח שיתנו להן להביע את דעתן

במקרה כזה קרן לפי דעתי תקבל את התמיכה רק של ענבר. כל האחרות יתנו את התמיכה לדניאל או אורטל.

KEEK

Member
נכון.. יכול להיות מאוד מעניין אם כל המודחות

יערכו סוג של עימות (סטייל השרדות) עם המועמדות לזכייה אשמח לשמוע מה יש לרוב הבנות שהודחו להגיד על קרן למשל נראה לי שלרובן יש בטן מלאה עליה אבל סביר להניח שזה לא יקרה, כי המפיקים לא יסכימו שמישהו ינסה לחשוף את פרצופה האמיתי והמכוער של קרן שהם כל כך משתדלים להסתיר. אפשר לראות במסיבת רווקים מה כל מודחת חושבת עליה חוץ מענבר העיוורת היא לא ממש זכתה למחמאות מאף אחת..

meytula

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif

תכף אתעדכן בשירשורים של היום בטח היה משמעם כמו תמיד

דקל69

New member
ערב טוב מיטלי, התעדכנתי קצת ודוקא קראתי

קצת על שיחה מעניינת בין איתן ודניאל. השתדלתי להתייחס להודעות הענייניות על השיחה, מעבר זה שוב אתי ותוכניותיה לגבי הגמר. תהיי בטוחה שבפרק עצמו לא יהיה משמעמם

meytula

New member
ערב טוב../images/Emo24.gif

אני עדיין לא הגעתי לשיחה בניהם,מעניין מה היה שם.תאכלס כל הקינאה של הבית כלפהים צפה עכשיו אחרי משימת הזקנים שכולם הבינו שהקשר שלהם רציני ולא למטרת פאן בלבד. מקווה שלא יהיה משעמם,אם הפרק יתרכז בקרן אני מכבה

למעלה